Νέα

Claudia (All4you Modell)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 943
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/claudia-all4you-modell/]Claudia (All4you Modell)[/url]

rozkrotalias
18/1/ 2007


Μετά από ένα σερί απίστευτης γκίνιας (με τελευταία την αγελάδα Mona Green) χτες το βράδυ πήρα την Claudia από all4you.  Πολύ ωραία κοπέλα (ίδια με τις φωτογραφίες), ωραίο σώμα, απαλό και καθαρό δερματάκι και πάρα πολύ συμπαθητική. Εξαιρετικό GFE που πραγματικά άξιζε τα euro που πήρε. (δεν κάνει για όσους θέλουν PSE). Σέρβις τα κλασικά (owo,cob)…




Detective
19/1/2007


Πριν απο λιγο γυρισα απο Claudia.

Κατ’ αρχας μου εφυγε το σαρακι γιατι αυτη η κοπελα μου αρεσε παρα πολυ (και μου αρεσει). Ειναι πραγματικα πολυ ομορφη αν και στις φωτογραφιες δειχνει περισσοτερο "bitch style" που ομολογουμενως μου αρεσει περισσοτερο.

Με υποδεχτηκε λοιπον κανα δεκαλεπτο νωριτερα στο μικρο της δωματιο φορωντας ενα λευκο μακρυ μπουρνουζι και εχοντας τα μακρια καστανα μαλλακια της σε κοτσιδα. Τα εντονα πρασινα ματια της μου εκαναν το πρωτο κλικ και στα δυο κεφαλια.

Ξεκινησαμε με 69 κανα τεταρτο με μετρια πιπα γιατι ειχα και πολλα υγρα και λιγο πριν τα "πεταξω" σταματαει και ενω συνεχιζα να την γλυφω αρχισε να μου τσιμπαει απαλα τις ρωγες.

Μετα απο μια δικη της εντονη κραυγη απολαυσης μου λεει "It's your turn now..." Ερχεται απο πανω με φιλια στο στομα, δαγκωματα στο λαιμο και στα χειλη - πραγματικη GFE εμπειρια. Μια σταση μου ηταν αρκετη και ουτε καν προλαβα να βγαλω το προφυλακτικο τελικα.

Μετα καναμε τσιγαρακι, τα ειπαμε εις την αγγλικην και μου ειπε οτι θα ξαναερθει τελος Φεβρουαριου (μεταξυ 20-30 καπου εκει μεσα - δεν εχει αποφασισει ακομη).

Προσωπικα, μπορω να πω οτι περασα ομορφα και διασκεδασα οχι μονο το σεξ αλλα ολη την συναντηση. Μαλλον θα την ξαναπαρω και την επομενη φορα που θα μας επισκεφτει.

Στηθος: Μικρο αλλα με μεγαλες ρωγες
Σωμα γενικα: Αθλητικο με νεανικο και πολυ απαλο δερμα
Κουλουρι δεν δινει (δεν το ζητησα κιολας αλλα που μιλαγαμε μου το ειπε αυτη)

Αυτα λοιπον με την Claudia που καποια στιγμη στο μελλον θελει να κανει και παιδακια (μακαρι μια κορουλα που να της μοιασει κιολας)...




logical
Απριλίου 11, 2007


Όνομα: Claudia
Agency: Ημερομηνία: 04/2007
Body/Face/Personality: 8/8.5/8
Overall: 8
Euro/Hour: 550/4H Outcall in her Hotel (as usual)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εμφανίσιμη μουράτη γκόμενα. Εμένα μου βγάζει κάτι σε Lyv Tyler. Προσεγμένο κορμί ωραία μάτια και σίγουρα οι φωτογραφίες της την αδικούν (πράγμα σπάνιο στο κλάδο)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Ιδιαιτέρως αισθησιακή κατάσταση. Πολύ φιλική, καλή συμμετοχή καλή bbj δεν διαμαρτύρεται περνάς καλά το διασκεδάζεις γενικά είναι αυτό που λέμε: To blow off some steam...

ΣΥΝΟΛΙΚΑ:
Καλή φάση, χαλαρή ξεκούραστη με γλυκιά γεύση στο τέλος. Την συνιστώ ιδίως με την ένδυα που έχει πέσει τις τελευταίες μέρες.




kosfra
Απριλίου 11, 2007


Γεια σας και απο εμενα, ειπα και εγω να τιμησω το κομματι του ερωτα που λεγεται citytours.
Πρωτη αποπειρα εχτες με Claudia απο all4youmodell. Αν και λιγο ασυνηπες πρακτορειο ειχα κλεισει ραντεβου συγκεκριμενη ωρα πηγα στο ξενοδοχειο,μου εστειλαν μυνημα με το δωματιο,ωστοσο πηγα στο δωματιο και χτυπαγα περιπου 10 λεπτα αφου η κοπελα δεν ειχε ενημερωθει σχετικα για το ραντεβου και την ξυπνησα.
Στο Θεμα μας τωρα:
Σχετικα καλη η Claudia με ενα overall 8/10 αληθινη GFE με καταπληκτικα γλωσοφιλλα, το μονο που με χαλασε στην ολη κατασταση ειναι οτι πριν την διεισδυση χρησιμοποιησε λιπαντικη κρεμα,τελειως επαγγελματικη κινηση.
Anyway εμφανισιακα οπως την περιμενα, αν και 26 χρονων που λεει στο site  πρεπει να ηταν το millenium γιατι ειναι πατημενα 30 αλλα δεν με χαλασε καθολου. Γενικα εβγαζε το στοιχειο της κυριλε κλασσατης γκομενας που συχναζει σε μπαρακια του Κολωνακιου και σε ακριβα εστιατορια της παραλίας. Παντως εαν σας συναντουσε καποιος μαζι της στο δρομο, δεν θα του δινοταν η εντυπωση οτι η γκομενα ειναι .......τανα.
Αυτα σαν πρωτη γευση θα ενημερωσω στο μελλον για νεες αποπειρες που φυσικα θα ακολουθησουν....
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom