azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
ασε μαλλον λαθος ...και ειχα οδηγιες πλευσης απο τον Αζα, κρατουσα και λεφτα για να δουμε
Υπομο(υ)νη τσακαλια,θα ξανάρθει σιγουρα!!!
ασε μαλλον λαθος ...και ειχα οδηγιες πλευσης απο τον Αζα, κρατουσα και λεφτα για να δουμε
Φιλότιμο ρωσίδιο αλλά όχι για 200. Δεν της αρέσει η Ελλάδα αλλά μάλλον τα σουβλάκια της αρέσουν περισότερο. Ένα σκαλί πριν γίνει γιουβαρλάκι. Το πουλί μου μάλλον για λουκάνικο το πήρε, με τόσο δόντι στην πίπα....
Γιατί κάθησες μαλάκα;
Τί ρωτάς τα ξέρεις....
Τέσπα, το ψόφησα στα 4 και τα ρούφηξε σαν καλό κορίτσι...
Έχω κάνει μία κριτική για την irina για τη συνάντησή μου μαζί της αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί από χθες το πρωί
Δεν καταλαβαίνω το λογο.
Εχω στείλει μήνυμα και στον αντισθένη αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα
Κι εγώ που θαύμαζα την ομορφιά της... :S Γιουβαρλάκι των 200e βαρύ θα πέσει στο στομάχι
Φιλότιμο ρωσίδιο αλλά όχι για 200. Δεν της αρέσει η Ελλάδα αλλά μάλλον τα σουβλάκια της αρέσουν περισότερο. Ένα σκαλί πριν γίνει γιουβαρλάκι. Το πουλί μου μάλλον για λουκάνικο το πήρε, με τόσο δόντι στην πίπα....
Γιατί κάθησες μαλάκα;
Τί ρωτάς τα ξέρεις....
Τέσπα, το ψόφησα στα 4 και τα ρούφηξε σαν καλό κορίτσι...
Άντε να δουλέψουμε και λίγοΥπαρχει προβλημα στο σαιτ,στο θεμα των κριτικών,δειξτε λίγο κατανόηση παρακαλω
φίλε μάλλον θάφτηκε η κριτική μου...Υπαρχει προβλημα στο σαιτ,στο θεμα των κριτικών,δειξτε λίγο κατανόηση παρακαλω
φίλε μάλλον θάφτηκε η κριτική μου...
Εχουν δημοσιεύσει μεταγενέστερες.
Και μου κάνει εντύπωση που δεν έχω πάρει απάντηση απο τον παντα τυπικό Αντισθένη σε 2 μηνύματα που του έστειλα...
Ελπίζω να έγινε απλά λάθος και όχι συνειδητό θαψιμο
Η συγκεκριμένη από την δευτέρα δεν δουλεύει λόγω περιόδου και απορώ γιατί την έχουμε την αγγελία της ακόμα ενεργηκαλησπερα στουσ συναθλητες
Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα στην Εva βασικα την πρωτη μερα που ηρθε στην πολη μας.. Η κοπελα παντα για τα γουστα μου απο προσωπο ειναι μετρια προς καλη αλλα σε ολα τα αλλα τα σπαει. κορμι κωλος στηθος απιστευτα οπως απιστευτη και η συμπεριφορα της.. στα του αγωνα αφου εκανα το μπανακι μου με δικια της παροτρυνση μου εκανε ενα χαλαρο μασαζακι με μπολικο λαδακι και αφου λαδωθηκε και αυτη πανω μου αρχισε ο πρωτος γυρος με ωραια και βαθια πιπα με περιποιηση ολης της περιοχης οσπου ηρθε και το τελος στις απιστευτες βυζαρες της... μπανακι και επιστροφη για λιγο κοθβεντουλα μονο ποθ η Ευα δεν ηθελε κουβεντες... αρχισε παλι το μασαζ και το ασανσερ εφτασε παλι στο ρετιρε..... στησιμο στα 4 οπου αντεχει πολυ καλα ... σθνεχεια σε διαφορες στασεις και το τελειωμα δε θα μπορουσε να γινει καπου αλλου εκτος απ το πανεμορφο και λαδωμενο στηθος τησ... γενικα περασα μια παρα πολυ καλη ωρα η οποια αξιοποιηθηκε στο 100% η κοπελα ευγενεστατη και προθυμη.. για το γραφειο τι να πω τα εχουμε ξαναπει πολυ καλο σε ολα του... αν και δεν συνιθιζω να παιρνω 2η φορα την ιδια κοπελα με την ευα ιςως να το κανωω. καλο βολι σε ολους ελπιζω να βοηθησα!!!
Η συγκεκριμένη από την δευτέρα δεν δουλεύει λόγω περιόδου και απορώ γιατί την έχουμε την αγγελία της ακόμα ενεργη
;)Για να σου πασάρουν καμια αλλη,πανω στις καυλες σου..
Για να σου πασάρουν καμια αλλη,πανω στις καυλες σου..
Έτσι είναι γιατί αφού πήρε ο φίλος μου και μου είπε τη στιχομυθία πήρα και εγώ για να το επιβεβαιώσω.