Λοιπον για Αnea. Παω στο ξενοδοχειο ανεβαινω στο δωματιο χτυπαω μια χτυπαω δυο χτυπαω τρεις τιποτα. στελνω μυνημα στο γραφειο οτι η κοπελα δεν απανταει και κατευθυνομαι προς ασανσερ να φυγω μιας και κατι δεν μου καθοτανε καλα.
Εκει που περιμενω με φωναζει μια κοπελα, που εχει βγει απο αλλο δωματιο, που θυμιζει αυτην στις φωτογραφιες ομορφουλα μεν αλλα σιγουρα πιο κοντη και παχουλη απο αυτα που εχει στο προφιλ της και ντυμενη με φανελα να σορτσακι (βεβαια στην μεση του οροφου βγηκε δεν μπορουσε να ειναι με εσωρουχα αλλα παλι τρελη ξενερα) και μου λεει οτι ειναι απασχολημενη τωρα και να παω αυριο. Ρωταω γιατι μου ειπε πως κατι εχει η φιλη της. Εγω εχοντας ξενερωσει εντελως σηκωνομαι και φευγω και τα μαρτυραω ολα στο γραφειο, το οποιο με τα πολλα δεν υπαρχει προβλημα και να γυρισω πισω. Εννοειται δεν πηγα γιατι αν η αλλη εχει φτασει στο σημειο να διωχνει πελατες γιατι δεν ψηνεται φαντασου τι υπηρεσιες θα προσφερει.
Τους ρωτησα εαν ειναι διατεθημενη να κανουν καποια εκπτωση μετα απο ολο αυτο αλλα δεν φανηκε να ιδρωνει το αυτι τους οποτε χωρησαμε εκει.