sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τζέκιλ και Χάιντ δηλαδή ε;Και η Νάντια του κλάμπ λέει 23 στο προφίλ αλλά στο μενού έξω λέει την πραγματική τις ηλικία
Τζέκιλ και Χάιντ δηλαδή ε;Και η Νάντια του κλάμπ λέει 23 στο προφίλ αλλά στο μενού έξω λέει την πραγματική τις ηλικία
Αν εισαι τοσο εγκρατης μπραβο σου, (σε ζηλευω) πολυ καλα κανεις. Παντως.... ανηκουμε ολοι στην ιδια κατηγορια φιλε! Το αυτονοητο ειναι οτι συμφωνω μαζι σου, δεν μου ειπες κατι που δεν γνωριζω δλδ!Κοίτα,υπάρχει μια μικρή μερίδα ανθρώπων,που όταν θέλει να ψωνίσει κάτι και δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτό που γυρεύει,απλά δεν ψωνίζει.
Υπάρχει και μια άλλη μερίδα,η πιό μεγάλη,που συμβιβάζεται με ότι του πουλάνε.
Δεν ξέρω ποιό είναι το αυτονόητο,απλώς διαλέγει κανείς που θέλει να ανήκει...
Τζέκιλ και Χάιντ δηλαδή ε;
Αν εισαι τοσο εγκρατης μπραβο σου, (σε ζηλευω) πολυ καλα κανεις. Παντως.... ανηκουμε ολοι στην ιδια κατηγορια φιλε! Το αυτονοητο ειναι οτι συμφωνω μαζι σου, δεν μου ειπες κατι που δεν γνωριζω δλδ!
Δεν είναι θέμα εγκράτειας.Αν εισαι τοσο εγκρατης μπραβο σου, (σε ζηλευω) πολυ καλα κανεις. Παντως.... ανηκουμε ολοι στην ιδια κατηγορια φιλε! Το αυτονοητο ειναι οτι συμφωνω μαζι σου, δεν μου ειπες κατι που δεν γνωριζω δλδ!
Σωστα, αλλα αν ρωτησεις εναν πολυ πιο εμπειρο παικτη, δεν μπορει να σ πει με απολυτη σιγουρια το τι να κανεις! Αυτα ειναι προσωπικα βιωματα! Ο καθενας μας κανει οτι μπορει για να περασει καλα!Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε λίγο μαζεμένοι και όχι απλώς αιμοδότες διότι η ποιότητα θα πέσει κι άλλο και η τιμή θα ανέβει αντιστρόφως ανάλογα
Μα αυτο δεν λεμε;; Ε αν εσυ το χεις κανει αυτο 10 φορες, εγω το'χω κανει 5!Δεν είναι θέμα εγκράτειας.
Απλώς εάν δεν μου αρέσει η γκόμενα μπαίνω με γκόλ από τα αποδυτήρια Εξάλλου γιατί να πληρώνω τα φθηνά σε ακριβή τιμή; :S
Καταλαβαίνω...Μα αυτο δεν λεμε;; Ε αν εσυ το χεις κανει αυτο 10 φορες, εγω το'χω κανει 5!
χαχαα... σωστα, αλλιως θα'χαμε παντρευτει!ρε παιδιά όταν το 80% είναι κοπέλες του club ...τι επιλογές έχεις;;; μόνο στούντιο αλλά και εκεί τραγικά είναι...αλλιώς Ελλέινής (με ψυχοθεραπευτή μαζί σου, και πολύ μεγαλύτερο buget+ μπόλικο χρόνο) ή εργόχειρο μόνιμο
Αυτη ποια ειναι παλι?Και η Νάντια του κλάμπ λέει 23 στο προφίλ αλλά στο μενού έξω λέει την πραγματική τις ηλικία
φυσικα... 140 ευρο για μια ωρα ειναι πολλα! αλλα εχω δωσει πολλα 200ρια κ πολλες φορες το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που θα επρεπε! Επισης εχω δωσει κ λιγοτερα κ ηταν πολυ πιο καλα ! Γιαυτο λεω οτι δεν υπαρχει φορμουλα!Καταλαβαίνω...
Ελπίζω να το ρεγουλάρεις λίγο όμως,δεν σε πειράζει που ψωνίζεις απ'τις καλάθι ακριβά;
Ψάχνεις την έκπληξη στο 20% και δίνεις άκυρο στο 80% μέχρι να βάλουν μυαλό.ρε παιδιά όταν το 80% είναι κοπέλες του club ...τι επιλογές έχεις;;; μόνο στούντιο αλλά και εκεί τραγικά είναι...αλλιώς Ελλέινής (με ψυχοθεραπευτή μαζί σου, και πολύ μεγαλύτερο buget+ μπόλικο χρόνο) ή εργόχειρο μόνιμο
ε ρε Φακίρη , όλο αδιάβαστος ....Αυτη ποια ειναι παλι?
Ενταξει..παλια ειναι αυτη,,ε ρε Φακίρη , όλο αδιάβαστος ....
ναι λες και είμαστε εμείς οι 10 εδώ όλη η πελατεία ....και το ξέρεις για πολλούς εκεί έξω τα 140 είναι νορμάλ, άσε που δεν έχει και φθηνότερα να πας ...Ψάχνεις την έκπληξη στο 20% και δίνεις άκυρο στο 80% μέχρι να βάλουν μυαλό.
Εάν πάς σε μια γκόμενα που σου αρέσει πραγματικά και φάς φόλα όμως σου μένει και λίγο η γλύκα ότι γάμησες μουνάρα,ενώ εάν φας φόλα από σαβούρα σε κλαίνε οι ρέγγεςφυσικα... 140 ευρο για μια ωρα ειναι πολλα! αλλα εχω δωσει πολλα 200ρια κ πολλες φορες το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που θα επρεπε! Επισης εχω δωσει κ λιγοτερα κ ηταν πολυ πιο καλα ! Γιαυτο λεω οτι δεν υπαρχει φορμουλα!
Αυτη ποια ειναι παλι?
Ούτε και χειρότερα έχει στο είδος (δεν μετράω τα μπουρδέλα,για τα "τούρια" λέμε)ναι λες και είμαστε εμείς οι 10 εδώ όλη η πελατεία ....και το ξέρεις για πολλούς εκεί έξω τα 140 είναι νορμάλ, άσε που δεν έχει και φθηνότερα να πας ...