BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Btw δεν εχασες και κανενα τεφαρικι !!!Καλά που ενημερώνετε οι περισσότεροι αφού έχουν φύγει τα καλά
Btw δεν εχασες και κανενα τεφαρικι !!!Καλά που ενημερώνετε οι περισσότεροι αφού έχουν φύγει τα καλά
K. steaved μην φοβασαι για οποια και να γραφεις θα πηγαινω εγω μετα μονο και μονο για να σε κανω Ρομπα !!!
Βtw Αφεντη sorry αλλα δεν φτανει να σβηνεις μονο τις Fake κριτικες απο εναν αποδεδηγμενα στημενο Παικτη αλλα θα πρεπει και να τον στελνεις και για μπανιο τωρα που ανοιξε ο καιρος !! ;)
Ρε "παίχτη" μη το συνεχίζεις. Εισαι τραγικός. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τη θλιβερή ιντερνετική σου παρουσία.
το οτι δεν ειχες εσυ μονο προταση για στημενο αυτο δεν σε αθωωνει...δεν μπορεις να πεις σε δικαστη ενω εχεις κλεψει οτι κλεβουνε και αλλοι και να σε αθωωσει..και εδω μεσα ειμαστε ενα μικρο δικαστηριο με γνωμονα παντα τις κριτικες και οχι τα προσωπα...προσωπικα δεν μας ενδιαφερει πιστευω ποιος εισαι στην πραγματικοτητα..και ουτε κακια σου εχει κανεις..αλλα εχεις χασει το δικαιωμα το να σε πιστευουν και αυτο απο μονος σου,χωρις να σε ωθησει καποιος απο αυτους που σε κραζει τωρα!!φαντασου να εισαι εσυ στη θεση μας,θα μας ξαναπιστευες;δεν νομιζωωωωωωω!!!Καλημέρα,
σεβαστές και αποδεκτές όλες οι κριτικές που αφορούν εμένα. Έκανα ένα πείραμα και δε μου βγήκε όπως θα ήθελα. Παρόλα αυτά όμως δεν είδα καμία άλλη αναφορά, από κανέναν άλλο για τα "στημένα" και απ'ότι κατάλαβα δεν είχα μόνο εγώ πρόταση για promo με αντάλλαγμα. Free Fuck δεν έπαιξε στο δικό μου deal και δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι όπως ανέφερε κάποιος. Το λάθος που αναγνωρίζω στην πράξη μου είναι πως δεν το ανέφερα, πριν κάνω την πρώτη κριτική μου. Anyway, δεν μου βγήκε το πείραμα και δεν το συνεχίζω. Έτσι λοιπόν, σας λέω πως από δω και πέρα όλα θα είναι original, χωρίς αστεράκια και παρενθέσεις. Είχα "ξεχάσει" ότι γράφω σε forum, για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα, και ευχαριστώ κάποιους που μου το "θύμισαν" μέσα από τις κριτικές τους.
Καλό μήνα λοιπόν σε όλους.
@ steaved,"Παίχτη" παράτο το. Κάηκες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΕΛΟΣ.Βtw Αφεντη sorry αλλα δεν φτανει να σβηνεις μονο τις Fake κριτικες απο εναν αποδεδηγμενα στημενο Παικτη αλλα θα πρεπει και να τον στελνεις και για μπανιο τωρα που ανοιξε ο καιρος !! ;)