Νέα

Club με τουρίστριες στη Αθήνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RED BARON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μαγκες η κριση καλπαζει και ολο και λιγοτεροι συναγωνιστες θα μπορεσουν να κανουν φετος σεξο-διακοπες ειτε στο εξωτερικο ειτε στο εσωτερικο, απο την αλλη μερια λογω πτωσης των τιμων η τουριστικη κινηση μαλλον θα αυξηθει. Οτι πληροφοριες εχουμε για κλαμπακια η μπαρακια στο κεντρο η αλλου που να προσελκυουν γυναικειο τουριστικο πλυηθησμο ας το ποσταρουμε εδω.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το καλυτερο θρεντ!Ηδη μυρισε καλοκαιρι!!!! :grin: :grin:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε  ειχα  χτυπησει  μια  ισπανιδα  (μελος  της  ετα) :grin: "βασκα"  σ  αυτο  το  κλαμπακι  που  ηταν  στη  πλατεια  θεατρου  το  2006 η 2007?  ειχε  και  ταυλανδεζικο  φαγητο  μεσα  αλλα  δε  δοκιμασα  (για  μενα ειδικα  θα  ταν  ιεροσυλια)  τα  επομενα  χρονια  φλωρεψε  αρκετα    αλλα  και  στο  ισογειο  και  στο  2ο  οροφο  που  χε  κλειστο  κλαμπακι  ειχε  τις  λιγες  φορες  που  πηγα  τιγκα  γκρουπ  με  αγγλιδες  σκανδιναυες,  λες  και  τις  στελναν  συστημενες  απ  τα  ξενοδοχεια  δε  θυμαμαι  το  ονομα  απ  το  μαγαζι,  και  δε  ξερω  αν  υπαρχει  ακομα

OP
OP
RED BARON

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
τυπε  ειχα  χτυπησει  μια  ισπανιδα  (μελος  της  ετα) :grin: "βασκα"  σ  αυτο   το  κλαμπακι   που  ηταν  στη  πλατεια  θεατρου  το  2006 η 2007?  ειχε  και  ταυλανδεζικο  φαγητο   μεσα   αλλα  δε  δοκιμασα  (για   μενα ειδικα  θα   ταν  ιεροσυλια)  τα  επομενα  χρονια  φλωρεψε  αρκετα    αλλα  και  στο  ισογειο  και  στο  2ο  οροφο  που  χε  κλειστο  κλαμπακι   ειχε  τις  λιγες  φορες   που  πηγα   τιγκα  γκρουπ  με  αγγλιδες  σκανδιναυες,   λες  και  τις  στελναν  συστημενες  απ  τα  ξενοδοχεια   δε  θυμαμαι  το  ονομα  απ   το  μαγαζι,  και  δε  ξερω   αν  υπαρχει  ακομα
Μηπως λες το Σοχο????

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Εννοείς αυτό που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας;

κ Οι οδηγοι για νυχτερινη διασκεδαση το γραφουν αυτο ως στεκι για τουριστριες αλλα δεν ξερω τι παιζει δεν εχω παει

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Το Χαρντ Ροκ μαζεύει, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να καπνίσεις απ' οσο ξέρω. Το απέναντι λέγεται Λάβα Μπόρε. Στο Μοναστηράκι και κυρίως στην Πλάκα έχει τουρισμό. Στην Πλάκα περάστε για ένα ποτάκι από τον Βρεττό. Στου Ψυρρή υπάρχει το Σπίριτ, στη Μιαούλη.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
LAVA BORE Φιλελλήνων 25.

Παλιά έσκαγαν πούλμαν και γινότανε απόβαση από τουρίστριες.  :boobies:

Τώρα δεν έχω ιδεά τι γίνεται.

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
παιζει πορτα εκει αν δεν εχεις μουνι η αν δεν εισαι παρεα για τραπεζακι κλπ ?

Έχω να πάω χροοοοοοονια. Γι'αυτό και είπα πως τώρα δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Παλιά είχε πόρτα κανονικά αλλά όσες φορές είχαμε σκάσει μόνο άντρες δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αν το μαγαζί είναι γεμάτο τουρίστιες δεν νοιάζεται κανείς.

Θυμάμαι πάντως πως είχαμε φάει και ήττες γιατί όσες φορές ρωτάγαμε αν έχει κόσμο μέσα μας έλεγε ναι και μια φορά αφού πληρώσαμε κανονικά μπήκαμε μέσα ήμασταν εμείς και άλλοι 5 στην ίδια φάση...

Επισκέπτης
παιζει πορτα εκει αν δεν εχεις μουνι η αν δεν εισαι παρεα για τραπεζακι κλπ ?
πορτα δεν παιζει αλλα δεν παιζει και τιποτα αλλο εκτως αν πεσεις σε μερα με γκρουπ αλλα σπανιο πια
η χαρντ ροκ η μεσα Πλακα στη γυρα και οπου δεις...

OP
OP
RED BARON

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
LAVA BORE Φιλελλήνων 25.

Παλιά έσκαγαν πούλμαν και γινότανε απόβαση από τουρίστριες.  :boobies:

Τώρα δεν έχω ιδεά τι γίνεται.
Ναι παλια ερχονταν εκει γκρουπ απο πιπινια απο τα Βαλκανια, πορτα δεν εχει πας και μονος σου, απλα αυτο απ'οσο θυμαμαι ανοιγε απο Απριλιο, και εγω ειχα περασει απο εκει αρχες Μαιου και ηταν κλειστο, ξερει κανεις αν εχει ανοιξει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom