- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Φίλτατε αντίγραψε την κριτική σου και στον κατάλογο αν θες.
Μετά από προτροπή μέλους του φορουμ πήγα στην EVA.
Σίγουρα γύρω στα 35 ωραίο σώμα όχι τοσό σφιχτό οσο μοιάζει από τις φωτό, όμως σε κάθε περίπτωση καλό
Συμπεριφορά 10 άριστα.Πολυ ευγενική πολύ ερωτική με άριστη πίπα και συμμετοχή στα υπόλοιπα
Μου πρόσφερε αρχικά Μασαζ και επειδή δεν είμαι απ αυτούς που τελειώνουν 2 φορές σε μια ώρα το δέχτηκα και έκανα πολύ καλά.
Άριστο Μασαζ και όχι τσιμπολογηματα η χαϊδέματα
Επισεις ιδιαίτερα καυλοτικη η μεταφορά από Μασαζ σε στοματικο
Κορυφαία στιγμή αυτή να αυνανίζεται σε face fucking( αυτό που γυρίζει το κεφάλι έξω το κρεβάτι και όρθιος να της γαμας το στόμα ...κάπως έτσι πρέπει να λέγεται)
Αξίζει τα 130 και ειδικά αν θυμηθώ κάτι 200 άρες που έχω δώσει σε κάτι πουτσομοντελα κομοδίνα
[/μαζι σου ρε φιλε ετσι ειναι οπως τα λες αλλα μαλλων δεν την εψαξες παραπανω την φαση!!!επειδη οποια περνω την περναω πρωτα απο σκανερ φαση το ευακι σου λεω ειναι απο αλβανια μερια!!!ετσι για να μην τρωτε τον παπαπρολογο απο ρωσια και πουτσες μεντολες!!!καλημερα!!!Μετά από προτροπή μέλους του φορουμ πήγα στην EVA.
Σίγουρα γύρω στα 35 ωραίο σώμα όχι τοσό σφιχτό οσο μοιάζει από τις φωτό, όμως σε κάθε περίπτωση καλό
Συμπεριφορά 10 άριστα.Πολυ ευγενική πολύ ερωτική με άριστη πίπα και συμμετοχή στα υπόλοιπα
Μου πρόσφερε αρχικά Μασαζ και επειδή δεν είμαι απ αυτούς που τελειώνουν 2 φορές σε μια ώρα το δέχτηκα και έκανα πολύ καλά.
Άριστο Μασαζ και όχι τσιμπολογηματα η χαϊδέματα
Επισεις ιδιαίτερα καυλοτικη η μεταφορά από Μασαζ σε στοματικο
Κορυφαία στιγμή αυτή να αυνανίζεται σε face fucking( αυτό που γυρίζει το κεφάλι έξω το κρεβάτι και όρθιος να της γαμας το στόμα ...κάπως έτσι πρέπει να λέγεται)
Αξίζει τα 130 και ειδικά αν θυμηθώ κάτι 200 άρες που έχω δώσει σε κάτι πουτσομοντελα κομοδίνα
Αυτη την εχει πάρει κανεις; Με ενδιαφερει αν κανει αναλ.
Μετά από προτροπή μέλους του φορουμ πήγα στην EVA.
Οχι ελεγα για 1 ωρα να έχω ανεση...Στα 30 λεπτά θα την πάρεις? VFM είναι... προχώρα.
cim+cif δέχτηκε στα 160€ 1h?Σε ρωτάω γιατι τα ζητάει extra!Πέρασμα χτες το απόγευμα απο Moly. Υποδοχή με ολόσωμο δικτυωτό και γόβες. Πιτσιρίκα το πολύ 19-20 από ουκρανία κατά δήλωσή της, μέτριο ανάστημα, μαύρο μακρύ μαλλί exte, ωραίο πρόσωπο αν και άβαφτη (μοιάζει με τις φωτό), σώμα όχι skinny όχι μοντελέ, νορμάλ κιλά και αψεγάδιαστο από κυτταρίτιδα ή άλλα σημάδια. Κώλος ωραίος και βυζάκια δυάρια ψιλοστητά. Αγγλικά πολύ λίγα οπότε βουρ στον πατσά, πολλά γλωσσόφιλα και κλαρίνο ικανοποιητικό με σημάδια απειρίας με κάποιες άγαρμπες κινήσεις. Στο sex κάνει τα πάντα, στήνεται καλά, δείχνει να το γουστάρει, κάποιες fake κραυγές βέβαια και κάτι omg δεν χρειάζονται. Αντί για social στο ημίχρονο από μόνη της με πλάκωσε σε ένα ολόσωμο μασάζ με babyoil όχι κάτι ιδιαίτερο από τεχνική και δύναμη, χαλαρωτικό ωστόσο. Έδειξε διάθεση και περιποιητικότητα, όταν θα αποκτήσει και εμπειρία θα φυσάει!
cim+cif δέχτηκε στα 160€ 1h?Σε ρωτάω γιατι τα ζητάει extra!
Γι αυτό κ γω είπα στην Μοlly χαιρετά μου τον πλάτανο τετ α τετ μέσα στο δωμάτιο της!
Pablo την είδα live κ δεν με ενθουσίασε!Δεν αξίζει για μένα τα 160€ που ζητάει χωρίς cim+cif.Το μισάωρο 100€ έπρεπε να το χει κ πολλά της είναι!Όχι 140 που ζητάει!Σαν τη Molly κ καλύτερες βρίσκεις στη Φυλής με 20.Τώρα εσένα αν σου έκανε καλό κρεβάτι είναι άλλο θέμα!Εχασες φίλε ενα εκπληκτικό μωρό.
Κωλάρα μπουτάρες πέτρα,πίπα τέλεια και στο τέλος....στην υγειά μας ρε παιδιά!
Απίστευτος συνδυασμός GFE +PSE
Thiossam δεν φτάνει τα γραφεία εδώ Θεσ/νικη μας κωλοπιανουν στις τιμές παρουσιάζετε μερικοί τις μέτριες για μοντέλα!Όσο κ να σου άρεσε εσένα εμφανισιακά τα 160 που ζητάει την ώρα χωρίς extra είναι no vfm!καλησπερα και απο εμανα!επισκεψη και εγω εχθεσ στην μολυ λιγο πολυ τα ειπαν οι προηγουμενοι και καπωσ ετσι ειναι...σωματαρα αψεγαδιαστη προσωπο πολυ ωραιο γενικα πολυ δυνατη εμφανιση!στα του αγωνα τωρα οντωσ πολυ γκαβλα και διαθεση αλλα καθαρα απειρη φαινοταν στην πιπα που για μενα ηταν μετρια!θα συμφωνησω απολυτα με καρελια οτι εχει πολλα να δωσει ακομη!δεν ξερω αν θα φτασει βεβαια την υπεροχη σαπφιρα το θεωρω δυσκολο ο χρονοσ θα δειξει!στα μειον τα ελαχιστα αγγλικα τησ!!!γενικο συμπερασμα αξιζει την επισκεψη!!!μην ξεχναμε αλλωστε οτι στην φτωχομανα θεσσαλονικη σπανια ερχοντε τετοια κορμια σε αυτην την ηλικια!!!!(22-23 λεω εγω)
Thiossam δεν φτάνει τα γραφεία εδώ Θεσ/νικη μας κωλοπιανουν στις τιμές παρουσιάζετε μερικοί τις μέτριες για μοντέλα!Όσο κ να σου άρεσε εσένα εμφανισιακά τα 160 που ζητάει την ώρα χωρίς extra είναι no vfm!
Η αγελαδομπιανκα τελικά λέει τίποτα μετά την Αλεξάνδρα δεν έχω άλλα λεφτά για πέταμα. Πέρα από την γλώσσα φίδι κάνει τίποτα;
Δηλαδή καρντάσι έκλεισες ραντεβού,πήγες και έφυγες ενώ το γράφουν ότι αυτά τα ζητάει έξτρα? Κάτι τέτοια κάνουμε και μετά μας τη λένε και έχουν άδικο,ε?Γι αυτό κ γω είπα στην Μοlly χαιρετά μου τον πλάτανο τετ α τετ μέσα στο δωμάτιο της!