kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
και Ελληνίς γαρ.....διαίσθηση;;;Πρέπει να γουστάρει άγριες καταστάσεις,τα χαδάκια τα έχουμε βαρεθεί,το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...
και Ελληνίς γαρ.....διαίσθηση;;;Πρέπει να γουστάρει άγριες καταστάσεις,τα χαδάκια τα έχουμε βαρεθεί,το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...
που είσαι στην Βόρεια Μακεδονία ;;;Εμείς περιμένουμε με ποια θα μείνεις εσύ δυσαρεστημένος...
Χρόνια πολλά σε όλους από τα ξένα,μόλις επιστρέψω έχει σειρά η Βικη του κλαμπ
και Ελληνίς γαρ.....διαίσθηση;;;
που είσαι στην Βόρεια Μακεδονία ;;;
Να στειλουμε το μαυρο μελος τοτε...Πρέπει να γουστάρει άγριες καταστάσεις,τα χαδάκια τα έχουμε βαρεθεί,το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...
α εδώ Θεσσαλονίκη (έτσι δεν λεν στας Αθήνας ) ....την έδωκε ο Αλέκσης , πάει ;;;Όχι,στην πόλη του έρωτα
Αν θες να ρίχνεις σφαλιάρες σε μπάζα πρέπει να υπάρχουν και φθηνότερα. Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε λεφτά σε αποδεδειγμένους απατεώνες.Δύσκολα κάνω λαθος
Εγω εγραψα κριτικη. Υποκειμενικα παντα τα αξιζει τα λεφτα της!Για να μην πας αδιάβαστος...
Αν θες να ρίχνεις σφαλιάρες σε μπάζα πρέπει να υπάρχουν και φθηνότερα. Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε λεφτά σε αποδεδειγμένους απατεώνες.
α εδώ Θεσσαλονίκη (έτσι δεν λεν στας Αθήνας ) ....την έδωκε ο Αλέκσης , πάει ;;;
Πόσες μπύρες έχεις πιει?Δεν έχει βίντεο.Απο τις photo φαίνεται ότι είναι μπάζο!Το βίντεο αλλά δείχνει,φυσικά εμένα με ξέρεις,θα πάω θα δω και αν δεν μου κάνει έχει μεταβολή...
Εγώ δεν έχω πιει ούτε μια μπύρα και είμαι σίγουρος ότι μόλις μου αφαίρεσαν σχόλιο από το νήμα του μαγαζιού.Πόσες μπύρες έχεις πιει?Δεν έχει βίντεο.Απο τις photo φαίνεται ότι είναι μπάζο!
Για Φυλής 20€ είναι.Αυτη η Βικυ μου μυριζει Αλβανιδα ή στην καλυτερη Ρωσοποντια με γνωση μονο Ελληνικων κ μετριων Αγγλικων... Ναναι Ελληνιδα υπερχλωμο...
Αυτο δεν το επιασα.......ειναι σα να αγοραζεις γαλα στον πολεμο..
Αυτο δεν το επιασα...