ρε μυστες για λυστε μου μια απορια αυτο το ξωτικο απο των αρχοντα των δαχτυλιδιων που ακουει στο ονομα Χριστινα ειναι πλεον μονιμως θαμωνας στο μαγαζι? ειναι επισημα του μαγαζιου? μαζι με αλλες δυο χοντρομπαλουτσικες φιλες που εχει?
το τσεκαρα παλι μην κανω λαθος αλλα ναι γι αυτη μιλαω ειναι μια τυππισα που ακουει στο ονομα χριστινα οπως ειπα που ξερει παρα πολυ κοσμο σχεδον ολα τα μπαλαντερ και ζευγαρια καθως τους χαιρεταγε ολους και φαινεται σαν να ειναι κατι του μαγαζιου και να ειναι μονιμη θαμωνας τις τεταρτες μαζι με αλλες δυο φιλες παχουλες εχω καιρο να παω αλλα οσες φορες εχω παει την εχω πετυχει. Κατι σαν υποδοχη πρεπει να ειναι δν ειμαι σιγουρος την εχω πετυχει και στο 2+2 αλλα στο c4c σαν να δουλευει εκει ή να συνεργαζεται με το μαγαζι
Ενταξει φιλε το τερμάτισες με αυτο. Η μόνη που είναι υποδοχή ειναι η γυναικά που το εχει.
Μαλλον τσακώθηκαν με καποιους και μετακόμισαν (εαν μετακόμισαν) τι να σου πω.
Αλλα και παλι εσυ γιατι σκας ?
ρε μυστες για λυστε μου μια απορια αυτο το ξωτικο απο των αρχοντα των δαχτυλιδιων που ακουει στο ονομα Χριστινα ειναι πλεον μονιμως θαμωνας στο μαγαζι? ειναι επισημα του μαγαζιου? μαζι με αλλες δυο χοντρομπαλουτσικες φιλες που εχει?
Ενταξει φιλε το τερμάτισες με αυτο. Η μόνη που είναι υποδοχή ειναι η γυναικά που το εχει.
Μαλλον τσακώθηκαν με καποιους και μετακόμισαν (εαν μετακόμισαν) τι να σου πω.
Αλλα και παλι εσυ γιατι σκας ?
Μου το επιβαιβεωσε και ενας αλλος γνωστος μυστης οτι κατι παιζει με την συγκεκριμενη και οτι τα εχει καλα με το μαγαζι και ειναι βαλτη θα τον παρακαλεσω να το γραψει και εδω δημοσια αν θελει και ο ιδιος για να πειστειτε. Εγω θα σου πω γιατι σκαω γιατι για προσωπικους δικους μου λογους με αηδιαζει η τυππισσα και δεν εχω κατι μαζι της αλλα με ενοχλει ερχεται μου την πεφτει μου μιλαει μου λεει να την γαμησω παει απο μονη της να με φιλησει στο στομα και δεν την γουσταρω και γενικα δν ειναι και ο τυπος μου να ειμαι κακος να την προσβαλλω αλλα προσπαθω ευγενικα να την αποφυγω. Να σημειωσω οτι δν ειναι οτι ειμαι κανας ωραιος και τετοια το κανει με ολους το ιδιο πραγμα ξερει σχεδον ολο το μαγαζι και τους κανει τα ιδια καποιοι το γουσταρουν και καλα κανουν μαγκια τους εγω δν θελω πολλα πολλα μαζι της