gpap59
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 3.130
Κοίταξε παλια στο κουρμπέτι αλλα... άστα....
Τι διάολο...κουτσές,στραβές στον Άγιο Παντελεήμωνα? :SΚαι αυτή αλοίθωρη είναι...
Αν σου αρέσουν οι γιαγιάδες - κομοδίνα όρμα. Αν δεν είναι ήδη 50άρα , τα κοντοζυγώνει. Η συμμετοχή της στο σεξ είναι ίδια με συμπεριφορά πρεζονιού που μόλις έχει σουτάρει... Καμία επαφή με το περιβάλλον. Άλλη μια μαλακία της νιότης μου που ακόμη με στοιχειώνει...
ωωω δειχνει πολυ καλοοοο
Αν σου αρέσουν οι γιαγιάδες - κομοδίνα όρμα. Αν δεν είναι ήδη 50άρα , τα κοντοζυγώνει. Η συμμετοχή της στο σεξ είναι ίδια με συμπεριφορά πρεζονιού που μόλις έχει σουτάρει... Καμία επαφή με το περιβάλλον. Άλλη μια μαλακία της νιότης μου που ακόμη με στοιχειώνει...
καλό φαίνεται αλλά μια μικρή αλληθωρία την έχει
Καλώς τονεκαλημερα στην παρεα!!!!καιωουργιοσ στο φορουμ αν και παλιοσ στον χωρο!αποφασισα τωρα να γραψω γιατι στο αθλημα αυτο η ενημερωση παιζει μεγαλο ρολο θεωρω!!!!γενικα για να μαθεισ κατι πρεπει να δωσεισ πρωτα οπωσ λενε σωστα και τα πιο παλια μελη!!!!
Την Kira του GES δεν έπρεπε να την επισκεφτείς αν ειχες διαβασει κριτικες της!Την Κira ομως που έσκασε μυτη σημερα δοκιμασε κ θα γουσταρεις!Εχει κ κριτικες να διαβάσεις!αυτα απο εμενα για αρχη θα κοιταξω να ειμαι πιο λεπτομερησ τισ επομενεσ φορεσ και να ανεβασω και καμμια κριτικη και εδω αφου ηδη εχω ανεβασει στην σελιδα του εν!!!καλη συνεχεια σε ολουσ!!!!
Την Kira του GES δεν έπρεπε να την επισκεφτείς αν ειχες διαβασει κριτικες της!Την Κira ομως που έσκασε μυτη σημερα δοκιμασε κ θα γουσταρεις!Εχει κ κριτικες να διαβάσεις!
Εx θα της δώσω κ μια πίπα για πάρτη σου!
Την Kira του GES δεν έπρεπε να την επισκεφτείς αν ειχες διαβασει κριτικες της!Την Κira ομως που έσκασε μυτη σημερα δοκιμασε κ θα γουσταρεις!Εχει κ κριτικες να διαβάσεις!