mpampis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 76
- Πόντοι
- 11
Συναγωνιστές συγχωρέστε με αλλά δεν την βρίσκω πουθενά εδώ την συγκεκριμένη και σκέφτομαι να την πάρω..δεν είναι καταχωρημένη?
έλα σύντροφε...
Συναγωνιστές συγχωρέστε με αλλά δεν την βρίσκω πουθενά εδώ την συγκεκριμένη και σκέφτομαι να την πάρω..δεν είναι καταχωρημένη?
εχω παει και εχω γραψει οπως ειδες...ευχομαι να μην αλλαξε απο τοτεΠω πω αδερφέ έχει και πάρα πολλές κριτικές σ ευχαριστώ.κοιτούσα στη σελίδα του γραφείου γι αυτό δεν την έβρισκα!
Ευχαριστώ όπως κ να χει
Είναι εργαλείο παναθεμά την....Αν κουμπώσει και βυζιά θα κλείσει σπίτια....εχω παει και εχω γραψει οπως ειδες...ευχομαι να μην αλλαξε απο τοτε
αρκει να μην κανει τις υπερβολες ή την τσαπατσουλο-δουλεια που κανουν καποιες και δειχνουν χειρότερεςΕίναι εργαλείο παναθεμά την....Αν κουμπώσει και βυζιά θα κλείσει σπίτια....
Θελει παντως τυχη και κοπο να την πετυχεις ελευθερη..Καλη ειναι..απο τις λιγες που τιμουν τα λεφτα που παιρνουν(κατα την αποψη μου)
ps
τι μαλακια τις πιανει και πανε και χτυπανε ολοκληρο πινακα ζωγραφικη στο ποδι ποτε δεν καταλαβα....εντελως ντεκαυλε το συγκεκριμενο για μενα,
εχασες των δρομο εσυΘελει παντως τυχη και κοπο να την πετυχεις ελευθερη..
Ολη μερα και ολο το βραδυ..φουλ ειναι..
Για την ΟΛΓΑ μιλαω..
Στα μηνυματα εγγραφε γκρικλις,απο κοντα μονο Αγγλικα μιλησαμε,αλλα μεχρι να ξεκινησει την ομιλια νομιζα οτι ειναι μουγκη
χαχα μουγκοθοδωρα ε; Βυζια φυσικα η σιλικονες;
Σιλικόνης και πρησμένα χείλη σαν πάπια.
Πρέπει να ήταν μασατζου στην Αθήνα αλλά οι κάτω δεν μιλάμε εδώ και καιρό...
τύπε αυτές τις παπαριες με τα πολλά τατου πότε δεν τις γούσταρα, γυναικες γκραφιτι να πουμε...καρά-ντεκαυλεΚαλη ειναι..απο τις λιγες που τιμουν τα λεφτα που παιρνουν(κατα την αποψη μου)
ps
τι μαλακια τις πιανει και πανε και χτυπανε ολοκληρο πινακα ζωγραφικη στο ποδι ποτε δεν καταλαβα....εντελως ντεκαυλε το συγκεκριμενο για μενα,
για την Ευα Ισπανιδα λεμε ετσι; καθολου δεν φαινονται πρησμενα τα χειλη απ τις φωτο.
τύπε αυτές τις παπαριες με τα πολλά τατου πότε δεν τις γούσταρα, γυναικες γκραφιτι να πουμε...καρά-ντεκαυλε
Έχει κριτική με την οποία διαφωνώ. Αύριο θα προσπαθήσω να θυμηθώ όσα μπορώ και θα γράψω κάτι...Εγω δεν εχω θεμα με καποια τατου σε καποια διακριτικα σημεια του σωματος αλλα ολο το μπουτι πινακας ειναι αηδια.
Aυτη σιγουρα μπρουμητα δεν μπορει να κοιμηθει
Έχει κριτική με την οποία διαφωνώ. Αύριο θα προσπαθήσω να θυμηθώ όσα μπορώ και θα γράψω κάτι...
Οι φωτο είναι αντιπροσωπευτικές,ο Λεο λέει ότι πέρασε καλά σε σχέση με την αρνητική κριτική του εσκορτνιουζ,πιστεύω ότι μια δοκιμή μόνο θα σε πείσει!!