mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Αυτή έχει κριτική από το 2012 αλλά είναι 23χρ...
Το να μας ψεκάζει ένα μαλακισμένο που ήρθε από τις στέπες της Ασίας είναι απίστευτα προσβλητικό. Ειδικά όταν βγαίνεις από το μπάνιο όπου μόλις πλύθηκες.Aν σου πω ότι ούτε την ρόμπα της έβγαλε;
Δεν μου φάνηκε γεματούλα πάντως, κανονική.
Πάλι καλά που δεν σε χρέωσε για το ψεκαστικό! Τυχερός είσαι!Η συγκεκριμένη ήταν πολύ βούρλο. Δεν υπερβάλω όταν λέω ότι με ψέκασε 10 φορές και να φανταστείτε ότι αν δεν την σταματούσα δεν ξέρω πόσο ακόμη θα συνέχιζε. Γενικότερα όλο το πακέτο συμπεριφοράς θύμιζε στούντιο σε συνδιασμό με εξεταστήριο γιατρού.
Αυτήν και αυτήν τις έχω βάλει στο μάτι... να δούμε αν μάθουμε τίποτα από τους πρωτευουσιάνους συναγωνιστές, γιατί τα 200 είναι πολλά για κασκαντεριλίκι!
Νομίζω σε θρεντ άλλης πόλης συναγωνιστές την χαρακτήριζαν ως μετριότητα... Αν καταφέρω και το βρω θα παραθέσω τα σχόλια
εδω υπαρχουν κριτικες;
Οι φωτογραφιες που βλεπεις ειναι προ δεκαετιας! Κ σε καμια περιπτωση δεν ειναι 23 χρονων, σε κανα στουντιο με 30 ευρο αν την πετυχαινα, ισως να περνουσα μαζι της!
εδω υπαρχουν κριτικες;
Δε βαριέσαι, αφού έτσι κι αλλιώς είτε καλά πέρασες είτε άσχημα θα ξαναπάς σε ότι φέρουνΕγω περασα με Sabrina, μετρια εμφανιση αλλα απο σερβις καλουτσικα! Λογο το οτι η Αιγια κ η Ιβανκα ηταν φουλ......!!! ευτυχως δλδ!
Ποια ΣΑΜΠΡΙΝΑ?Εγω περασα με Sabrina, μετρια εμφανιση αλλα απο σερβις καλουτσικα! Λογο το οτι η Αιγια κ η Ιβανκα ηταν φουλ......!!! ευτυχως δλδ!
Ποια ΣΑΜΠΡΙΝΑ?
τι μαλκς εισαι.....Στις βίλες
Ποια ΣΑΜΠΡΙΝΑ?
Suzanna oxi sabrina! λαθος μου,Ποια ΣΑΜΠΡΙΝΑ?
φιλε, οπως ολοι οι αλλοι κ εγω ! Μπορεις να μου πεις που πας εσυ, για να ξερω κ εγω να περναω μονο καλα;;;Δε βαριέσαι, αφού έτσι κι αλλιώς είτε καλά πέρασες είτε άσχημα θα ξαναπάς σε ότι φέρουν
Για αυτό σου είπα και τις προάλλες,μια ψυχή που'ναι να βγει... :S
Ας το Καρντάσι,εγώ δεν ψωνίζω για να ψωνίζω... αρκετά τους έδωσαφιλε, οπως ολοι οι αλλοι κ εγω ! Μπορεις να μου πεις που πας εσυ, για να ξερω κ εγω να περναω μονο καλα;;;
Παρα πολυ ωραια, λεμε το αυτονοητο λοιπον! ;)Ας το Καρντάσι,εγώ δεν ψωνίζω για να ψωνίζω... αρκετά τους έδωσα
εχουμε.στειλ μην
Κοίτα,υπάρχει μια μικρή μερίδα ανθρώπων,που όταν θέλει να ψωνίσει κάτι και δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτό που γυρεύει,απλά δεν ψωνίζει.Παρα πολυ ωραια, λεμε το αυτονοητο λοιπον! ;)