Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Class Masaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU147
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία

Ω

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
ΝΑΝΣΥ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ μεχρι 18,00 μμ  :hi:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Σας καλωσορίζουμε σε ένα διακριτικό και καθαρό  χώρο φτιαγμένο με μεράκι με φουλ προγράμματα μασαζ,σεξ,αφταρχικων και πολλά άλλα προγράμματα της αρέσκειας σας,η σέξι μας μασέζ θα σας χαλαρώσουνε από το στρες και το ανχος γιατί το μασάζ δεν είναι πλέον πολυτέλεια άλλα ανάγκη του κάθε άντρα και σε συνδυασμό με την εκτόνωση φερνή το τέλειο αποτελέσματα προγράμματα ξεκινούν από 60 εύρο και είναι μασαζ+σεξ+ελεφτερο στοματικό και σε όλα τα δωμάτια έχετε παντόφλες και πετσέτες μια χρισις.ολα τα ποτά και χυμούς και καφέ είναι δωρεάν από το καταστιμα,Σας περιμένουμε κόντα μας για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας από σέξι μασέζ μας ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 11,00ΠΜ-17,00ΜΜ-24,00ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ με δυο βάρδιες

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Με τις τιμες που εχεις πολυτελεια είναι

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Υψηλές απαίτησης έχουν για μέτριες υπηρεσίες
μέτριες δεν νομίζω????? ανώτερες ίσος!!!!! καθένας εδώ στο σαιτ μπορεί να κρήνη ΟΚ! δεν σου κάνουμε αυτό το κατάλαβα νασε κάλα καλή συνεχεία :hi:

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
μέτριες δεν νομίζω????? ανώτερες ίσος!!!!! καθένας εδώ στο σαιτ μπορεί να κρήνη ΟΚ! δεν σου κάνουμε αυτό το κατάλαβα νασε κάλα καλή συνεχεία :hi:

Και να μουνα ο μόνος που δεν του κάνετε δεν φταίτε εσείς αλλα κάποιοι που σας τα σκάνε και την βλέπετε τόσο ανώτερες υπηρεσίες , και όχι μονο το συγκεκριμένο μαγαζί αλλα και πολλά αλλα μην νομίζεις οτι είσαι το μονο ανώτερο μαγαζί

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Έχουν γεμίσει όλο το διαδίκτυο με διαφημίσεις, σε πολλές μορφές, σαν μασάζ, σαν Αλεξάντρα, σαν Νάνσυ κτλ κτλ κτλ....

Ολο και κάποιος μπάρμπας ή άσχετος πηγαίνει..

Η αγορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ BOURDELA.COM

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.386
Πόντοι
6.256
Μη την τσιτωνετε ρε και αρχισει και ανεβαζει φωτο για εκδικηση

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
προγράμματα ξεκινούν από 60 εύρο και είναι μασαζ+σεξ+ελεφτερο στοματικό

Εγώ που θέλω ΣΚΕΤΟ μασαζ, ούτε σεξ ούτε "ελεφτερο" στοματικό ούτε σκλαβωμένο ούτε εκτόνωση πόσο χρεώνεις;;;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.369
Πόντοι
5.595
Εγώ που θέλω ΣΚΕΤΟ μασαζ, ούτε σεξ ούτε "ελεφτερο" στοματικό ούτε σκλαβωμένο ούτε εκτόνωση πόσο χρεώνεις;;;

Μην ξανοίγησε! Θα έχεις να πληρώσεις και οφθαλμίατρο για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Δεν αντέχει το μάτι τόση ομορφιά..  :tooth: :tooth: :tooth:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μην ξανοίγησε! Θα έχεις να πληρώσεις και οφθαλμίατρο για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Δεν αντέχει το μάτι τόση ομορφιά..  :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν το κάνω για μένα... για τον φουκαριαρη τον χασαπη μου το κάνω που "τα έσπασε" με τον προμηθευτή του και ξέμεινε απο βοοειδή στο κατάστημα

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
καλημέρα σε όλους, σας περιμένουμε στων διακριτικό μας χώρο με φουλ προγράμματα μασάζ και όχι μονο.απο 11,00-17,00 πρωί ΝΑΝΣΥ,ΜΑΓΔΑ,και η ΜΕΡΙ από 17,00-24,00 μεσάνυχτα χριστινα,αλεξαντρα και η Κατερίνα. τα προγράμματα μας ξεκινούν από 60 εύρο  να έχετε μια όμορφη μέρα όλη σας φίλια πολλά πληροφορίες στα τηλεφωνά μας που φενουντε αλώστε  :hi:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν μου ειπες ομως ποσο χρεωνεις για σκετο μασαζ διάρκειας 45 λεπτών

Stories

Νέο!

Stories