Νέα

City Tours και θέματα υγείας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xman2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 719
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xman2008

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το πρώτο θέμα" η Interpol τονίζει οτι η διαδικτυακές συνοδοί, κουβαλούν πολλά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, αφού δεν παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις (γεγονός που όλοι το ξέρουμε είναι οτι το 99% κάνουν ακάποτο στοματικό) και δεν υποβάλλονται σε υγειονομικούς ελέγχους.

Ποιά ειναι η άποψη σας επι του θέματος;

Πιστεύω οτι πολλοί απο τους πελάτες των city tours τις προτιμούν επειδή ειναι πιο "καθαρές" απο τις κοπέλες στα σπίτια, καθώς και ο χώρος συνάντησης είναι συνήθως ξενοδοχεία κάποιων αστέρων, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο.

Ποιά ειναι η άποψη σας επι του θέματος;
 
OP
OP
X

xman2008

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ και επαυξάνω !!! 

Πόσοι απο εμάς το κάνουν αυτό; Δηλαδή να ζητάμε χαρτία και εξετάσεις υγείας; Και αν το κάνεις νομιζείς, οτι θα σου δείξουν κάποιο χαρτί; Μόνο κάποια διαβεβαίωση θα πάρεις;



 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
Νομίζω πως είναι υπερβολή να ζητάμε πιστοποιητικά αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχουμε και εμείς μαζί μας τα δικά μας για να είμαστε δίκαιοι.
Αλλωστε οι συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ct είναι όλες τους υψηλότατου ρίσκου και (...ω τί ειρωνεία ...)μήπως είναι τελικά  τόσο ακριβές γιατί η ζωή μας κοστίζει ακριβά?
 

aeroporosa

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Μηνύματα
31
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
συμφωνω με τον χμαν.και καλα η πιπα χωρησ κρανοσ, :think: :think:το να τησ κανεισ ομωσ και γλυφο-νιμου,ε δεν παραπαει???
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom