sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ε δεν παίζεις δίκαιαΠάνε στο πληροφορικής εσύ...τα δικά μου θα τα δείς αύριο....
Ε δεν παίζεις δίκαιαΠάνε στο πληροφορικής εσύ...τα δικά μου θα τα δείς αύριο....
καλό πτυχίο ....Ε δεν παίζεις δίκαια
Ο George Best,μεγάλος Βρετανός ποδοσφαιριστής είχε πει:Στη ζωή μου έβγαλα πολλά λεφτά,τα περισσότερα τα έφαγα στις γυναίκες και τα υπόλοιπα σε άλλα ανούσια πράγματα...Η διασκέδαση είναι η καλύτερη επένδυση...
Ακομα πηδαει ο ΜΑΛΛΙΑΣ?
>
Πήγαινε αύριο....trust me....Ακομα πηδαει ο ΜΑΛΛΙΑΣ?
>
Σιγα μη βρω σειρα..Πήγαινε αύριο....trust me....
Έχει θέματα στο κορμί όμως....θα τα περιγράψω....Σιγα μη βρω σειρα..
Φουλ θα ειναι
Εως κατω θα πιασει η ουρα,,
Στο instagram δεν λέει και πολλά....δεν λέω όμως ποτέ όχι σε μια μικρή δεκαοχτούρα....την περιμένω αύριο πως και πως....Αν δεν είναι μα και μου, πρέπει να είναι καλό σκυλάκι το μικρό..
Πότε θα είναι διαθέσιμη;
ε ταμάμ για τον μέγιστο Φακίρη...λογικά έτσι την γουστάρει...να έχει...Έχει θέματα στο κορμί όμως....θα τα περιγράψω....
Αν κρίνω από τις φωτό,πρόκειται για μια κοπέλα της διπλανής πόρτας με στρογγυλό κωλαράκι γύρω στα 22Στο instagram δεν λέει και πολλά....δεν λέω όμως ποτέ όχι σε μια μικρή δεκαοχτούρα....την περιμένω αύριο πως και πως....
Σε αυτό θα συμφωνήσωΞινομουνα την κοβω
Μπαίνω....εκτός αν έχει κανείς να πει κάτι...
Δυστυχώς θα περιμένουμε κι άλλο όπως φαίνεται,ούτε σήμερα θα έρθει :SΣτο instagram δεν λέει και πολλά....δεν λέω όμως ποτέ όχι σε μια μικρή δεκαοχτούρα....την περιμένω αύριο πως και πως....
Προφανώς και θα παίξει selfie πρώτα και μετά θα πάμε για τη συνέντευξη...Αν αποφασίσει να έρθει...τί διάολο κλείσαν τα αεροδρόμια από τα χιόνια;Ξινομουνα την κοβω