GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Ποιο τσιπη απο τον σιθ δεν θα βρεις. Μπαχαχαχαχα.γιατι ρε Sith απ τα μπατζακια μας τρρεχουν;
Ποιο τσιπη απο τον σιθ δεν θα βρεις. Μπαχαχαχαχα.γιατι ρε Sith απ τα μπατζακια μας τρρεχουν;
καλησπερα παιδια αν καποιος πηρε την καινουργια την annie που ειναι λιγο μπριζολακι ας γραψει ενα σχολιο.
καλησπερα παιδια αν καποιος πηρε την καινουργια την annie που ειναι λιγο μπριζολακι ας γραψει ενα σχολιο.
Βρήκε άνθρωπο να σχολιάσει για largeΠοιο τσιπη απο τον σιθ δεν θα βρεις. Μπαχαχαχαχα.
Σ'εμένα ξεκίνησαν από τα 250/ώρα και πέσαν στα 200/ώρα χωρίς καν παζάρι. Δε μπήκα σε λεπτομέρειες για υπηρεσίες όμως καθώς ούτε τα 200 δε δίνω, αλλά θέλω να πω ότι ίσως σηκώνουν παζάρι ειδικά όσο περνάν οι μέρες και ξοδεύουν αντί να βγάζουν.
και οι 3 300 και καλα πεφτουν στα 250.... αλλα η φαση μιρυζει νταβα γιατι στελνοντας στην εμμα ηρθε απαντηση για 250 με φοττο Lina .....οτι νανε
Σ'εμένα ξεκίνησαν από τα 250/ώρα και πέσαν στα 200/ώρα χωρίς καν παζάρι. Δε μπήκα σε λεπτομέρειες για υπηρεσίες όμως καθώς ούτε τα 200 δε δίνω, αλλά θέλω να πω ότι ίσως σηκώνουν παζάρι ειδικά όσο περνάν οι μέρες και ξοδεύουν αντί να βγάζουν.
250 ευρω γι' αυτη την πατσαβουρα ελεος!!!!
με 30-50 ευρω πιο ομορφες βρισκεις σε στουντιο
Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο σαφάρις
Κανείς άλλος δεν πουλάει τόσο ακριβά τα μπάζα,είναι μοναδικός
Για τις υπόλοιπες 2 ο θεός,βοηθόςΚαλησπέρα παίδες!! δεν μπορώ να αποφασίσω που να στραφώ.. η φάση στη Θεσσαλονίκη μυρίζει φόλα.. θα είμαι για 2 μέρες για δουλειά και λέω να κλείσω ραντεβού αλλά δεν ξέρω ποια..
Παίζει καμία άποψη??
1. 2. 3.
ΝΟμίζω ΜΙΛΑΝΑ τι λέτε?
Αυτός είναι ο δεύτερος αγαπημένοςγιατι ο greece models παει πισω; Ενταξει δεν εχει μπαζα αλλα καθε εξτρα βαραει στο κεφαλι
παντως καλα εμεις ξερουμε την μοιρα μας...αλλα να σαι αραβας απλας να εχεις παει στην μυκονο μακρια απο την γυναικα σου με τα μουστακια και τα στραβα ποδια...να την εχεις κανει και απο τον μουφτη και ΠΑς να δεις τι προσφερει η μυκονος και να πεφτεις απνω σε αυτο.. ε τοτε να λεμε καλα ειμαστε!!ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ!
γιατί ρε;εμένα αν μου δώσει 1000 ευρώ για να τη πηδηξω δέχομαι...Αλλιώς και πίπα με 500 ευρώ δεν θα έλεγα όχι...και προσοχημας ξαναρχεται η αποκαλυψη του φετινου καλοκαιριου το απολυτο cartoon