Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Κανένα συμφέρον, απλά δεν αντέχω την κοροϊδία των κακών επαγγελματιών του χώρου.
Οκ αυτο θα κάνω,και οποιος θελει να τραβιεται ως εκει και να τρώει πόρτα πρόβλημά του.. Να βοηθησω θέλω τους αλλους ώστε να αποφευγουν τις φόλες.Αγνοησέ τους τότε.....μην ασχολείσαι,αξία τους δίνεις.
σας ευκαριστουμε για τα καλα και κακα σας λογια,να εχετε ενα καλο βραδυ φιλια :-* :-* :-*
δεν πειραζει εγω δεν κραταω κακια σε κανεναν, ολι ειναι καλοδεχουμενοι φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Νάνσυ, δεν ψιχαλίζει! Σε φτύνουν!
αφτο καταλαβες,ενταξη καλημεραΕίναι ήδη κατηφόρα.
καλοδεχούμενοι στο να τρώνε πόρτα????δεν πειραζει εγω δεν κραταω κακια σε κανεναν, ολι ειναι καλοδεχουμενοι φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σας ευκαριστουμε για τα καλα και κακα σας λογια,να εχετε ενα καλο βραδυ φιλια :-* :-* :-*
Ρε παίδες, ταπεινή μου γνώμη, μην ασχολείστε άλλο με το νήμα αυτό. Αφήστε την Ακρόπολη να καλημερίζει και να καληνυχτίζει τον εαυτό της και θα δείτε για πότε θα πάει η τιμή στα 40. Αφού πάντα το ίδιο πρόβλημα δημιουργεί γιατί ασχολείστε μαζί της; Δεν έχει να διαφημίσει τίποτα θετικό, δεν έχει πει ποτέ τίποτα ξεκάθαρο, οπότε απλώς δημιουργεί ντόρο μπας και πιάσει κάναν κακομοίρη αγαπούλη.
Θέλετε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους?
Να σας πω εγω γιατί δεν ανοιγει σε όλους? γιατί φοβάται........προφανώς,δεν έχει,η δεν θέλει,να δόσει τα απαραίτητα "ασφάλιστρα",οπότε είναι ακάλυπτη σε τυχόν πέσιμο.....
Απλά πράγματα,μην το πολυψάχνετε.....από μένα είναι πλήρως κατανοητό και σεβαστό.......
Αλλα μαγαζιά πληρώνουν και έχουν το κεφάλι τους ησυχο.......