kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε παίζει ρόλο και η μάπα στα μπαλαντερια.το κατανοω
αυτο που δεν κατανοω ειναι γιατι δεν παιζουν..αλλα οκ
Τύπε παίζει ρόλο και η μάπα στα μπαλαντερια.το κατανοω
αυτο που δεν κατανοω ειναι γιατι δεν παιζουν..αλλα οκ
... και η συμπεριφορά θα συμπληρώσω.Τύπε παίζει ρόλο και η μάπα στα μπαλαντερια.
τα ζευγαρια ομως δεν μιλανε..και πλεον δεν παει και κανεις να μιλησει... και η συμπεριφορά θα συμπληρώσω.
Οταν καθονται και περιμένουν πότε θα πάει το ζευγαρι/κοπελα πάνω για να πάνε δεν νομίζω να βγάλουν άκρη
τι εννοεις δεν μιλανε;τα ζευγαρια ομως δεν μιλανε..και πλεον δεν παει και κανεις να μιλησει
το ζευγαρι που εφαγε πορτα εμαθες πως ηταν εμφανισιακα?μαλλον οχι..βεβαια γουστα ειναι αυτατι εννοεις δεν μιλανε;
Πας και δεν σου απαντανε καθολου.
Πας και απλα ειναι τυπικη η κουβεντα γιατι δεν θελουν;
Εγω εμαθα περίπτωση που ζευγαρι πηγε και εφαγε πόρτα απο μπαλαντέρ! θα μου πεις συμβαίνουν και αυτά αλλα ...
αλλα τα ζευγαρια αποφασίζουν. Αυτά αποδέχονται και εμείς απλός κυνηγάμε.
Εαν κάτσει έκατσε ειδάλλως ή μπουρδέλο η hotel.
Τελος παντων ατερμονη κουβεντα χωρις να βγαζει νοημα.
Το αυγο εκανε την κοτα η η κοτα το αυγο κατι τετοιο
Δεν νομιζω οτι ειναιΚαλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς αν σήμερα είναι βραδιά και για singes στο μαγαζί;
ΕυχαριστώΤην άλλη Τετάρτη παίκτη.
Δώσε κάποιες λεπτομέρειες!!!Έμαθα οτι ψήνεται βιλλα part2
Νομιζω ειναι σχεδόν το ίδιο με το ποστΔώσε κάποιες λεπτομέρειες!!!
θα συμφωνησω.Για να πω κι εγώ τη μπούρδα μου, το οποιοδήποτε ζευγάρι (νέο στο χώρο) που θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία, διαβάζοντας τα σχόλια και σε αυτό αλλά και στο άλλο νήμα, όπως επίσης και στο πιο παλιό, το άλλο της Αθήνας, δεν υπάρχει περίπτωση να το δει ως ελκυστικό!!!
9/10 σχόλια είναι ή απαξιωτικά για τα μαγαζιά ή απαξιωτικά για τους θαμώνες ή για τη μουσική κλπ κλπ ή θα γίνεται μαδομούνι!!!!
Σόρρυ.
Ναι δεν αναφερόμουν στο event. Γενικά μιλάω για τα "νήματα" εδώ μέσα και την εικόνα που δίνουν σε κάποιον που δεν είναι στο χώρο αλλά θα ήθελε να ξεκινήσει από εδώ.θα συμφωνησω.
Να ξερεις ομως οτι τα ζευγαρια δεν αποφάσισαν ξαφνικά να ψαχτούν. Εχουν κάνει την ερευνά τους και το μονο που μενει ειναι να πανε να δουνε.
εκει υπαρχει διαφορα.
Οσο για αυτο που ανεβασα πριν μέρες και μάλλον ξαναγίνεται ΔΕΝ ειναι στο μαγαζί.
ΔΕΝ ειναι για ζευγαρια που θέλουν να δοκιμασουν.
Ειναι για ζευγαρια εμπειρα που παιζουν