Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 264K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.842
Πόντοι
3.506
ρε μυστες για λυστε μου μια απορια αυτο το ξωτικο απο των αρχοντα των δαχτυλιδιων που ακουει στο ονομα Χριστινα ειναι πλεον μονιμως θαμωνας στο μαγαζι? ειναι επισημα του μαγαζιου? μαζι με αλλες δυο χοντρομπαλουτσικες φιλες που εχει?
Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για το συγκεκριμένο μαγαζί;;; Μήπως αναφέρεσαι σε συγκεκριμένη ημέρα ή event;;;

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.017
Πόντοι
366
Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για το συγκεκριμένο μαγαζί;;; Μήπως αναφέρεσαι σε συγκεκριμένη ημέρα ή event;;;
το τσεκαρα παλι μην κανω λαθος αλλα ναι γι αυτη μιλαω ειναι μια τυππισα που ακουει στο ονομα χριστινα οπως ειπα που ξερει παρα πολυ κοσμο σχεδον ολα τα μπαλαντερ και ζευγαρια καθως τους χαιρεταγε ολους και φαινεται σαν να ειναι κατι του μαγαζιου και να ειναι μονιμη θαμωνας τις τεταρτες μαζι με αλλες δυο φιλες παχουλες εχω καιρο να παω αλλα οσες φορες εχω παει την εχω πετυχει. Κατι σαν υποδοχη πρεπει να ειναι δν ειμαι σιγουρος την εχω πετυχει και στο 2+2 αλλα στο c4c σαν να δουλευει εκει ή να συνεργαζεται με το μαγαζι

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
784
Πόντοι
86
Κατι σαν υποδοχη πρεπει να ειναι δν ειμαι σιγουρος
Ενταξει φιλε το τερμάτισες με αυτο. Η μόνη που είναι υποδοχή ειναι η γυναικά που το εχει.
Μαλλον τσακώθηκαν με καποιους και μετακόμισαν (εαν μετακόμισαν) τι να σου πω.
Αλλα και παλι εσυ γιατι σκας ?

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
757
Πόντοι
81
ρε μυστες για λυστε μου μια απορια αυτο το ξωτικο απο των αρχοντα των δαχτυλιδιων που ακουει στο ονομα Χριστινα ειναι πλεον μονιμως θαμωνας στο μαγαζι? ειναι επισημα του μαγαζιου? μαζι με αλλες δυο χοντρομπαλουτσικες φιλες που εχει?
Θα πω τα δυο για τα οποία είμαι σίγουρος, ότι δεν είναι του μαγαζιού και ότι την έχω πετύχει και αλλού.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.017
Πόντοι
366
Ενταξει φιλε το τερμάτισες με αυτο. Η μόνη που είναι υποδοχή ειναι η γυναικά που το εχει.
Μαλλον τσακώθηκαν με καποιους και μετακόμισαν (εαν μετακόμισαν) τι να σου πω.
Αλλα και παλι εσυ γιατι σκας ?
Μου το επιβαιβεωσε και ενας αλλος γνωστος μυστης οτι κατι παιζει με την συγκεκριμενη και οτι τα εχει καλα με το μαγαζι και ειναι βαλτη θα τον παρακαλεσω να το γραψει και εδω δημοσια αν θελει και ο ιδιος για να πειστειτε. Εγω θα σου πω γιατι σκαω γιατι για προσωπικους δικους μου λογους με αηδιαζει η τυππισσα και δεν εχω κατι μαζι της αλλα με ενοχλει ερχεται μου την πεφτει μου μιλαει μου λεει να την γαμησω παει απο μονη της να με φιλησει στο στομα και δεν την γουσταρω και γενικα δν ειναι και ο τυπος μου να ειμαι κακος να την προσβαλλω αλλα προσπαθω ευγενικα να την αποφυγω. Να σημειωσω οτι δν ειναι οτι ειμαι κανας ωραιος και τετοια το κανει με ολους το ιδιο πραγμα ξερει σχεδον ολο το μαγαζι και τους κανει τα ιδια καποιοι το γουσταρουν και καλα κανουν μαγκια τους εγω δν θελω πολλα πολλα μαζι της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα πω τα δυο για τα οποία είμαι σίγουρος, ότι δεν είναι του μαγαζιού και ότι την έχω πετύχει και αλλού.
ναι παει και στο 2+2 την εχω πετυχει αλλα στο c4c εκει κατι γινεται νομιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom