You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι μωρό εδώ είναι και θα είναι μέχρι στης 17,00 ώρα κάθε μέρα φίλιαΗ αλικη με τα ζουμερα οπισθια ειναι εκει?
Mr.Puravlos1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
μαγκες η χρηστινα αξιζει???
καλημέρα και καλή εβδομάδα σας περιμένουμε κόντα μας για στιγμές χαλαρώσεις και ευεξίας άπω 11,00 πμ-24,00 μεσάνυχτα
σε φαγανε........ανταγωνιστικό μαγαζί,λίγο πιο κάτω,έβαλε ωράριο μεχρι τις 5 το πρωι !!!!!!!!
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα μαγαζί αντίθετα χαιρόμαστε που η υπάρχουνε άλλοι πρωτοπόροι και βλέπουνε μακριά, τα μασάζ εξελίσσονται και για αυτό χαιρόμαστε. παι ο καιρος του [γλειψίματος]και του [κώνε] Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΞΙΖΕΙσε φαγανε........ανταγωνιστικό μαγαζί,λίγο πιο κάτω,έβαλε ωράριο μεχρι τις 5 το πρωι !!!!!!!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.093
- Πόντοι
- 6.256
Ειπαμε, οχι φωτο.
Σε λιγο θα κοιμηθουμε.
Σε λιγο θα κοιμηθουμε.
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αυτή σου κανί μωρό,βεβαία δωρεάν χωρίς να έρθειςΑποψε ποια είναι τα κορίτσια. ...αμα έρθω θα βάλετε εδώ και την δική μου φωτογραφία. ?
Συνημμένα
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημέρα καλημέρα σε όλους στο φόρουμ σας περιμένουμε κόντα μας άπω 11,00-24,00 μεσάνυχτα για χαλάρωση και πολλά άλλα προγράμματα να έχετε μια καλή μέρα όλοι φίλια πολλά από μένα.πληροφορίες στα τηλ. που έχουμε δόση και αλώστε φενουντε για κορίτσια και ότι αλό σας καυλώνει :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τελικά ο κ,kolpos έχει σουξέ και επισκεψιμότητα 161 ατομαΑποψε ποια είναι τα κορίτσια. ...αμα έρθω θα βάλετε εδώ και την δική μου φωτογραφία. ?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Κατερίνα έβαλες φώτο κ σε θυμήθηκα, είχα περάσει όταν ήσουν σερίφισα στο Φερών19 και είχα πάρει μια σιγκαπουριανή, μια Βίκυ και μια Γεωργιανή Μαριάννα που ήταν και σε μασαζίδικο στην Πατησίων κ την είχες μεταγραφή.
Θυμάμαι πως η συνεννόηση μαζί σου ήταν μπουζούκι, σου έλεγα τι ήθελα και απαντούσες
''μισή ώρα και μασάζ'' τόσο, ''μισή ώρα, πίπα και μασάζ'' τόσο, ''μισή ώρα σεξ και μασάζ'' τόσο. ''μία ώρα σεξ και μασάζ'' τόσο, με λίγα λόγια, μου τα είχες κάνει τσουρέκια, από την στιγμή που σου είπα ότι ενδιαφέρομαι για πρόγραμμα μίας ώρας με δύο παστέλια...
Θυμάμαι πως η συνεννόηση μαζί σου ήταν μπουζούκι, σου έλεγα τι ήθελα και απαντούσες
''μισή ώρα και μασάζ'' τόσο, ''μισή ώρα, πίπα και μασάζ'' τόσο, ''μισή ώρα σεξ και μασάζ'' τόσο. ''μία ώρα σεξ και μασάζ'' τόσο, με λίγα λόγια, μου τα είχες κάνει τσουρέκια, από την στιγμή που σου είπα ότι ενδιαφέρομαι για πρόγραμμα μίας ώρας με δύο παστέλια...
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βεβαία και αξίζεις μπόνους και με τέτοιο προμοσιον δεν το συζητάμε θα είσαι το δώρο του μαγαζιού, όπως λέμε στα δυο το τρίτο δώρο και εσύ θα είσαι ο τρίτος στην σειρά κάλο πως σου φαίνεται!!! το σλόγκαν 2 μασάζ +1 δώρο τον kolpos 75 σε συσκευασία δώρουΑρέσω. .....ξεβρακωτος. ....που να βάλω και ρα στριγκακια μου. ....προσλαμβάνομε? ?
Κανονικά αξίζω μπόνους.....
βεβαία και αξίζεις μπόνους και με τέτοιο προμοσιον δεν το συζητάμε θα είσαι το δώρο του μαγαζιού, όπως λέμε στα δυο το τρίτο δώρο και εσύ θα είσαι ο τρίτος στην σειρά κάλο πως σου φαίνεται!!! το σλόγκαν 2 μασάζ +1 δώρο τον kolpos 75 σε συσκευασία δώρου
να μου κανετε εμενα μασαζ μπονους επρεπε.....αλλα......
ειχα δεν ειχα βγηκα τελικα στο κουρμπετι....... :'( :'(
τι ώρα να ερθω αποψε.....
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ότι ώρα καυλώνεις μωρό τα κορίτσια θα είναι εδώ και θα το τρίψουν μέχρι να έρθεις να το βρεις ζεστό οκνα μου κανετε εμενα μασαζ μπονους επρεπε.....αλλα......
ειχα δεν ειχα βγηκα τελικα στο κουρμπετι....... :'( :'(
τι ώρα να ερθω αποψε.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 618
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις