Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

franky

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σορρυ Αντζέλικα εννοουσα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
στο ...news πλακωσαν κατι φακλανοβυζαρουδες για μερακληδες ...οσοι ειστε αναβολικα και ορματε  :grin: :grin: :grin:

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
Σορρυ Αντζέλικα εννοουσα
Επιβεβαιώνω Φιλοξενουμενο
Ωραίο μωρό με τρελές βυζάρες να παίζεις με τις ώρες,σε στυλ Σπυροπουλου νταρντάνα,
Στο σεξ κοπανιέται όπως και όπου θέλεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
πριν λιγο εριξα ακυρο το μαλινακι...της ειχα ξηγηθει βεβαια οτι αν δεν εισαι το κοριτισι των φωτο θα φυγω...
μου ειπε οκ....
οποτε μολις την ειδα της ειπα δυο 'hi' ενα μπαινοντας και ενα βγαινοντας,με διαφορα 20 σεκοντιων, αφηνοντας την με ανοιχτο το στομα!!
πλησιαζει στο κοριτσι των φωτο αλλα δεν ειναι αυτη και μπορει να την πατησει καποιος αν σκεφτει με το κατω κεφαλι!!

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
πριν λιγο εριξα ακυρο το μαλινακι...της ειχα ξηγηθει βεβαια οτι αν δεν εισαι το κοριτισι των φωτο θα φυγω...
μου ειπε οκ....
οποτε μολις την ειδα της ειπα δυο 'hi' ενα μπαινοντας και ενα βγαινοντας,με διαφορα 20 σεκοντιων, αφηνοντας την με ανοιχτο το στομα!!
πλησιαζει στο κοριτσι των φωτο αλλα δεν ειναι αυτη και μπορει να την πατησει καποιος αν σκεφτει με το κατω κεφαλι!!

Έπρεπε να πήγαινες Αντζελικα φίλε μου.Αφού πήγες ως εκεί.
Πάρα πολύ καλή.

extremadoura

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
0
δεν μ αρεσει...εχω αλλα γουστα!!

Oκ.
Να ενημερώσω και για τις 2 του Golden.
H μία ή Άννα είναι μια μελαχροινή,συμπαθητική,μοιάζει με τις φωτογραφίες,ελαφρά πιασίματα(κανονικά.)
Στο πρόγραμμα είναι σχετικά κρύα και διεκπεραιωτική.Τίποτα συγκλονιστικό και για 160 με τίποτα θα έλεγα.
Εκατσα περίπου 35 λεπτά και έφυγα.

Η άλλη η Κατερίνα είναι απλά καθαρίστρια.Πολύ κοντή και τουλάχιστον πάνω από 40-42 χρονών.
Σώμα άστα να πάνε,μηδέν καμπύλες και ατσούμπαλή.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και νομιζω πως για τις φίλες Αντζέλικα και μαλινα δικαιώθηκα
Η πρωτη είναι όμορφη και η δεύτερη δεν είναι η μις Ρωσία

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
μου ειπε οκ....
αν πλησιαζει και σ αρεσε ας καθοσουν...δεν νομιζω να σε χαλασε που δεν ειναι διασημητητα...δεν σ αρεσε ε;;; α οσο για ANNA -SEXY περασα την ειδα fake .... δεν μ αρεσε δεν ειναι αυτο που βλεπεις ουτε της μοιαζει ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
αν πλησιαζει και σ αρεσε ας καθοσουν...δεν νομιζω να σε χαλασε που δεν ειναι διασημητητα...δεν σ αρεσε ε;;; α οσο για ANNA -SEXY περασα την ειδα fake .... δεν μ αρεσε δεν ειναι αυτο που βλεπεις ουτε της μοιαζει ...
δεν με χαλασε,καλη ητανε.αλλα δεν εκατσα μονο και μονο για την κοροιδια!!μετα βρισκουνε πατημα και αλλες και τα κανουνε!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom