Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Επισκέπτης
Για την ιστορία η κριτική του Kavalaris που έσωσε εμένα αλλά δυστυχώς όχι τον thegun

Ευχαριστώ σύντροφοι για τη πορνοπαρέα ο ψυχολόγος μου με συμβούλεψε τα σταματήσω να γράφω ... Θα κάνω μια προσπάθεια να απεξάρτησης. Καλό καλοκαίρι

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Για την ιστορία η κριτική του Kavalaris που έσωσε εμένα αλλά δυστυχώς όχι τον thegun

Ευχαριστώ σύντροφοι για τη πορνοπαρέα ο ψυχολόγος μου με συμβούλεψε τα σταματήσω να γράφω ... Θα κάνω μια προσπάθεια να απεξάρτησης. Καλό καλοκαίρι

Η κριτική αυτή δε θα βοηθήσει κανένα μέλος που... θέλει να κάνει σεξ μόνο μ' Ελληνίδες!!!
Το άσχημο που βλέπω με την κοπέλα είναι ότι η ξυνίλα της φαίνεται απ' τις φώτο!

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Ας πάρει τ'αρχίδια μας το τρίμπαζο και να πάει να ξεσκατώνει γέρους για να βγάλει λεφτά. Ή ας επιστρέψει στους φλώρους που συνήθισε στην Αθήνα.
για την ώρα φίλε μου η Νεφέλη έχει πάρει το κατοστάρικο του thegun και όποιου άλλου είχε την ατυχία να την επισκεφτεί αλλά δεν είχε τα κακαλα να σηκωθεί και να φύγει...
Στα μπάζα κράζουμε και φεύγουμε...
Ελπίζω το γραφείο να Πήρε το μήνυμα για τη συγκεκριμένη

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Η κριτική αυτή δε θα βοηθήσει κανένα μέλος που... θέλει να κάνει σεξ μόνο μ' Ελληνίδες!!!
Το άσχημο που βλέπω με την κοπέλα είναι ότι η ξυνίλα της φαίνεται απ' τις φώτο!

Όντως αλλού για αλλού είναι στις φωτογραφίες. Ακόμη κι εκεί βαριέται :)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
Καλησπερα στην παρεα! Νεος, αν κ διαβαζω εδω κ καιρο τα θεματα citytours,studio,masaz κλπ κλπ...                      Λοιπον, επισκεψη στη Nancy [επηρεασμενος απο καποιες κριτικες που διαβασα απο συναγωνιστες] ευκολη συνεννοηση με 2-3 sms!!  Ανεβαινω πανω στο δωματιο , ανοιγει η κοπελα, πρωτη εντυπωση;;;;;;                                  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! ειναι απ τα κοριτσια που θα περνανε διπλα σου , κ ουτε που θα τα κοιτας,  πολυ κομμενη στο προσωπο , πολυ μεγαλυτερη απο τι γραφει στο προφιλ της, σωμα χαλαρω κ προσωπο με ρυτιδες,  εφυγα βεβαια, οπως εκανα με Αλεξανδρα κ Νεφελη! ελεος, 150, 120 ευρο που ζητανε! Τα γουστα ομως διαφερουν απο ατομο σε ατομο,κ γιαυτο δεν θα πω κατι αλλο! Απλα θελω να πω οτι αυτα δεν ειναι citytours!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καλησπερα στην παρεα! Νεος, αν κ διαβαζω εδω κ καιρο τα θεματα citytours,studio,masaz κλπ κλπ...                       Λοιπον, επισκεψη στη Nancy [επηρεασμενος απο καποιες κριτικες που διαβασα απο συναγωνιστες] ευκολη συνεννοηση με 2-3 sms!!  Ανεβαινω πανω στο δωματιο , ανοιγει η κοπελα, πρωτη εντυπωση;;;;;;                                  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! ειναι απ τα κοριτσια που θα περνανε διπλα σου , κ ουτε που θα τα κοιτας,  πολυ κομμενη στο προσωπο , πολυ μεγαλυτερη απο τι γραφει στο προφιλ της, σωμα χαλαρω κ προσωπο με ρυτιδες,  εφυγα βεβαια, οπως εκανα με Αλεξανδρα κ Νεφελη! ελεος, 150, 120 ευρο που ζητανε! Τα γουστα ομως διαφερουν απο ατομο σε ατομο,κ γιαυτο δεν θα πω κατι αλλο! Απλα θελω να πω οτι αυτα δεν ειναι citytours!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Καλησπερα στην παρεα! Νεος, αν κ διαβαζω εδω κ καιρο τα θεματα citytours,studio,masaz κλπ κλπ...                       Λοιπον, επισκεψη στη Nancy [επηρεασμενος απο καποιες κριτικες που διαβασα απο συναγωνιστες] ευκολη συνεννοηση με 2-3 sms!!  Ανεβαινω πανω στο δωματιο , ανοιγει η κοπελα, πρωτη εντυπωση;;;;;;                                  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! ειναι απ τα κοριτσια που θα περνανε διπλα σου , κ ουτε που θα τα κοιτας,  πολυ κομμενη στο προσωπο , πολυ μεγαλυτερη απο τι γραφει στο προφιλ της, σωμα χαλαρω κ προσωπο με ρυτιδες,  εφυγα βεβαια, οπως εκανα με Αλεξανδρα κ Νεφελη! ελεος, 150, 120 ευρο που ζητανε! Τα γουστα ομως διαφερουν απο ατομο σε ατομο,κ γιαυτο δεν θα πω κατι αλλο! Απλα θελω να πω οτι αυτα δεν ειναι citytours!!!

Μπράβο παίχτη,όταν βλέπεις ότι κάτι δεν αξίζει αυτά που ζητάει,κάνεις μεταβολή!!!
ΝΌΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ

Valley

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα! Νεος, αν κ διαβαζω εδω κ καιρο τα θεματα citytours,studio,masaz κλπ κλπ...                      Λοιπον, επισκεψη στη Nancy [επηρεασμενος απο καποιες κριτικες που διαβασα απο συναγωνιστες] ευκολη συνεννοηση με 2-3 sms!!  Ανεβαινω πανω στο δωματιο , ανοιγει η κοπελα, πρωτη εντυπωση;;;;;;                                  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! ειναι απ τα κοριτσια που θα περνανε διπλα σου , κ ουτε που θα τα κοιτας,  πολυ κομμενη στο προσωπο , πολυ μεγαλυτερη απο τι γραφει στο προφιλ της, σωμα χαλαρω κ προσωπο με ρυτιδες,  εφυγα βεβαια, οπως εκανα με Αλεξανδρα κ Νεφελη! ελεος, 150, 120 ευρο που ζητανε! Τα γουστα ομως διαφερουν απο ατομο σε ατομο,κ γιαυτο δεν θα πω κατι αλλο! Απλα θελω να πω οτι αυτα δεν ειναι citytours!!!

Το ότι έχουν παρακάνει με τις τιμές, είναι ευρέως γνωστό το γεγονός. Κακός όμως που έβαλες στην ίδια σειρά την Νάνσυ με τις άλλες.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Δεν την βρηκα την κριτικη, αλλα δεν εχει σημασία , για κακη μου τύχη εκανα συναντηση μαζί της χθες. Μπηκε μέσα μ ένα ψωνισμένο υφακι, δεν με χαιρέτησε κάν. Μετα ενα κρύο γεία σου...Την ρωτησα αν ειναι απο την Θεσσαλονικη, και μου απαντάει, οχι φυσικά, απλως ηρθα εδω για σας τα φαω και να φυγω!!!(αστειο δηθεν)Απο εμφανιση , μεγαλη διαφορα απο τις φωτογραφίες.Στήθος, Δεν έχει....(όπως τις φωτο), γενικά σωμα μέτριο.Στα του αγωνα απαραδεκτη σε ολα τα σημεια. Ουτε φιλια, ουτε 69 , ουτε τιποτα.... και ολα αυτα με το υφακι ότι της κανω και χαρη. Μακραν η χειρότερη εμπειρία μου.Απορω με τον εαυτο που δεν την πεταξα εξω.Την ευθυνη δεν την εχει αυτη αλλα εγω που την δεχτηκα, και οποιοσδηποτε αλλος που τις ανεχεται..
Είσαι ανεπιδεκτος μαθησης!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom