Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
760
Πόντοι
86
Τύπε παίζει ρόλο και η μάπα στα μπαλαντερια.
... και η συμπεριφορά θα συμπληρώσω.
Οταν καθονται και περιμένουν πότε θα πάει το ζευγαρι/κοπελα πάνω για να πάνε δεν νομίζω να βγάλουν άκρη

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
215
Πόντοι
21
... και η συμπεριφορά θα συμπληρώσω.
Οταν καθονται και περιμένουν πότε θα πάει το ζευγαρι/κοπελα πάνω για να πάνε δεν νομίζω να βγάλουν άκρη
τα ζευγαρια ομως δεν μιλανε..και πλεον δεν παει και κανεις να μιλησει

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
760
Πόντοι
86
τα ζευγαρια ομως δεν μιλανε..και πλεον δεν παει και κανεις να μιλησει
τι εννοεις δεν μιλανε;
Πας και δεν σου απαντανε καθολου.
Πας και απλα ειναι τυπικη η κουβεντα γιατι δεν θελουν;
Εγω εμαθα περίπτωση που ζευγαρι πηγε και εφαγε πόρτα απο μπαλαντέρ! θα μου πεις συμβαίνουν και αυτά αλλα ...
αλλα τα ζευγαρια αποφασίζουν. Αυτά αποδέχονται και εμείς απλός κυνηγάμε.
Εαν κάτσει έκατσε ειδάλλως ή μπουρδέλο η hotel.

Τελος παντων ατερμονη κουβεντα χωρις να βγαζει νοημα.
Το αυγο εκανε την κοτα η η κοτα το αυγο κατι τετοιο

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
215
Πόντοι
21
τι εννοεις δεν μιλανε;
Πας και δεν σου απαντανε καθολου.
Πας και απλα ειναι τυπικη η κουβεντα γιατι δεν θελουν;
Εγω εμαθα περίπτωση που ζευγαρι πηγε και εφαγε πόρτα απο μπαλαντέρ! θα μου πεις συμβαίνουν και αυτά αλλα ...
αλλα τα ζευγαρια αποφασίζουν. Αυτά αποδέχονται και εμείς απλός κυνηγάμε.
Εαν κάτσει έκατσε ειδάλλως ή μπουρδέλο η hotel.

Τελος παντων ατερμονη κουβεντα χωρις να βγαζει νοημα.
Το αυγο εκανε την κοτα η η κοτα το αυγο κατι τετοιο
το ζευγαρι που εφαγε πορτα εμαθες πως ηταν εμφανισιακα?μαλλον οχι..βεβαια γουστα ειναι αυτα
απλα εγινε και μπροστα μου τοτε..
επισης..κανονας ηταν να μιλανε μονο τα ζευγαρια..μετα αυτο αλλαξε γιατι δεν γινοταν..
σε μια βραδια οπου πας για συγκεκριμενο λογο, ζευγαρια που απαιτησαν τα παρτι δεν ηρθαν και επισης ηρθαν ζευγαρια που εψαχναν αλλα ζευγαρια!
πλεον τα ζευγαρια δεν πανε! δυστυχως!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Ή μπορεί να του ζήτησαν κάτι που δεν ήθελε να κάνει ή και τα δύο. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Και ευγενικά να σε απορρίψουν αν ένα ζευγάρι θέλει να πάει μόνο για να δει ή για να το κάνουν οι δυο τους ή έχει δώσει ραντεβού με άλλα ζευγάρια τζάμπα κομπιάζεις.

Honey2022

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2022
Like
180
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς αν σήμερα είναι βραδιά και για singes στο μαγαζί;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Την άλλη Τετάρτη παίκτη.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
760
Πόντοι
86

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.297
Πόντοι
2.256
Για να πω κι εγώ τη μπούρδα μου, το οποιοδήποτε ζευγάρι (νέο στο χώρο) που θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία, διαβάζοντας τα σχόλια και σε αυτό αλλά και στο άλλο νήμα, όπως επίσης και στο πιο παλιό, το άλλο της Αθήνας, δεν υπάρχει περίπτωση να το δει ως ελκυστικό!!!
9/10 σχόλια είναι ή απαξιωτικά για τα μαγαζιά ή απαξιωτικά για τους θαμώνες ή για τη μουσική κλπ κλπ ή θα γίνεται μαδομούνι!!!!
Σόρρυ.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
760
Πόντοι
86
Για να πω κι εγώ τη μπούρδα μου, το οποιοδήποτε ζευγάρι (νέο στο χώρο) που θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία, διαβάζοντας τα σχόλια και σε αυτό αλλά και στο άλλο νήμα, όπως επίσης και στο πιο παλιό, το άλλο της Αθήνας, δεν υπάρχει περίπτωση να το δει ως ελκυστικό!!!
9/10 σχόλια είναι ή απαξιωτικά για τα μαγαζιά ή απαξιωτικά για τους θαμώνες ή για τη μουσική κλπ κλπ ή θα γίνεται μαδομούνι!!!!
Σόρρυ.
θα συμφωνησω.
Να ξερεις ομως οτι τα ζευγαρια δεν αποφάσισαν ξαφνικά να ψαχτούν. Εχουν κάνει την ερευνά τους και το μονο που μενει ειναι να πανε να δουνε.
εκει υπαρχει διαφορα.

Οσο για αυτο που ανεβασα πριν μέρες και μάλλον ξαναγίνεται ΔΕΝ ειναι στο μαγαζί.
ΔΕΝ ειναι για ζευγαρια που θέλουν να δοκιμασουν.
Ειναι για ζευγαρια εμπειρα που παιζουν

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.297
Πόντοι
2.256
θα συμφωνησω.
Να ξερεις ομως οτι τα ζευγαρια δεν αποφάσισαν ξαφνικά να ψαχτούν. Εχουν κάνει την ερευνά τους και το μονο που μενει ειναι να πανε να δουνε.
εκει υπαρχει διαφορα.

Οσο για αυτο που ανεβασα πριν μέρες και μάλλον ξαναγίνεται ΔΕΝ ειναι στο μαγαζί.
ΔΕΝ ειναι για ζευγαρια που θέλουν να δοκιμασουν.
Ειναι για ζευγαρια εμπειρα που παιζουν
Ναι δεν αναφερόμουν στο event. Γενικά μιλάω για τα "νήματα" εδώ μέσα και την εικόνα που δίνουν σε κάποιον που δεν είναι στο χώρο αλλά θα ήθελε να ξεκινήσει από εδώ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
υπάρχει και η άποψη ότι ένα ζευγάρι που θέλει να πειραματιστεί δεν έχει άλλες επιλογές. Άλλο είναι οι γνωριμίες μέσω sites και άλλο η ατμόσφαιρα ενός δημόσιου χώρου.
Σίγουρα δε μπορείς να πεις ότι είναι και η καλύτερη διαφήμιση ,αν προσέξεις όμως τελευταία γράφουμε όλο εμείς τα μπακούρια που είτε δε μπαίνουμε καν μέσα ή και να μπούμε βγαίνουμε χωρίς να βρέξουμε.
Τα ζευγάρια θα πάνε Παρασκευή - Σάββατο σε βραδιές για ζευγάρια που λογικά είναι τελείως άλλο το κλίμα. Για αυτό παιδιά μη φοβάστε, πηγαίνετε σε βραδιά για ζευγάρια.

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.687
Πόντοι
201
Πας πίνεις το ποτάκι σου με την γυναίκα σου βλέπεις κ αποφασίζεις τι θέλεις να κάνεις ....αν θέλεις να κάνεις .......δεν είναι όλα για όλους ....τόσο απλα!!! Κανένας δεν θα σε πειράξει κανένας δεν θα σου μιλήση καλά καλά !!!! Τώρα οι μικρογκρινιες κ οι κριτικές από αυτούς που έχουν πάει ποιο πολύ γίνονται για να ακούσουν οι ιδιοκτήτες κ να βελτιώσουν της λεπτομεριες που κυρίος ενοχλούν της γυναίκες μας κ όχι τόσο εμάς που γενικά τα βλέπουμε ποιο ισιωμα οι άντρες.......εάν οι γυναίκες δεν είναι χαρούμενες δεν υπάρχει μετά απόλυτος τίποτα!!!!!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Πρώτη μας φορά που θα πάμε σε τέτοια φάση. Είμαστε νεαρό ζευγάρι (26 ετών) αξίζει σαν μαγαζί; Θέλω να πω ότι η ηλικία που έχει θα είναι φυσιολογική; Εμένα μου αρέσουν οι μιλφ, απλά στην κοπέλα μου δεν θα άρεσε να έχει 60 ετών ανθρώπους.

Θέλω να πω, έχει μπαρμπαδια που πάνε με βίζιτες ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Όχι, κανένα από τα 2 μαγαζιά δεν είναι ΚΑΠΗ για τον απλό λόγο ότι το swinging δεν έχει μόνο ηλικιωμένους οπαδούς. Για αρχάριους το C4C είναι καλύτερο ,αφου οι ιδιοκτήτες τους προσέχουν τους νεοφερμένους. Πηγαίνετε σε βραδιά για ζευγάρια, όχι για μπαλαντέρ - βασικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom