εδω πηγε κανεις η θα ειμαι ο πρωτος?
Πηγες μπρατ? Σκεφτομαι να παω σημερα
εδω πηγε κανεις η θα ειμαι ο πρωτος?
ψηλή ,όχι αδύνατη ,σφιχτή,μικρό αλλά στητό στηθος,άβαφη ,ωραίο κορμί δεν έβαλε φωτιά στα στρώματα αλλά σε σχέση με την εμφάνιση της Τζούλιας που μένουν μαζί είναι τρεις κλάσεις πανω .Αν είναι να επιλέξετε μια από της δυο πάτε Αναστασία δαγκωτό .Κωλαρακι δεν πήρα ,η συνάντηση έγινε παλιότερα
Πηγες μπρατ? Σκεφτομαι να παω σημερα
Στα δοντάκια φέρνει λίγο...κατά τα άλλα πολύ δύσκολα θα το καταλάβαινες....Φίλε μου έκανα μια αναζήτηση και βρήκα κριτική ξι αυτή τη MILANA
Αν παρατηρήσεις τις φωτό με τα άσπρα εσώρουχα που έχουν και οι δύο... πρέπει να είναι οι ίδιες!
Ο τολμών νικά έλεγαν οι πρόγονοι....Το... ρισκάρεις???
Στα δοντάκια φέρνει λίγο...κατά τα άλλα πολύ δύσκολα θα το καταλάβαινες....
Εδώ προσέξτε πολύ οι ενδιαφερόμενοι.
2 μέρες τώρα ανεβοκατεβαίνουν προφίλ με το ίδιο τηλέφωνο,ζονκ αλέρτ
Ανεβοκατεβάζει προφίλ 2 μέρες τώραδεν την βρισκεις αυτήν στο σιτε ρε αδερφέ?
πως την ανακαλυψες εσύ?
τωρα`εχει`τιποτα`για`να`σπρωξοΑνεβοκατεβάζει προφίλ 2 μέρες τώρα
έχει πολλέςτωρα`εχει`τιποτα`για`να`σπρωξο
130`αθηνα`170`στο`χωριομας
πρώην
Γλυκιά κοπέλα,ίδια με τις φώτο.
Δεν σε προδιαθέτει οτι θα επακολουθήσει μια τρομερή πίπα με deepthroat μεχρι εκεί που δεν παει και στο τέλος να αρχιζει να σου μιλαει,γιατί τα εχει πιει ολα!!!!
Την συναντησα και Αθηνα στο Γκλαμουρ και εδω φυσικά με τις ιδιες πολυ καλές εντυπώσεις
Είναι τα έξοδα μεταφοράς και τα εκτός έδρας130`αθηνα`170`στο`χωριομας
Την ειδα στο χολ του ξενοδοχειου φιλε, οντως ωραια κοπελα, μου κανε το κλικ, αλλα ειχα κλεισει με την Μιλενα!!
πρώην
Γλυκιά κοπέλα,ίδια με τις φώτο.
Δεν σε προδιαθέτει οτι θα επακολουθήσει μια τρομερή πίπα με deepthroat μεχρι εκεί που δεν παει και στο τέλος να αρχιζει να σου μιλαει,γιατί τα εχει πιει ολα!!!!
Την συναντησα και Αθηνα στο Γκλαμουρ και εδω φυσικά με τις ιδιες πολυ καλές εντυπώσεις
Η Μιλενα ειναι ωραια κοπελα, αλλα υστερει λιγο στα υπολοιπα, αβγαλτο αματουρι, αλλα με καλη διαθεση! ωπςς... λαθος μου, Μιλενα διαβασα, σορρυ φιλε!Η Μιλάνα τί λέει; Καλό κορμί μαθαίνω αλλά από σέρβις;