topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 5.646
Καμία από τις δύο!Βάση κριτικών αν έχεις διαβάσει θα σου πρότεινα Cinzia αν σου αρέσει εμφανισιακά!Καλησπερα.
Τι θα μου προτεινατε για αποψε?
Νεφελη η νικα?
Καμία από τις δύο!Βάση κριτικών αν έχεις διαβάσει θα σου πρότεινα Cinzia αν σου αρέσει εμφανισιακά!Καλησπερα.
Νεφελη η νικα?
Καλό καιρό έχει,άμα υπάρχει και καλή διαθεση-παρέα,βόλτα στη θάλασσα και τσιπουράκι και άσε τα Μπαζα να φύγουν αφραγκα και να μην ξανάρθουν!!!
Δυστυχώς όμως δεν μας ακούνε κ πολλοί πάνε κ μπαζώνουνε...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ λέμε..Σκεφτείτε πως με τα μπάζα μαθαίνουμε πως να είμαστε εγκρατείς ώστε να μην μπαζώσουμε...
Όντως έστειλα και γω SMS και πήρα την ίδια απάντηση..
Η Cinzia από την άλλη είναι τρίτη μέρα fully booked..
Αυτά συμβαινουν φιλε όταν υπαρχει "μπαζο συναξη "
Τα ιδια ακριβως και την προηγουμενη βδομαδα με τη Giuzel ...
Εx την ξεμουνιασανε!Έπεσαν όλοι σαν τις ακρίδες!Ούτε σειρά δεν πρόλαβα να πάρω!Αυτά συμβαινουν φιλε όταν υπαρχει "μπαζο συναξη "
Τα ιδια ακριβως και την προηγουμενη βδομαδα με τη Giuzel ...
Πες'τα ρε Yorkie τιτανομεγιστε!
Δυστυχώς όμως δεν μας ακούνε κ πολλοί πάνε κ μπαζώνουνε...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ λέμε..
Τόση σεξουαλική πείνα δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου σε κανένα άλλο μέρος του πλανήτη :S
Γι'αυτό συνεχίζουν και μας έρχονται παρ'ότι ξέρουν ότι είμαστε χρεωκοπημένοι του κερατά
Και το πιό τελευταίο μπάζο να ρθεί ,ξέρει ότι θα τρέξουμε οι πεινάλες κ θα χεστεί στο $$$$$
Δεν είναι δυνατόν ct να έχει μαζέψει 12 χιλιάρικα από ένα τούρ που έκανε μόνο κ μόνο από Θεσσαλονίκη(τα είδε με τα μάτια του φίλος που ήταν regular της τύπισσας)
Δεν γίνεται αυτό το πράγμα..
Πού θα πάει αυτή η ιστορία?
Μέσες άκρες ναι.εχουν το ιδιο κοψιμο - κορμοστασια και οι 3?
Εx την ξεμουνιασανε!Έπεσαν όλοι σαν τις ακρίδες!Ούτε σειρά δεν πρόλαβα να πάρω!
Έχεις pm.χαχαχαχ την συστησα σε φιλο ο οποιος ειχε φαει 5 φολες στη σειρα και με όταν μιλησαμε στο τηλεφωνο μου λεει ηταν fully booked πριν καν φτασει θεσσαλονικη
Καμία από τις δύο!Βάση κριτικών αν έχεις διαβάσει θα σου πρότεινα Cinzia αν σου αρέσει εμφανισιακά!
Μάπα το καρπούζι....Γμτ μ αρεσει η νικα....δεν εχω βρει ομως καποια κριτικη!
Ουτε ομορφη ειναι μαλλια?Μάπα το καρπούζι....
Ουτε ομορφη ειναι μαλλια?
Εκλεισα για μιση ωρα .....εχω φτιαχτει απιστευτα με τις φωτο της
Ποτάκι και καλή παρέα ;)Καλησπερα.
Νεφελη η νικα?
Ποτάκι και καλή παρέα ;)
Δε βαριέται παίκτη,στενοχωρημένο είναι το κορίτσι,δεν πήγε καθόλου καλά το τούρ ;)Μέσες άκρες ναι.
Τις είδα δύο φορές μία στο One Salonica και μία που έκαναν μπάνιο.
Δεν μπορώ να ξέρω πως γαμιουνται αλλά θετική αίσθηση μου έκανε μόνο η MIMI .
Η ΕΚΑ δεν μου άρεσε και η άλλη η Victory δείχνει να βαριέται που ζει
Λες γι αυτο; παντως αυτοι και το Ριτς το μισαωρο το εχουν ακριβο...και νομιζω χανουν πελατια...ας το δουνΔε βαριέται παίκτη,στενοχωρημένο είναι το κορίτσι,δεν πήγε καθόλου καλά το τούρ ;)
Ναι,δεν το λέω έτσι,τσεκαρισμένο από πρώτο χέρι Εχθές η Μιμί μέχρι τις 16.00 είχε μόνο ένα πελάτη.Η άλλη Νάντα...Λες γι αυτο; παντως αυτοι και το Ριτς το μισαωρο το εχουν ακριβο...και νομιζω χανουν πελατια...ας το δουν
Και την ξεκωλιάσανεΕx την ξεμουνιασανε!Έπεσαν όλοι σαν τις ακρίδες!Ούτε σειρά δεν πρόλαβα να πάρω!