paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μλκ το μπαντζο ποσο γαμαει
το αμερικανικο μπουζουκι ειναι
μλκ το μπαντζο ποσο γαμαει
Δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ευρώπης εσύ άκουγες να σαρώνει η country, εγώ ξέρω ότι μεγάλωσα με Eurodance, Metallica και Iron Maiden τη δεκαετία του 90.Προφανώς αγνοείς ότι στα μέσα περίπου της δεκαετίας του '90 β μουσική αυτή είχε σαρώσει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είχε συμβάλλει πολύ η ΕΡΤ-3 και φυσικά το Μ.T.V.που τότε ήταν στα καλύτερα του.
Το M.T.V.τα έπαιζε αυτά και συχνά έβαζε τέτοια τραγούδια και ηΕΡΤ-3.Δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ευρώπης εσύ άκουγες να σαρώνει η country, εγώ ξέρω ότι μεγάλωσα με Eurodance, Metallica και Iron Maiden τη δεκαετία του 90.
Και από Rap είχαμε Ice T, Run DMC και τα ρεστα.
Καουμποικα και τέτοια δεν ξέρω κανέναν σταθμό να έπαιζε.
ΓκαραβέλαςΔεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ευρώπης εσύ άκουγες να σαρώνει η country, εγώ ξέρω ότι μεγάλωσα με Eurodance, Metallica και Iron Maiden τη δεκαετία του 90.
Και από Rap είχαμε Ice T, Run DMC και τα ρεστα.
Καουμποικα και τέτοια δεν ξέρω κανέναν σταθμό να έπαιζε.
Και εγώ νόμιζα ότι πρόκειται για μέλη του μπου, να εμψυχώνονται με AC/DC, ακριβώς πριν κάνουν καταδρομική στο Μοναστηράκι, στις γκόμενες... εκείνο το νήμα ντε που είχαν ανοίξει και ήθελαν να μαζευτούν όλα τα ναυάγια μαζί για γκριικ καμάκι....επισης κατι σε bluegrass πιο κοντα στα δικα μου ακουσματα!
Δασκευη του "Thunderstruck" των AC/DC !!!
Φίλε πιστεψέ με δεν ειναι Johnny Cash. Είναι ο μεγάλος Waylon Jennigs . Συγχωρεμένος εδω και χρονια. Μαζι με τον Cash, τον Kristoferrson και τον Willie Nelson ήταν οι Highwaymen.ακούτε καντρι μουσική;
είναι ιδιαίτερο είδος μουσικής μερικά τραγούδια έχουν πολύ ωραιο στιχο .
ξεκινάω με ενα τραγούδι του johnny cash από το soundtrack μιάς σειράς που όλοι ως παιδια αγαπήσαμε πιστευω τους ντιουκς.
καποια επεισόδεια με υποτιτλους η πρώτη και η δευτερη σαιζον είχαν ανεβει στην dailymotion ευτυχως τα κατέβασα γιατι εξαφανίστηκαν
Νομίζω έχει έρθει για συναυλία στην Αθήνα...σίγουρα έχει το δικό της κοινό στην Ελλάδα για πολλούς λόγους.Πάντα γελάω όταν ακούω το όνομα Dolly Parton. Άκου πάρτον!