Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Δοκιμασε μηπως κανεις να κλεισει τωρα τελευταια με Στεισι; Με καλεσε σε αλλο ξενοδοχειο ουτε που το ξερα εκτος απ τα συνηθη υποπτα στα οποιο εφαγα πορτα ζητωντας μου ταυτοτητα για να ανεβω. Εξ αρχης βρωμουσε η δουλεια γιατι δεν μου εστειλε αριθμο δωματιου παραμονο τον οροφο. Τη ρωτησα να μου πει αριθμο και με παιρνει τηλ να μου πει "ανεβα και στο λεω μετα" αν καταλαβα καλα με τα σπαστα αγγλικα της. Με το που τρωω πορτα στη ρεσεψιον την παιρνω τηλ για να της το πω και αρνιοταν οτι συμβαινει κατι τετοιο στην εισοδο. Σηκωθηκα κι εφυγα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δοκιμασε μηπως κανεις να κλεισει τωρα τελευταια με Στεισι; Με καλεσε σε αλλο ξενοδοχειο ουτε που το ξερα εκτος απ τα συνηθη υποπτα στα οποιο εφαγα πορτα ζητωντας μου ταυτοτητα για να ανεβω. Εξ αρχης βρωμουσε η δουλεια γιατι δεν μου εστειλε αριθμο δωματιου παραμονο τον οροφο. Τη ρωτησα να μου πει αριθμο και με παιρνει τηλ να μου πει "ανεβα και στο λεω μετα" αν καταλαβα καλα με τα σπαστα αγγλικα της. Με το που τρωω πορτα στη ρεσεψιον την παιρνω τηλ για να της το πω και αρνιοταν οτι συμβαινει κατι τετοιο στην εισοδο. Σηκωθηκα κι εφυγα.
Ποιο ξενοδοχειο?
Στειλε πμ αν δεν θες να το γραψεις εδω..

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

nickolas_a

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Γκιουζελ-Μπιανκα δυστυχως οσο περναει ο καιρος ολο ποιο επαγγελματικη (με την αρνητικη εννοια του ορου) αποδοση έχουν.

η Γκιουζελ παρόλο που ακομη και τωρα ειναι πολυ καλη, απο τις καλυτερες που ερχονται θσε/νικη, δεν εχει καμια σχεση με τις αποδοσεις που ειχε πριν απο 2-3 χρονια, χρονο με τον χρονο χανει σε διαθεση κυρως και ελαφρως την βλεπει καπως.

την μπιανκα την ειχα παρει πριν απο καμια 3ετια, οταν το βυζι της ηταν ακομη μεγεθος μανταρινι, παρτουζα με την τριτη "φιλη" τους την Βανεσα ( που χαθηκε αυτη?) και ενω στα 4 αντι να την γαμας εσυ σε γαμουσε αυτη, τρομερη κινηση και δυναμη στον κωλο, ολο το υπολοιπο της βραδιας η συμετοχη ηταν μονο οταν το ζητουσα, οχι πρωτοβουλιες, και πολυ εππαγελματικη διεκπεραίωση. Τωρα φανταζομαι μετα απο τοσα χρονια στας εξωτερικας και με σιλικονες βυζια χειλια τουμπανο οτι θα ειναι ακομη ποιο διεκπεραιωτικη και θα την εχει δει ακομη περισοτερο.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Γκιουζελ-Μπιανκα δυστυχως οσο περναει ο καιρος ολο ποιο επαγγελματικη (με την αρνητικη εννοια του ορου) αποδοση έχουν.

η Γκιουζελ παρόλο που ακομη και τωρα ειναι πολυ καλη, απο τις καλυτερες που ερχονται θσε/νικη, δεν εχει καμια σχεση με τις αποδοσεις που ειχε πριν απο 2-3 χρονια, χρονο με τον χρονο χανει σε διαθεση κυρως και ελαφρως την βλεπει καπως.

την μπιανκα την ειχα παρει πριν απο καμια 3ετια, οταν το βυζι της ηταν ακομη μεγεθος μανταρινι, παρτουζα με την τριτη "φιλη" τους την Βανεσα ( που χαθηκε αυτη?) και ενω στα 4 αντι να την γαμας εσυ σε γαμουσε αυτη, τρομερη κινηση και δυναμη στον κωλο, ολο το υπολοιπο της βραδιας η συμετοχη ηταν μονο οταν το ζητουσα, οχι πρωτοβουλιες, και πολυ εππαγελματικη διεκπεραίωση. Τωρα φανταζομαι μετα απο τοσα χρονια στας εξωτερικας και με σιλικονες βυζια χειλια τουμπανο οτι θα ειναι ακομη ποιο διεκπεραιωτικη και θα την εχει δει ακομη περισοτερο.

εγκρινω και επαυξάνω
Όταν η Γκιουζελ πρωτοβγηκε τοτε που το βυζι της ηταν ανυπαρκτο ...εκανε παπαδες
Τωρα τεινει προς την ξεπετα και αυτή

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ρε μαύρο στις αριστοκρατόβλαχες,μην τις ταίζετε άλλο  :tickedoff:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
η δικηγορινα γιατι δεν μας επισκεπτεται πια?? γνωριζει κανεις?

Οι λιρες εχουν μεγαλυτερη αξια απο τα ευρουλακια μας,αν βαλεις και το καλυτερο επιπεδο της χωρας εχεις παρει την απαντηση σου!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ποιος σε μιλησε εσενα ρε αυτιστικε? γυφτο εισοδημα απο εξωτερικο εχω εσυ με 400 τη βγαζεις και με δωρεαν ματι απο εδω μεσα ξεπλενη ε ξεπλενη. αμα θελω σε αγοραζω και για δουλο αλλα αχρηστος θα εισαι ακομα και για να πλενεις πιατα
τι να αγορασεις ρε καημενε κακασχημε
που γαμας μονο επι πληρωμης
σκατοχοντρε

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι να αγορασεις ρε καημενε κακασχημε
που γαμας μονο επι πληρωμης
σκατοχοντρε

Sorry φίλε αλλά εδώ έχεις σφάλμα...
Όλοι επι πληρωμής γαμάμε εδώ μέσα...
αλλοιώς γιατί γυρνοφέρνεις στα μπουρδέλα.κομ

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Για όποιον ενδιαφέρεται να αναφέρω πως η κοντή δε φτάνει που είχε ένα κάρο τατουάζ, πρόσφατα κάλυψε σχεδόν και το μισό πόδι της με ένα σχέδιο... :jerking: :jerking: :jerking: Εγώ πάντως ένα ξεκώλιασμα της το έριχνα, της το χρωστάω από την πρώτη φορά που την είδα...

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
εγκρινω και επαυξάνω
Όταν η Γκιουζελ πρωτοβγηκε τοτε που το βυζι της ηταν ανυπαρκτο ...εκανε παπαδες
Τωρα τεινει προς την ξεπετα και αυτή
διαφωνώ,η γκιουζελ σε σχέση με την μπιανκα είναι 10 φορές καλύτερη...την μπιανκα την πήρα χθες κ δν μου άρεσε καθόλου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ισχυουν αυτα για την Γκιουζελ
Περιπου 40% κατω απο τοτε που την ειχα παρει(μολις εβαλε το βυζι στο ξενοδοχειο στα σφαγεια)
Πολυ εμφανη επαγγελματικη συμπεριφορα....για να μην σχολιασω τα ψευτικα αχ και ουχ και οι ψευτικοι οργασμοι του 5 λεπτου.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ρίξτε της ένα άκυρο να μην έχει δουλειά κάνα δυο μήνες να έχει πραγματικά λόγο να βογκάει  :cheesy:  :tickedoff:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom