jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
την ποια;καλησπερα παιδια. αυτη τι πως την βλεπετε? μηπως την εχει δοκιμασει κανεις? μου φενετε καλο για GFE
την ποια;καλησπερα παιδια. αυτη τι πως την βλεπετε? μηπως την εχει δοκιμασει κανεις? μου φενετε καλο για GFE
sorry ξεχασα να κανω paste to link απο την βιασινη μου. παντως τα νουμερτα που εχει δεν βγαινουν σε viber kai whats up . ας δοκιμασω καπιος μηπως κανω εγω κατι λαθος.την ποια;
sorry ξεχασα να κανω paste to link απο την βιασινη μου. παντως τα νουμερτα που εχει δεν βγαινουν σε viber kai whats up . ας δοκιμασω καπιος μηπως κανω εγω κατι λαθος.
Επικοινωνώ για Αλίνα και ζητάω φωτογραφία. Μου απαντάνε δουλεύει σήμερα αλλά δεν έχουμε φωτογραφία, ζητάμε πάντοτε αλλά μερικές δεν δίνουν.
Άρα δεν ξέρετε ποιά είναι στο δωμάτιο, τους απαντάω.
Όχι ξέρουμε, την βλέπουν άλλοι για εμάς...
Αυτό είναι το σοβαρό γραφείο της πόλης μας.
Τα συμπεράσματα δικά σας....
Περίεργος μπορεί να είμαι, μαλάκας και κορόιδο δεν πρόκειται να γίνω ποτέ.Πανε και δες την ρε περιεργε. Εγω τα ειπα πιο πριν οτι ο μαλλιας δεν θα παρει απο το γραφειο λολ.
Χαιρομαι που παραδεχτηκες οτι εισαι περιεργος και δεν ειναι και κακο να ειναι καποιος περιεργος. Στο δευτερο που ειπες ουτε εγω.Περίεργος μπορεί να είμαι, μαλάκας και κορόιδο δεν πρόκειται να γίνω ποτέ.
τι είναι πάλι αυτό το -20;κριτικη;Το δεύτερο πήγαινε σε όσους διαβάζουν τους γαμιάδες του -20 και σας πιστεύουν.
αυτοι που παιρνουν 20€ εκπτωση για να προμοταρουν τις ανθυπομετριεςτι είναι πάλι αυτό το -20;κριτικη;
Χθες προσπάθησα να δω την Alina...δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι τις 01:00.τι είναι πάλι αυτό το -20;κριτικη;
Χθες προσπάθησα να δω την Alina...δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι τις 01:00.
Βέβαια όταν δοκίμασα με νέο πακιστανικό έκλεισα στις 12....
Ξέρω ξέρω θα μου πείτε είχαν ακύρωση....κοίτα σύμπτωση...και με την Αλεξάνδρα πριν 4-5 μέρες όταν δοκίμασα ήταν μέχρι αργά απασχολημένη. Άλλο μέλος βέβαια όταν ρώτησε δεν είχε πρόβλημα....
Άντε αναμένουμε κριτική για Αλίνα με 9-10 να δούμε τί χάσαμε...
Άντζυ, Νικόλ, Μόνικα, Άγγελε εσύ;Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου αμοιβαια τα αισθηματα.
το ιδιο κ εγω, εχω προσπαθησει μερικες φορες να κλεισω με καποια κοπελα, αλλα εχω παρει την ιδια απαντηση, μεχρι της 1-2-3 κ 4 το πρωι κλεισμενες wtf .. ποιος παει να γαμησει 3- 4 το πρωι ρε παιδια;;; Τεσπα, ειδα την Ειρινα, αλλα δεν εκατσα.. Τυχαια ειδα κ την Αλινα, οκ νταξ, μη τρελαινεστε ;)Χθες προσπάθησα να δω την Alina...δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι τις 01:00.
Βέβαια όταν δοκίμασα με νέο πακιστανικό έκλεισα στις 12....
Ξέρω ξέρω θα μου πείτε είχαν ακύρωση....κοίτα σύμπτωση...και με την Αλεξάνδρα πριν 4-5 μέρες όταν δοκίμασα ήταν μέχρι αργά απασχολημένη. Άλλο μέλος βέβαια όταν ρώτησε δεν είχε πρόβλημα....
Άντε αναμένουμε κριτική για Αλίνα με 9-10 να δούμε τί χάσαμε...
Επειδή φαίνεται πως το post ξέφυγε μέσα στον όγκο των μηνυμάτων, ρίξτε μια ματιά www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8919527#msg8919527]ΕΔΩ[/url] που ο φίλτατος www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=25224]GetYouBarbara[/url] παραδέχεται πως παίρνει έκπτωση από το συγεκριμένο πρακτορείο. Έτσι... να μην λέτε μερικοί πως βγάζουμε συμπεράσματα από το μυαλό μας! Για να θυμηθούμε τι έγραφε:αυτοι που παιρνουν 20€ εκπτωση για να προμοταρουν τις ανθυπομετριεςτι είναι πάλι αυτό το -20;κριτικη;
[size=20pt]"...έχω παρει εκπτωση απο γραφειο οχι 20 αλλα 80 ευρω..."[/size]
Άδεια πόλη σήμερα και όλες χάφτουν μύγες...
Αυτή δεν αξίζει ούτε το 50άρικο που της άφησα....
Στην έξοδο πέτυχα την Αλίνα του κλαμπ και μια ξανθιά βουβάλα με τις σαγιονάρες να κάνουν τσιγάρο...τί άλλο να έκαναν...
Το θέαμα ήταν κωμικοτραγικό....αν έλεγαν σε κάποιον που δεν ασχολείται ότι η χοντρή είναι βίζιτα και κάποιοι θα την πληρώσουν για να την πηδήξουν θα γελούσε μέχρι αύριο...
Όσο για την κοντή, σιγά τη γκόμενα που μου έκρυβαν οι καραγκιόζηδες του γραφείου.