Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Σε λίγο για να γαμήσουμε τις πουτάνες, θα πηγαίνουμε με λουλούδια και γλυκά, σαν να κάνουμε πρόταση γάμου... Μόνο το μονόπετρο θα λείπει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
λουλούδια και γλυκά στον Αντισθένη να ανοίξει προφίλ για κριτική

sierakilo

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Κριτικές
6
Like
18
Πόντοι
0
Κόσμημα στο μουνί και στη γλώσσα, ωραίοι βύζοι αλλά πίπα ανέκδοτο και άμπαλη, πως το λένε, δεν το έχει με τίποτα...

ειναι καθαρή ? μιλάει αγγλικά ? ηλικία περίπου? κωλαράκι δείνει?
απάντα με ναι η' όχι :cheesy:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Τύπε για τέτοια υπαρξιακσ ερωτήματα είχα σκοπό να γράψω ένα δοκίμιο...Μου καταπιέζεις τον λογοτεχνικό μου οίστρο, με ένα ναί ή όχι.... :P

stvpaps

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
5
Like
396
Πόντοι
301
Αδερφέ, κακοπροαίρετος δεν είμαι, αλλά κάποια πράγματα είναι κάπως περίεργα... Για παράδειγμα, έχεις λογαριασμό από τον Φβρουάριο του 2007, και έχεις όλο κι όλο μια κριτική στη 1/3/2017 (10 χρόνια μετά), και ΜΟΝΟ 1 μήνυμα, σήμερα, για κοπέλα που δουλεύει στο ίδιο γραφείο (Pink Ladies), την οποία μόλις ξεφωνίσαμε στο νήμα ως φόλα. Δεν σου φαίνεται λίγο περίργο εσένα; Μακάρι να βγω ψεύτης ,αλλά το επόμενο μήνυμά σου, θα είναι σε 10 χρόνια πάλι (αν συνεχίσει το Pink Ladies να υπάρχει...)

Και εγω δεν ειμαι κακκοπροαιρετος αλλα δεν εχω καταλαβει τι σε ενοχλησε απο αυτα που λεω και τι σχεση εχει ποτε και απο ποτε ειναι το προφιλ μου και ποτε για πρωτη φορα αποφασισα να γραψω.αν παρατηρησες και οι δυο κοπελες ειναι του ιδιου γραφειου για την cinzia εχω γραψει τα καλυτερα και για την νικολ αυτα που συνεβησαν.Τωρα αν γραψω μετα απο 1 ωρα ή μετα απο 20 χρονια ή υπαρχει αυτο το γραφειο ή αλλα 20 καινουργια δεν με απασχολει το θεμα.Την κριτικη την εκανα απλα για να βοηθησω κανενα φιλο απο το site.Αλλωστε για αυτο το λογοα υπαρχει και αυτο το site.Αν αυτο δημιουργει προβλημα και μου κανεις κριτικη για ολα αυτα τοτε μαλλον δεν πρεπει κανεις να γραφει ή αν γραψει θα πρεπει να αρεσουν ή να τα βρισκεις εσυ φυσιολογικα με την δικη σου λογική.Καλοπροαιρετα ολα αυτα.

stvpaps

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
5
Like
396
Πόντοι
301
Αν ήσουν στην νεολαία της ΚΝΕ , θα μάθαινες πως ο σωστός προβοκάτορας, ΠΟΤΕ δεν πάει κόντρα σε αυτά που υποστηρίζουν οι πολλοί (στο mainstream) αλλά προσπαθεί να διαβάλλει τις απόψεις τους εκ των εσω, σπέρνοντας , αρχικά αμφιβολίες, και κατόπιν τη διχόνοια.

Αυτο τωρα το ειδα.Δηλαδη καλοπροαιρετα μου λες οτι εκανα την κριτικη απο εκδουλευση.Δηλαδη με αλλαξες και το επαγγελμα μου.Με εκανες νταβατζη.Ωραιος εισαι αδελεφε μου αλλα οχι σοβαρος.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τα διαβάσαμε στο news, μην αγχώνεσαι...

Ρε φίλε είναι παράλογο να περιμένω τρεις μέρες όμως για κάτι τόσο απλό...
Αν δεν θέλουν οι διαχειριστές να κάνω κριτικές μπορούν πολύ απλά να μου το απαγορεύσουν.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ξέρει κανείς τι παιζει με αυτήν...
Μούναρος φαίνεται και λεω να κάνω το κασκαντεριλίκι....
μου διέφυγε κατι απο το φόρουμ?
Θα σε στενοχωρήσω λίγο
Οταν βγήκα από το δωμάτιο από τον μουναρo που δεν φιλούσε την είδα να κάθεται σε μία πολυθρόνα στο διάδρομο του ορόφου και να φορτίζει το κινητό της...
Not so good
Μάλλον μένουν 2 2  στο δωμάτιο...

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
Ρε φίλε είναι παράλογο να περιμένω τρεις μέρες όμως για κάτι τόσο απλό...
Αν δεν θέλουν οι διαχειριστές να κάνω κριτικές μπορούν πολύ απλά να μου το απαγορεύσουν.

γραψτην εδώ και ξεμπέρδεψες...αυτοί που ενδιαφερονται θα την δουν.
εκτός αν την θες official για τα στατιστικά σου.

Επισκέπτης
Τη Marisa τη δοκίμασε κανείς; Έκανα μια προσπάθεια σήμερα αλλά ήταν πιασμένη η ίδια ή η συγκάτοικος της στο δωμάτιο την ώρα που μπορούσα.Είπαμε τα κορίτσια μένουν 2-2.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
η ντεμεκ Ρωσσιδα μοντελα που εγραφα, παντως αν ειναι τυχον αυτην στις φωτο και την ειδε κάποιος (σχεδον απιθανο) να το γράψει ...να πάω να δανειστώ έστω με ληστρικούς όρους

Επισκέπτης
Καραφωτοσοπιά οι φωτογραφίες της πάντως. Τιμές ξέρεις;

Επισκέπτης
Η "καναδή" πάντως άμα της στείλτε γουατςαπ στέλνει αληθινές φωτογραφίες. Με φόντο Τουρκία...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom