Νέα

Club με τουρίστριες στη Αθήνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RED BARON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μάλλον εννοεί το guru... έκλεισε...
αυτο το γκουρου μαγκες ηταν θυμαμαι 98 μεχρι αρχες 2000 απο τα πιο κυριλε κλαμπακια της αθηνας.εβλεπες μεσα στη βρωμια να σκανε κατι πολυτελη τζιπακια και να μπαινει κοσμο πολυ κυριλε.ενα παιδι που δουλευε τοτε μπαρμαν εκει μου ειχε πει επισης οτι εκανε μεχρι και κοκτειλ με σακε.καταλαβαινετε το επιπεδο του μαγαζιου.μαλλον μετα το πηρε η κατω βολτα ισως γιατι η κατασταση στο κεντρο εγινε πιο επικινδυνη καια νυποφορη απο τοτε και το πηρε η κατω βολτα.γιατι οποια μαγαζια αρχιζουν και γινονται τουριστομαγαζα κακα τ αψεματα μαγκες σημαινει οτι τα πηρε η κατω βολτα εστω και αν το ζητουμενο απο τους τυπους εδω ειναι το καμακι και το γαμησι με καμια τουριστρια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ναι ρε, το Bar Guru Bar ήταν.

Του Ζουγανέλη από την Μύκονο.

Ο βασικός μπάρμαν ήταν μία κακιασμένη αδελφή πολύ γνωστός στην Μύκονο και γενικά από τους κλασσικούς μπάρμαν. Αλλά πολύ καακιασμένη.

Το φαγητό δεν έλεγε, Ταϋλανδέζικο παπαριές.

Πρέπει να έχει κλείσει αρκετά χρόνια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Ο βασικός μπάρμαν ήταν μία κακιασμένη αδελφή πολύ γνωστός στην Μύκονο και γενικά από τους κλασσικούς μπάρμαν. Αλλά πολύ καακιασμένη.

μπραβο ρε μαγκα.πες μου οτι εισαι φανατικος της μυκονου και εσυ οπως εγω βολταιρε να τρελαθω.ο μπαρμαν που σου ελεγα δεν ηταν η αδερφη.εισαι μεσα στα κοπλα.για αυτο μαζευε κυριλε κοσμο.επαιρνε και ολον τον αφρο απο μυκονο.τοσα χρονια στο ρεμεντζο βλεπεις...δεν το περιμενα απο εσενα βολταιρε...

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

μαλλον γιαυτο γαμουσαν κ οι πελατες ...σε ολα τα αλλα κλαμπακια στην Αθηνα ειμαστε στην απεξω  :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
μπραβο ρε μαγκα.πες μου οτι εισαι φανατικος της μυκονου και εσυ οπως εγω βολταιρε να τρελαθω.ο μπαρμαν που σου ελεγα δεν ηταν η αδερφη.εισαι μεσα στα κοπλα.για αυτο μαζευε κυριλε κοσμο.επαιρνε και ολον τον αφρο απο μυκονο.τοσα χρονια στο ρεμεντζο βλεπεις...δεν το περιμενα απο εσενα βολταιρε...

Φανατικός ήμουν κάποτε.

Μετά λίγο βαρέθηκα, λίγο διαλύθηκε η παρέα που πηγαίναμε, λίγο μεγαλώσαμε και τώρα έχω καιρό να πάω.

Η Μύκονος είναι πάντα Μύκονος. Και τις καλλίτερς θάλασσες έχει και πάντα χαβαλέ έχει και ότι θέλεις να βρεις έχει.

Αχ, ωραίες εποχές.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Φανατικός ήμουν κάποτε.

Μετά λίγο βαρέθηκα, λίγο διαλύθηκε η παρέα που πηγαίναμε, λίγο μεγαλώσαμε και τώρα έχω καιρό να πάω.

Η Μύκονος είναι πάντα Μύκονος. Και τις καλλίτερς θάλασσες έχει και πάντα χαβαλέ έχει και ότι θέλεις να βρεις έχει.

Αχ, ωραίες εποχές.
αν εξαιρεσεις το πρασινο που κατα την γνωμη μου αν ειχε ισως να ηταν πιο ασχημη εχει τα παντα.ακομα και ηρεμια αν θελεις που να μην σε βλεπει κανεις μπορεις να εχεις.

dougrou

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
LAVA BORE Φιλελλήνων 25.

Παλιά έσκαγαν πούλμαν και γινότανε απόβαση από τουρίστριες.  :boobies:

Τώρα δεν έχω ιδεά τι γίνεται.

απο οσο ξερω δεν λειτουργει πια  νομιζω οτι εχεικλεισιε και ειναι κατι αλλο εκει ,για καμακι τουριστριας ειναι πλακα μοναστηρακι αλλα θελει να τους την πεφτεις χυμα στ ξερα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
LAVABORE τις καλες εποχες ηταν ολα τα λεφτα... γαλιδουλες,αμερικανακια κτλ δεν ξερω αν εκλεισε μιας και ειμαι εκτος Αθηνων το τελευταιο διαστημα... στανταρ πλακα,μοναστηρακι,θησειο και λοιπες γυρο περιοχες ειναι οτι πρεπει για καμακι σε ξενες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαγκες η κριση καλπαζει και ολο και λιγοτεροι συναγωνιστες θα μπορεσουν να κανουν φετος σεξο-διακοπες ειτε στο εξωτερικο ειτε στο εσωτερικο, απο την αλλη μερια λογω πτωσης των τιμων η τουριστικη κινηση μαλλον θα αυξηθει. Οτι πληροφοριες εχουμε για κλαμπακια η μπαρακια στο κεντρο η αλλου που να προσελκυουν γυναικειο τουριστικο πλυηθησμο ας το ποσταρουμε εδω.

εγω ξερω 2 καλα

Διδυμου 8 κατω
και Φυλης 200

να πας θα περασεις φοβερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom