sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Θα σου δώσει 150€ ρε συ; τρέχα!!!Έστειλα μήνυμα κ μ απάντησαν μετά από 2 ώρες κ το γραφείο μ έγραψε ένα ξερό 150€ ...
Θα σου δώσει 150€ ρε συ; τρέχα!!!Έστειλα μήνυμα κ μ απάντησαν μετά από 2 ώρες κ το γραφείο μ έγραψε ένα ξερό 150€ ...
Δυνατό φίλε το κορίτσι από φωτό ...Πηγε καποιος εδω να μας πει τι παιζει ;;;;
Απο φωτο φαινεται πολυ δυνατο απο κοντα ομως ποιος ξερει ...?!?Δυνατό φίλε το κορίτσι από φωτό ...
Τελικά πήγε στας Αθήνας ...εδώ δεν εκτιμάτε τίποτα ....ολόκληρη Βασίλισσα ....ΖΩΑ, όπως έλεγε ο σύντροφος Β. Λεβέντης , ο όψιμος ΜακεδονομάχοςΕξαφανιστηκε η βασιλισσα της πιπας...
Κονομησε...Τελικά πήγε στας Αθήνας ...εδώ δεν εκτιμάτε τίποτα ....ολόκληρη Βασίλισσα ....ΖΩΑ, όπως έλεγε ο σύντροφος Β. Λεβέντης , ο όψιμος Μακεδονομάχος
το θέμα είναι πως μόνο η τελευταία της φώτο (αν μπεις με κωδικούς) δείχνει ρεαλιστική....Απο φωτο φαινεται πολυ δυνατο απο κοντα ομως ποιος ξερει ...?!?
τελευταια φωτο;;; που το ειδες παιχτη, δεν βλεπω να χει κλειδωμενες φωτογραφιες!!το θέμα είναι πως μόνο η τελευταία της φώτο (αν μπεις με κωδικούς) δείχνει ρεαλιστική....
Φαίνεται δυνατό το εργαλείο!!Πηγε καποιος εδω να μας πει τι παιζει ;;;;
εγω παντως το σκεφτομαι, κ ειμαι αναμεσα σ αυτην κ την Irina !Φαίνεται δυνατό το εργαλείο!!
Αλλά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι...
αν μπεις με κωδικούς μέλους στο news έχει μια τελευταία φώτο που δείχνει και πρόσωπο...δεν λέει και πολλάτελευταια φωτο;;; που το ειδες παιχτη, δεν βλεπω να χει κλειδωμενες φωτογραφιες!!
Καταλαβα ,δεν λεει ε! οπως κ να'χει, σ'ευχαριστω φιλε!αν μπεις με κωδικούς μέλους στο news έχει μια τελευταία φώτο που δείχνει και πρόσωπο...δεν λέει και πολλά
Την ιδια ωρα αρχισαν οι αποθεωτικες κριτικες για την ΝΑΟΜΙ,
στην ΑΓΚΥΡΑ!!!!
Θα τα ξεπαραδιασει τα μεμετια το αλογο!!!
Δεν λέει και πολλά ή δεν λέει τίποτα;αν μπεις με κωδικούς μέλους στο news έχει μια τελευταία φώτο που δείχνει και πρόσωπο...δεν λέει και πολλά
Μην το πολυσκέφτεσαι.,μια ψυχή που είναι να βγει...εγω παντως το σκεφτομαι, κ ειμαι αναμεσα σ αυτην κ την Irina !
ξέρω εγώ με μια φώτο που κοιτά και λοξά τι άκρη να βγάλεις....θέλει αυτοψία, αλλά είναι βαρύ το πάπλωμα ΚυριακάτικαΔεν λέει και πολλά ή δεν λέει τίποτα;
Αυτό ξαναπές το!είναι βαρύ το πάπλωμα Κυριακάτικα