Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Ε όχι και πακέτο...πςςςςςςςςςς πακετο !
Εξυπηρετικότατος ο φιλος
Ε όχι και πακέτο...πςςςςςςςςςς πακετο !
εχουν το ιδιο κοψιμο - κορμοστασια και οι 3?Οντως είναι φίλες και κυκλοφορούν μαζί ...
Ρε φίλε τι κουντούρντισες για τη παλιολινάτσα έτσι;Έχει κι αλλού πορτοκαλιές...
Περαστικά σου φίλε.Εχει κανεις το φβ απο ria vip
dikeo ....για αυτες του GDE τι λες??Προτάσεις μου στα μη έμπειρα μέλη και επισκέπτες για σήμερα και το ΣΚ. Αν θέλετε πολύ καλό σεξ με μια όμορφη αλλά όχι ουάου γκόμενα η Cinzia είναι ιδανική, λίγο πιο ακριβή αλλά δουλευταρού δίνει και λοκώ στα +50.Για πιπινολάτρες το καλύτερο πιπίνι που αξίζει είναι η Γαμπριέλλα του γκλάμουρ που έρχεται σήμερα, τη δοκιμάσαμε πολλοί εδώ μέσα και δεν τα κλάψαμε. Σαν τρίτη προτίνω την Αρίνα του κλαμπ, πολύ όμορφη καλή συμμετοχή αλλά μέτρια πίπα. Για κασκαντεριλίκια τα 3 μωρά του ελίτ, αν και δεν τα δοκίμασα γιατί οι έμπειροιπαικτες εδώ προειδοποιούν για κομοδίνα. Για αυτούς που τους αρέσει η κατηγορία φτερού Νάνσυ σε ξανθό, Αλεξάνδρα σε μελαχρινό. Για τη Μαργκό δε συζητάμε δεν δοκίμασα και ούτε θα δοκιμάσω άκου 300/h!! Καλά να περάσετε.
Προτάσεις μου στα μη έμπειρα μέλη και επισκέπτες για σήμερα και το ΣΚ. Αν θέλετε πολύ καλό σεξ με μια όμορφη αλλά όχι ουάου γκόμενα η Cinzia είναι ιδανική, λίγο πιο ακριβή αλλά δουλευταρού δίνει και λοκώ στα +50.Για πιπινολάτρες το καλύτερο πιπίνι που αξίζει είναι η Γαμπριέλλα του γκλάμουρ που έρχεται σήμερα, τη δοκιμάσαμε πολλοί εδώ μέσα και δεν τα κλάψαμε. Σαν τρίτη προτίνω την Αρίνα του κλαμπ, πολύ όμορφη καλή συμμετοχή αλλά μέτρια πίπα. Για κασκαντεριλίκια τα 3 μωρά του ελίτ, αν και δεν τα δοκίμασα γιατί οι έμπειροιπαικτες εδώ προειδοποιούν για κομοδίνα. Για αυτούς που τους αρέσει η κατηγορία φτερού Νάνσυ σε ξανθό, Αλεξάνδρα σε μελαχρινό. Για τη Μαργκό δε συζητάμε δεν δοκίμασα και ούτε θα δοκιμάσω άκου 300/h!! Καλά να περάσετε.
Προτάσεις μου στα μη έμπειρα μέλη και επισκέπτες για σήμερα και το ΣΚ. Αν θέλετε πολύ καλό σεξ με μια όμορφη αλλά όχι ουάου γκόμενα η Cinzia είναι ιδανική, λίγο πιο ακριβή αλλά δουλευταρού δίνει και λοκώ στα +50.Για πιπινολάτρες το καλύτερο πιπίνι που αξίζει είναι η Γαμπριέλλα του γκλάμουρ που έρχεται σήμερα, τη δοκιμάσαμε πολλοί εδώ μέσα και δεν τα κλάψαμε. Σαν τρίτη προτίνω την Αρίνα του κλαμπ, πολύ όμορφη καλή συμμετοχή αλλά μέτρια πίπα. Για κασκαντεριλίκια τα 3 μωρά του ελίτ, αν και δεν τα δοκίμασα γιατί οι έμπειροιπαικτες εδώ προειδοποιούν για κομοδίνα. Για αυτούς που τους αρέσει η κατηγορία φτερού Νάνσυ σε ξανθό, Αλεξάνδρα σε μελαχρινό. Για τη Μαργκό δε συζητάμε δεν δοκίμασα και ούτε θα δοκιμάσω άκου 300/h!! Καλά να περάσετε.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τύπε ....Ενημερωτικα να σας πω οτι η Γκαμπριελα (Γκλαμουρ) ΔΕΝ ειναι Θεσσαλονικη... Πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν πως εχει γινει λαθος καταχωρηση...
Όντως έστειλα και γω SMS και πήρα την ίδια απάντηση..Ενημερωτικα να σας πω οτι η Γκαμπριελα (Γκλαμουρ) ΔΕΝ ειναι Θεσσαλονικη... Πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν πως εχει γινει λαθος καταχωρηση...
Όντως έστειλα και γω SMS και πήρα την ίδια απάντηση..
Η Cinzia από την άλλη είναι τρίτη μέρα fully booked..
Όντως έστειλα και γω SMS και πήρα την ίδια απάντηση..
Η Cinzia από την άλλη είναι τρίτη μέρα fully booked..
Ωχχχχχ πάλι θα μπαζώσουμε μ φαίνεται ....
Ωχχχχχ πάλι θα μπαζώσουμε μ φαίνεται ....
Δώστε λεφτά στα Μπαζα για να μας ξανάρθουν,μη τα χάσουμε!!!
ασε ρε φιλε 109 τεμαχια εχει στην Ελλαδα και οι 100 είναι για κλωτσιες
Καλησπερα.
Τι θα μου προτεινατε για αποψε?
Νεφελη η νικα?