mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Δώσε μου 200 για να πάω στο στουντιοκόριτσο και να σου γράψω και σονάτα για πάρτη της....4 μέρες το θηρίο απάνω κ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.... μάλιστα
Δώσε μου 200 για να πάω στο στουντιοκόριτσο και να σου γράψω και σονάτα για πάρτη της....4 μέρες το θηρίο απάνω κ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.... μάλιστα
4 μέρες το θηρίο απάνω κ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.... μάλιστα
Θα γινει κι αυτο..4 μέρες το θηρίο απάνω κ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.... μάλιστα
Το πρώτο θύμα έκανε την εμφάνισή τουΘα γινει κι αυτο..
Ξύπνησε κ αυτή!Με 50 την έπαιρνες απλό στις βίλες.Ουτε κρύο,ούτε ζέστη η απόδοση της.Τωρα που ανέβασε το κασε δεν ξέρω.Θα μας πει ο Φάκι!Δώσε μου 200 για να πάω στο στουντιοκόριτσο και να σου γράψω και σονάτα για πάρτη της....
Τιποτα δεν θα πω...Ξύπνησε κ αυτή!Με 50 την έπαιρνες απλό στις βίλες.Ουτε κρύο,ούτε ζέστη η απόδοση της.Τωρα που ανέβασε το κασε δεν ξέρω.Θα μας πει ο Φάκι!
Αυτή είχε σαν όρο να φοράει σκούφο στην πίπα...
Βέβαια το αφαίρεσε, αλλά έχει κανείς την πεποίθηση ότι θα πάει και θα περάσει καλά μαζί της χωρίς να του ζαλίσει τ'αρχίδια;
ειναι στο γνωστο παρεακι των στουντιοκοριτσων που αναβαθμιστηκαν σε τουριστριες κ βεβαια δεν ειναι Σερβα,ειναι Βουλγαρα.Απ ολες αυτες μονο το θηριο αξιζει το 200αρι
Ρε δεν πάμε καλά.....Αυτή θέλει 180 και θέλει και 30 για τα φλόκια...
Ότι ναναι....
Μικρούλα,φρέσκια με εφηβικό μουνάκι...Επίσκεψη στην Selina, πολύ καλές εντυπώσεις. Πολύ ωραία εμφανισιακά (καλύτερη από τις φωτογραφίες), μικρούλα, φρέσκια, ωραίο 1,5 βυζί, εφηβικό μουνάκι, 1,70 ύψος, αδύνατη, μόνο μείον ο φλατ κώλος και η ουρίτσα της που λίγο προεξέχει. Αν σας αρέσουν οι αδύνατες θα την λατρέψετε. Ευδιάθετη, πολύ καλή συμμετοχή, πίπα δυνατή με περιποίηση όλης της περιοχής, αντέχει στο ζόρισμα, λίγο fake κραυγές. Για 140 είναι value for money.
Θα ακολουθήσει κριτική.
Η κατάσταση είναι απελπιστική :-Άλλο ένα θεόμουνο στη Θεσσαλονίκη...8 και 9 εμφάνιση, τύφλα να 'χει ο γκλάμουρας....