Αδερφέ, κακοπροαίρετος δεν είμαι, αλλά κάποια πράγματα είναι κάπως περίεργα... Για παράδειγμα, έχεις λογαριασμό από τον Φβρουάριο του 2007, και έχεις όλο κι όλο μια κριτική στη 1/3/2017 (10 χρόνια μετά), και ΜΟΝΟ 1 μήνυμα, σήμερα, για κοπέλα που δουλεύει στο ίδιο γραφείο (Pink Ladies), την οποία μόλις ξεφωνίσαμε στο νήμα ως φόλα. Δεν σου φαίνεται λίγο περίργο εσένα; Μακάρι να βγω ψεύτης ,αλλά το επόμενο μήνυμά σου, θα είναι σε 10 χρόνια πάλι (αν συνεχίσει το Pink Ladies να υπάρχει...)
Και εγω δεν ειμαι κακκοπροαιρετος αλλα δεν εχω καταλαβει τι σε ενοχλησε απο αυτα που λεω και τι σχεση εχει ποτε και απο ποτε ειναι το προφιλ μου και ποτε για πρωτη φορα αποφασισα να γραψω.αν παρατηρησες και οι δυο κοπελες ειναι του ιδιου γραφειου για την cinzia εχω γραψει τα καλυτερα και για την νικολ αυτα που συνεβησαν.Τωρα αν γραψω μετα απο 1 ωρα ή μετα απο 20 χρονια ή υπαρχει αυτο το γραφειο ή αλλα 20 καινουργια δεν με απασχολει το θεμα.Την κριτικη την εκανα απλα για να βοηθησω κανενα φιλο απο το site.Αλλωστε για αυτο το λογοα υπαρχει και αυτο το site.Αν αυτο δημιουργει προβλημα και μου κανεις κριτικη για ολα αυτα τοτε μαλλον δεν πρεπει κανεις να γραφει ή αν γραψει θα πρεπει να αρεσουν ή να τα βρισκεις εσυ φυσιολογικα με την δικη σου λογική.Καλοπροαιρετα ολα αυτα.