Νέα

Computer Doctor!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα superap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

superap

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,

Είμαι 21 Χρόνον και μόλις πήρα το πτυχίο μου ως Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Σκέφτομαι να ανοίξω κατάστημα service και εμπορια υπολογιστών! θα ήθελα την δικη σας γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να το ανοίξω, που προτείνετε να το ανοίξω, αν πιστεύετε ότι θα πιάσει κλπ...
Επίσης θα βοηθούσε πολύ να μου πείτε και τις δικες σας εμπειρίες (π.χ. άν χαλάσει το pc σας, τι κάνετε? συνεργάζεστε με καποιο τεχνικό?)
Ευχαριστω,
Α.

edit_Duracell: Μετατροπή greekglish

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Συγχαρητηρια για το πτυχιο σου,
γραφε ελληνικα συμφωνα με τους κανονες του forum.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
sta ellinika ime tragika anor8ografos! Iposxome omos oti abrio to mesimeraki pou 8a exo elef8ero xrono apo tin doulia 8a asxoli8o na grapso ta posts sta ellinika !

Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αγράμματοι πτυχιούχοι.
Ζήτω ο Ανδρέας Παπανδρέου!

ΥΣ: Τίποτα προσωπικό μαζί σου. Δε φταις εσύ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αφού δεν είπες ζήτω η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πάλι καλά παίχτη μου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Πρεπει να χεις κονε και γνωριμιες με εταιρειες για να σου δινουν καμια δουλεια.
Ο ανταγωνισμος και σ'αυτο το χωρο ειναι πολυ μεγαλος.

amerikanaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας,

Είμαι 21 Χρόνον και μόλις πήρα το πτυχίο μου ως Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Σκέφτομαι να ανοίξω κατάστημα service και εμπορια υπολογιστών! θα ήθελα την δικη σας γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να το ανοίξω, που προτείνετε να το ανοίξω, αν πιστεύετε ότι θα πιάσει κλπ...
Επίσης θα βοηθούσε πολύ να μου πείτε και τις δικες σας εμπειρίες (π.χ. άν χαλάσει το pc σας, τι κάνετε? συνεργάζεστε με καποιο τεχνικό?)
Ευχαριστω,
Α.

Εγω με τον συζηγο ανοιξαμε προσφατα μαγαζι με σερβις υπολογιστων κτλ.....αλλα αν περιμενεις να βγαλεις μεροκαματο μονο ετσι...εισαι χαμενος απο χερι.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι σχολή τελείωσες, τι επιπέδου;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν παιζει ρολο μονον η σχολη αλλα και κατα ποσο καλος εισαι!! εχω δει και παληκαρι που για τεχνικος δεν πολυξερει!! εν συγκριση με παληκαρι που ξερω και παιζει μεχρι και με τα φαναρια της πολης!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καλησπέρα σας,

Ευχαριστω,
Α.

Γνώμη μου είναι και ελπίζω να βγω ψεύτης ότι δεν πρόκειται να βγεις με το μαγαζί σου, είδικά αυτή την εποχή.
Πλέον τα μεγάλα μαγαζιά(πλαίσιο,multirama..) τα έχουν πάρει παραμάζωμα όλα τα μικρά μαγαζάκια.
Σκέψου κάτι πρωτότυπο σχετικά με pc που να μη γνωρίζει αρκετός κόσμος και εργάσου πάνω σε αυτό.

OP
OP
S

superap

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ πολλή όλους σας για της απάντηση σας!Όσο Αναφορά τους κακοπροαίρετους ΝΑΙ είμαι Έλληνας, άπλα έχω δυσλεξία λένε ότι είναι χαρακτηριστικό τον έξυπνων ανθρώπων οπός ο Einstein και πολλών  Αλών γνωστών/διακεκριμένων επιστημόνων...... όλοι Έσης η κακεντρεχείς που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε μάλλον δεν ξέρετε καν τη είναι η δυσλεξία!

TO: Thanoss και Lion7 ευχαριστώ πολλή για της απάντησής σας και εύχομαι ότι καλύτερο στον επαγγελματικό σας και όχι μονό τομέα

Α!! να μην ξεχάσω όταν ανοίγω ένα θέμα σε μια κατηγόρια και για κάποιο λόγο η admin/mods το μεταφέρουν σε αλη χωρίς να ενημερώσουνε λογικό είναι να μην βρίσκω το thread!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σας ευχαριστώ πολλή όλους σας για της απάντηση σας!Όσο Αναφορά τους κακοπροαίρετους ΝΑΙ είμαι Έλληνας, άπλα έχω δυσλεξία λένε ότι είναι χαρακτηριστικό τον έξυπνων ανθρώπων οπός ο Einstein και πολλών  Αλών γνωστών/διακεκριμένων επιστημόνων...... όλοι Έσης η κακεντρεχείς που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε μάλλον δεν ξέρετε καν τη είναι η δυσλεξία!

TO: Thanoss και Lion7 ευχαριστώ πολλή για της απάντησής σας και εύχομαι ότι καλύτερο στον επαγγελματικό σας και όχι μονό τομέα

Α!! να μην ξεχάσω όταν ανοίγω ένα θέμα σε μια κατηγόρια και για κάποιο λόγο η admin/mods το μεταφέρουν σε αλη χωρίς να ενημερώσουνε λογικό είναι να μην βρίσκω το thread!
καλά μην βάλεις τα κλάματα.
στην σχολή μου έχουμε παιδί που είναι κωφάλαλο, οπότε δεν είσαι ο μόνος με προβλήματα παρακολούθησης και κατανόησης.

είσαι χαμένος από χέρι με το μαγαζάκι που θα ανοίξεις και απο εμπειρία λόγω του κύκλου μου σε διαβεβαιώνω ότι είναι ΄δύσκολη και η ένταξη σε κάποιο μεγαλύτερο ελληνικό η ξένο. εφόσον τελείωσες στα 21 προσπάθησε να αυξήσεις την δύναμη των γνώσεών σου είτε με μεταπτυχιακό είτε με ένα άλλο πτυχίο.
επίσης και το δημόσιο σου δίνει πολλά περιθώρια ελευθερίας, γιατί μπορείς να ασχοληθείς με ιδιαίτερα και με έρευνα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

και κάτι που ξέχασα: βγαίνουν προκυρήξεις με θέσεις σε υπουργία και στο στρατό. δικτυώσου για να μπορέσεις να μάθεις πότε γίνονται

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πλάκα πλάκα δεν ξέρω κανέναν που να βγήκε ζημιωμένος μπαίνοντας στο δημόσιο.  :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε παίδες αυτός ο έλληνας φοιτητής στην αγγλία τί ακριβώς έκανε και έγινε τόσος ντόρος για την πάρτη του?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε παίδες αυτός ο έλληνας φοιτητής στην αγγλία τί ακριβώς έκανε και έγινε τόσος ντόρος για την πάρτη του?
Απλά πράγματα: Τα Αγγλικά blog,κανάλια κλπ δεν είχαν κανένα θέμα να δείξουν και προβάλανε την παπαριά αυτού του φοιτητή...
Έτσι έγινε γνωστή η σελίδα, η οποία απ'ότι πρόλαβα να δω έχει μόνο διαφημίσεις. Και αυτός πληρώνεται για κάθε καταχώριση.
Νομίζω πως πρέπει να είσαι πολύ τρόμπας για να επισκέπτεσαι μια σελίδα που έχει ΜΟΝΟ διαφημίσεις. :jerking: :jerking:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι έκανε αυτός με 2-3 λέξεις??? :think:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
θα σου προτεινα να πας σε μιαεταιρεια που να συναρμολογει υπολογιστες ή σε καποιο μουλτιραμα ή αλλου να μαθεις καλα αυτο που σπουδασες . μαλλον ΙΕΚ ησουν και καλη επιτυχια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom