Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
[size=11pt]Αυτός είσαι μύστη! Να ξέρεις ότι έτσι κι αλλιώς είσαι προεγγεκριμένο μέλος.Τύπε αν εσείς είστε η ομάδα, εγώ είμαι ο παράγοντας
[size=11pt]Αυτός είσαι μύστη! Να ξέρεις ότι έτσι κι αλλιώς είσαι προεγγεκριμένο μέλος.
Προτείνω να προσθέσουμε σχετικό τίτλο δίπλα στο άβατάρ μας
π.χ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ CREAMPIE CLAN
[/size]
[size=11pt]Άγιέ μου, ευλόγησον! Φιλώ ταπεινά το χέρι σας. 0
Ήρθατε να εγγραφείτε? Να σας προσφέρουμε ένα αφέψημα?[/size]
[size=12pt]
Βαλτε ένα ντεντεκτιβ να καταγραψει τα γαμησια που κανει η γυναικα σας με τον μπρατσαρα από το γυμναστηριο
και ανεβαστε τα να τα δουμε και εμεις να τον παιξουμε λιγακι.[/size]
Οποιος τον παιζει ακαποτα μπορει να γινει μελος?
Κύριε Πρόεδρε του Σ.Α.Μ.Ε και αξιότιμα μέλη,
Χαιρετίζω αυτήν την πρωτοβουλία, διότι πιστέυω ακράδαντα, πως ένα θέμα που αποτελεί εδώ και καιρό "κοινό μυστικό" στο χώρο του αγοραίου έρωτα, ένα θέμα που θεωρείται ακόμα και από του πλέον μυημένους ως ταμπού και το οποίο προσπαθούμε δίκην καθωσπρεπισμού και πολιτικής ορθότητος να συγκαλύψουμε με "κατα συνθήκην ψεύδη", πρέπει επιτέλους να λάβει τις διαστάσεις που του αρμόζουν, και να συζητηθεί δημοσίως και μετά παρρήσίας.
Αναμένω τόσο από το Δ.Σ. και από τα αξιότιμα μέλη του Σ.Α.Μ.Ε., όσο και από τους επικριτές του αντικειμένου ενασχόλησης του συλλόγου, να προχωρήσουν σε έναν ειλικρινή και καλοποραίρετο διάλογο που θα διέπεται από πνεύμα ευγενούς άμιλλας.
Με εκτίμηση
The Saint!
[size=11pt]Νάσο μου, από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε την εξάσκηση ;)[/size]Οποιος τον παιζει ακαποτα μπορει να γινει μελος?
Respect για τον Conor McGregor τον τρελό ΙρλανδόΚαλησπέρα.
My name is 47.
AKA 47
Respect για τον Conor McGregor τον τρελό Ιρλανδό
Βλεπουμε δηλαδη οτι μετα το χτυπημα στους ακαποτους με το κλεισιμο του θρεντ 'παρανομα exrakia'αυτοι ανασυντασονται.Μια ακαποτη λερναια υδρα κοβεις,δυο βγαινουν.Εμεις οι ευγενεις χορηγοι των εταιρειων παραγωγης προφυλακτικων εχουμε χρεος να δωσουμε και εδω δυναμικο παρων,παντα με ηθος,χωρις εκπτωσεις και χαιδεμα αυτιων ομως.
[size=11pt]Νάσο μου, από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε την εξάσκηση ;)[/size]
[/quoteJUNIS φιλε μου,ψαχνεις για γενιτσαρους?
Μα τι νοημα θα εχει χωρις δημιουργικο διαλογο μεταξυ ακαποτων αυτοχειρων και συνετων τριπλοκαποτακηδων?να κανετε δικο σας θρεντ και να μη σπαμαρετε εδώ γιατι θα υποστείτε αγρια τραμπουκα, να πατε αλλου !