GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Αζα και σε σενα εκανε σαν λυσαρα οταν την εγλυφες?
Αζα και σε σενα εκανε σαν λυσαρα οταν την εγλυφες?
Aσε την Κorina κ διάλεξε Μartina!
εχει κανενας αποψη για την korina
Εμφανιση οχι κατι ΣΟΥΠΕΡ..
Ξερουμε τπτ εδω παικτες μου η παμε για κασκαντερ και οτι γινει??
Σύντροφε αυτά είναι εφαρμογές επικοινωνίας στα smartphones και στο διαδίκτυο....αμα καταλαβω τι ειναι το whats up και το viber ισως να πηδηξω την naomi....γιατι με το phone...δεν πηδαμε!
....αμα καταλαβω τι ειναι το whats up και το viber ισως να πηδηξω την naomi....γιατι με το phone...δεν πηδαμε!
Υπάρχουν σχόλια για Eva και SANDRA?
Μηπως την πηρε καποιος για να μας δωσει μια πιο ολοκληρωμενη εικονα;
Καλησπερα παιδες. Συνάντηση με τη κοπελα στο γνωστο ξενοδοχειο. Απο τα 200 επεσε στα 180, αλλα δεν εκατσα γτ, 24 δεν ειναι σιγουρα, οι φωτος ειναι λιγο επεξεργασμενες θεωρω. Ειναι λιγο κοντουλα και δε θα ελεγα οτι ειναι και τσιτα οπως φανηκε στη φωτο που μου εστειλε. Και δε μιλαει καθολου αγγλικα. Βραζιλιανικα λεει και ημασταν με το κινητο να κανουμε μεταφρασεις. Ιταλια λεει στο σαιτ.. Νταξ για 180 δε θα καθομουν με αυτο που ειδα. Δε λεω οτι ειναι μπαζο αλλα μαγκες για 180 δεν ειναι. Η αλλη κοπελα που ειναι «μαζι» νομιζω ηταν πιο τουμπανο γτ την ειδα πλατη στο διαδρομο. Αυτα, μακαρι να με διαψεύσει ο επομενος.
Ελευθερη αγορα φιλε! Δικαιωμα της να ζητα οσα θελει, τωρα αν βρεθει κανας μαλακας να τα δωσει......Οσο για τη Ναομι του Safari, οντως δινει κωλο για 500€ εξτρα, δεν ειναι τυπογραφικο. Και οταν τον ρωτησα γιατι ειναι τοσο χρυσοκωλα, μου απαντησε "Εσυ με ποσα δινεις τον κωλο σου;". Μερικοι το εχουν χασει τελειως μου φαινεται... Μην τους δινετε αερα...
Μεσημερι η βραδυ?ποιο τσακαλακι ηταν κατα της δυο στο πορνοχοτελι κ πηρε στεφανια αν θελη ασ γραψη κανα δυο λογακια γιατι ψηνομαι.
μεσημερι.κ οχι μασαμερι φακιρακοΜασημερι η βραδυ?
Και τι δουλεια ειχες μεσημεριατικα εσυ εκει?μεσημερι.κ οχι μασαμερι φακιρακο