Νέα

COFFEE ISLAND SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasasximos86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Αν καποιος δουλευει σε coffee island και γνωριζει πληροφοριες θα ηθελα να ρωτησω τι μισθος παιζει πανω κατω και αν παιζει καμακι με γκομενακια που ερχονται για καφε
γενικα ειναι αυστηρα η χαλαρη φαση ?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Τύπε,ρώτα με ότι θες.Ειμαι καφετζης εκεί τα τελευταία 10 χρόνια  :happy: :headbaning2: :headbaning2:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Θα πω στον λορεντζο να ετοιμάσει φωτογραφία αν είναι

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Αν καποιος δουλευει σε coffee island και γνωριζει πληροφοριες θα ηθελα να ρωτησω τι μισθος παιζει πανω κατω και αν παιζει καμακι με γκομενακια που ερχονται για καφε

τυπε αυτη την ερωτηση πρεπει να την υποβαλεις στο θρετ με το ποστα που σε βοηθουν να γαμησεις ελληνιδες.

θα ερχονται για καφε και θα φευγουν πηδημενες!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
Ρε παίχτη εσύ με m3 και 250 χιλιάρικα εισόδημα ψάχνεσε για καφετζης?  :think:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.942
Πόντοι
216
Χαχαχα τι μλκς είσαι

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
πιστευω πως του ελυσα ολες τις αποριες. το νημα μπορει να κλειδωθει  :grin: :grin: :grin:

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1

Ο βασικός μισθός είναι περίπου 1,600Ε/μήνα και από εκεί και πέρα παίζουν μπόνους απόδοσης: 10% ετησίως εάν το μαγαζί πιάσει τον στόχο πωλήσεων που έχουν τεθεί και επιπλέον 300Ε/μήνα έαν ο υπάλληλος καταφέρει και φτιάξει μίνιμουμ 260 καφέδες στην βάρδιά του τουλάχιστον στις 15 από τις 20 εργάσιμες μέρες μηνιαίως.
Επίσης υπαρχει ειδικό ασφαλιστικό/ νοσοκομειακό πρόγραμμα, επίδομα γαλοπούλας τα Χριστούγεννα και οβελία το Πάσχα, καθώς και βρεφονηπιακή φύλαξη για τα παιδιά των εργαζομένων.

Για τα γκομενάκια η φάση είναι απλή και χαλαρή, καθώς θα βρεις πολλές πιτσιρίκες 18-22 ετών, ενώ δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις για να κεράσεις καφέ.

Τα παραπάνω τα γνωρίζω πολύ καλά, καθώς έχω επισκεφθεί ως πελάτης τουλάχιστον 5 διαφορετικά COFFEE ISLAND (και έχω πηδήξει 7 γκομενάκια).

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Ξεχασες το επιδομα λουτρων

OP
OP
K

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ο βασικός μισθός είναι περίπου 1,600Ε/μήνα και από εκεί και πέρα παίζουν μπόνους απόδοσης: 10% ετησίως εάν το μαγαζί πιάσει τον στόχο πωλήσεων που έχουν τεθεί και επιπλέον 300Ε/μήνα έαν ο υπάλληλος καταφέρει και φτιάξει μίνιμουμ 260 καφέδες στην βάρδιά του τουλάχιστον στις 15 από τις 20 εργάσιμες μέρες μηνιαίως.
Επίσης υπαρχει ειδικό ασφαλιστικό/ νοσοκομειακό πρόγραμμα, επίδομα γαλοπούλας τα Χριστούγεννα και οβελία το Πάσχα, καθώς και βρεφονηπιακή φύλαξη για τα παιδιά των εργαζομένων.

Για τα γκομενάκια η φάση είναι απλή και χαλαρή, καθώς θα βρεις πολλές πιτσιρίκες 18-22 ετών, ενώ δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις για να κεράσεις καφέ.

Τα παραπάνω τα γνωρίζω πολύ καλά, καθώς έχω επισκεφθεί ως πελάτης τουλάχιστον 5 διαφορετικά COFFEE ISLAND (και έχω πηδήξει 7 γκομενάκια).

υπο αυτες τις αθλιες συνθηκες θα το σκεφτω αλλα μαλλον θα φανε ακυρο.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

εισαι μεγαλος κροταλιας τυπε  :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
τυπε πες στον λορεντζο να βαλει στον κωλο της γκομενας του ενα καλαμακι του καφε για πειστηριο   :grin: :grin: :grin:
Τυπε συγνώμη αλλά στον κωλο μόνο την τάπα θα του πω να αφήσει. Το καλαμάκι θα το βάλω στο μανταλακι αν σου είναι απαραίτητο  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom