Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Θα πω τον αδερφο να παει να τσεκαρει στο Αμστερνταμ  :grin:
Τετοια μουνια,ποτε θα δουμε εδω????
οταν γινουμε Αμστερνταμ...αλλο αυτο με τα πολλα ταττου μαλακια καταντησε, γυναικες καρτουν ρε φιλε, κανε ενα- δυο καλαισθητα, γλυκα αφου τα γουσταρεις, οχι ταπετσαρια (σορρυ γκρινιαζω...αλλα τοσο ομορφα μωρα τι τα θελουν....)

thiossam29

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα!!!!επιστροφη μετα απο ενα ενδιαφερον ταξιδι μιασ εβδομαδασ στην ουκρανια!!φοβερεσ γυναικεσ φθηνεσ καταστασεισ και φθηνη ζωη γενικα!!! απλα μεγαλη εξαπατηση με τισ φωτο και εκει αν πεισ να ασχοληθεισ με το θεμα μασ!το μονο καλο οτι αρκετεσ σου στελνουν πραγματικεσ  φωτο με βιπερ αλλα και εκει και κυριωσ στο κιεβο οι καλεσ κοστιζουν...για τον τουριστα τουλαχιστον...παμε στα δικα μασ τωρα...

thiossam29

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
επισκεψη προχθεσ στην gyuzel! δυνατη επιλογη για την θεσσαλονικη με λογικη τιμη πολυ διαθεση και πολυ καλη συμμετοχη!!!εμφανισιακα μια χαρα με πολυ καλεσ αναλογιεσ με λιγο διαφορετικο μαλλι προσ το καστανο  σε σχεση με την τελευταια φορα!!!!δεν την ξερω απο παλια αλλα τωρα στα κιλα τησ ειναι μια χαρα!!!!λογικα θα αδυνατισε ειδικα οταν το λεει ο λατρησ τησ λεπτομερειασ και παντα ακριβησ filoxenoumenos!!απλα θα μπορουσε να μεινει λιγο παραπανω στα πεταχτα μασ ηρθε αυτην την φορα!!!!

thiossam29

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
και τελοσ μια αναφορα στην anastasia vip οπου θα συμφωνησω με τον mallia και εγω!!!την ειχα επισκεφθει προ διμηνου οταν εχει ερθει πρωτη φορα πολυ καλη επιλογη οντωσ!!αν και δεν ειμαι φαν των τοσο ψηλων γυναικων η συγκεκριμενη εχει ωραιεσ αναλογιεσ με πολυ δυνατο κωλο και γενικα πολυ καλη συμμετοχη!!!!μειον η αυξηση στην τιμη αν και μικρη απλα δεν χρειαζοταν!!!!καλημερα σε ολουσ!!!

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Παίχτες ας με κατατοπίσει κάποιος τι παίζει με αυτήν. Φοβάμαι μην υποκύψω στην κάβλα και είναι καμία φάλαινα. Αν πάω δύσκολα κάνω μεταβολή. Εναλλακτική έχω την Gyuzel!

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Παίχτες ας με κατατοπίσει κάποιος τι παίζει με αυτήν. Φοβάμαι μην υποκύψω στην κάβλα και είναι καμία φάλαινα. Αν πάω δύσκολα κάνω μεταβολή. Εναλλακτική έχω την Gyuzel!
Εδώ στις φωτο που έχουν photoshop και είναι χοντρή. Απο κοντά τι περιμένεις? Κάνα φωτομοντέλο?

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
Standard θα ναι μιλφάρα μπαμπατσικια..
Έτσι φαίνεται..

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Θέλω να ευχαριστήσω τους διαχειριστές του site Αφού με επανειλημμένα μηνύματα από προχθές ζητούσα να ανοίξει προφίλ για την μιλα του Golden ώστε να κάνω την κριτική για το πρωτοφανές περιστατικό να αφήνει η κοπέλα τον πελάτη στο δωμάτιό της και να φεύγει , αλλά πλέον Η κοπέλα έχει εξαφανιστεί από παντού...
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που δεν άνοιξε αυτό το προφίλ.
Αν είναι να γράφουμε μόνο τα καλά τότε δεν έχει νόημα

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Πόσο το διασκεδάζω όταν καρφώνονται μόνοι τους...Μπείτε στις φωτογραφίες της και δείτε την πρώτη και την τελευταία....πηγαίνετε μπρος πίσω με τα βέλη και δείτε τα βυζιά και την κοιλιά της.... :rockon:
Παρακαλώ κάποιος ας τις αποθηκεύσει πριν τις κατεβάσουν γιατί μπήκα από κινητό και δεν μπορώ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom