Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Τι λέγαμε χτες ,ποιους να μην διαβάζουμε !!! ;)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 33

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε συ αυτός πηρε και κώλο απο την Μαρτα....
Αυτή καλά καλά μουνί δε δίνει...

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Καλημέρα,
σεβαστές και αποδεκτές όλες οι κριτικές που αφορούν εμένα. Έκανα ένα πείραμα και δε μου βγήκε όπως θα ήθελα. Παρόλα αυτά όμως δεν είδα καμία άλλη αναφορά, από κανέναν άλλο για τα "στημένα" και απ'ότι κατάλαβα δεν είχα μόνο εγώ πρόταση για promo με αντάλλαγμα. Free Fuck δεν έπαιξε στο δικό μου deal και δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι όπως ανέφερε κάποιος. Το λάθος που αναγνωρίζω στην πράξη μου είναι πως δεν το ανέφερα, πριν κάνω την πρώτη κριτική μου. Anyway, δεν μου βγήκε το πείραμα και δεν το συνεχίζω. Έτσι λοιπόν, σας λέω πως από δω και πέρα όλα θα είναι original, χωρίς αστεράκια και παρενθέσεις. Είχα "ξεχάσει" ότι γράφω σε forum, για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα, και ευχαριστώ κάποιους που μου το "θύμισαν" μέσα από τις κριτικές τους.
Καλό μήνα λοιπόν σε όλους.     

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
κ. steaved, λυπουμαι αλλα πολυ δυσκολα πλεον καποιος μπορει να σας παρει στα σοβαρα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
sreaved είσαι καμμένο χαρτί πια για το φόρουμ.
Οτι και να γράψεις δε το σώζεις "παίχτη".
Κι επειδή η ψυχή βγαίνει πρώτη και μετά το χούι, και αλλο λογαριασμό να φτιάξεις
προσωπικά θα σε βγάζω στη σέντρα με κάθε ευκαιρία.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
στο κατω κατω η πιπιλα που εχεις στο αβαταρ σου, ταιριαζει απολυτα στο ποιος εισαι.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
K. steaved μην φοβασαι για οποια και να γραφεις θα πηγαινω εγω μετα μονο και μονο για να σε κανω Ρομπα !!!

Βtw Αφεντη sorry αλλα δεν φτανει να σβηνεις μονο τις Fake κριτικες απο εναν αποδεδηγμενα στημενο Παικτη αλλα θα πρεπει και να τον στελνεις και για μπανιο τωρα που ανοιξε ο καιρος !! ;)

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
K. steaved μην φοβασαι για οποια και να γραφεις θα πηγαινω εγω μετα μονο και μονο για να σε κανω Ρομπα !!!

Βtw Αφεντη sorry αλλα δεν φτανει να σβηνεις μονο τις Fake κριτικες απο εναν αποδεδηγμενα στημενο Παικτη αλλα θα πρεπει και να τον στελνεις και για μπανιο τωρα που ανοιξε ο καιρος !! ;)

chalenge accepted
εχω για μια κριτική.(προ 3 ημερών συναντηση)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε "παίχτη" μη το συνεχίζεις. Εισαι τραγικός. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τη θλιβερή ιντερνετική σου παρουσία.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
"Παίχτη" παράτο το. Κάηκες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΕΛΟΣ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Καλημέρα,
σεβαστές και αποδεκτές όλες οι κριτικές που αφορούν εμένα. Έκανα ένα πείραμα και δε μου βγήκε όπως θα ήθελα. Παρόλα αυτά όμως δεν είδα καμία άλλη αναφορά, από κανέναν άλλο για τα "στημένα" και απ'ότι κατάλαβα δεν είχα μόνο εγώ πρόταση για promo με αντάλλαγμα. Free Fuck δεν έπαιξε στο δικό μου deal και δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι όπως ανέφερε κάποιος. Το λάθος που αναγνωρίζω στην πράξη μου είναι πως δεν το ανέφερα, πριν κάνω την πρώτη κριτική μου. Anyway, δεν μου βγήκε το πείραμα και δεν το συνεχίζω. Έτσι λοιπόν, σας λέω πως από δω και πέρα όλα θα είναι original, χωρίς αστεράκια και παρενθέσεις. Είχα "ξεχάσει" ότι γράφω σε forum, για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα, και ευχαριστώ κάποιους που μου το "θύμισαν" μέσα από τις κριτικές τους.
Καλό μήνα λοιπόν σε όλους.     
το οτι δεν ειχες εσυ μονο προταση για στημενο αυτο δεν σε αθωωνει...δεν μπορεις να πεις σε δικαστη ενω εχεις κλεψει οτι κλεβουνε και αλλοι και να σε αθωωσει..και εδω μεσα ειμαστε ενα μικρο δικαστηριο με γνωμονα παντα τις κριτικες και οχι τα προσωπα...προσωπικα δεν μας ενδιαφερει πιστευω ποιος εισαι στην πραγματικοτητα..και ουτε κακια σου εχει κανεις..αλλα εχεις χασει το δικαιωμα το να σε πιστευουν και αυτο απο μονος σου,χωρις να σε ωθησει καποιος απο αυτους που σε κραζει τωρα!!φαντασου να εισαι εσυ στη θεση μας,θα μας ξαναπιστευες;δεν νομιζωωωωωωω!!!

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
"Παίχτη" παράτο το. Κάηκες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΕΛΟΣ.
@ steaved,

Δυστυχως υπεπεσες σε επαναλαμβανομενα λαθη παικτη, πως να το κανουμε. Ανεβασες μουφες κριτικες κατα παραγγελια νταβατζηδων και δεν νομιζω να το εκανες χωρις ανταλλαγμα.

Δεν υποστηριζω την αποψη του αποκλεισμου σου εφοσον ο ιδιος ομολογησες το λαθος σου. Η ειλικρινης μεταμελεια ειναι παντα καλοδεχουμενη. Θα πρεπει ομως αν τελικα παραμεινεις ως εχει και διαθετεις αντερα να υποστεις διπλα αυστηρα κριτικη, να εισαι αριστος απο εδω και στο εξης και να προσπαθησεις διπλα και τριπλα για να αποκαταστησεις την αξιοπιστια σου. Προτεινω μαλιστα να υποδειξεις δημοσιως ολες τις ψευτικες κριτικες που εχεις δημοσιευσει και να επικοινωνησεις με τον διαχειριστη για να ζητησεις την διαγραφη των καθ'υποδειξη ψευτικων κριτικων. Αν εχεις τα αντερα να ζητησεις συγνωμη δημοσιως και να το αποδειξεις με πραξεις, νομιζω πως δεν θα σου αρνηθει κανεις τη συγχωρεση. ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος και ολοι λιγο η πολυ εχουν ευνοησει ισως καποια κοπελα για δικους τους λογους. Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Νικηφόρε τη δική μην τη μαζέψεις όταν την δεις..  :hi:

Συνημμένα

• BC-Kavlopoulos.png
    BC-Kavlopoulos.png
    187,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τι εγινε βρε παιχτες τον πετροβολησατε τον τυπο?  :think: Λετε να ειναι ο μονος που εγραψε/ει κριτικες για να παιρνει εκπτωση η δεν ξερετε τους αλλους?  :think:

Αντε γιατι γινατε ξαφνικα ...................παρθενες  :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Κύριοι καλησπέρα. :hi:

Δοκίμασα σήμερα την Bianca.Petit σωματάκι,μύριζε υπέροχα,καλούς τρόπους και δεκτική σχεδόν σε όλα.

Gfe φάση (χρειάζονται και αυτά), το μόνο αρνητικό είναι το ξενοδοχείο που είναι μακριά σχετικά απο το κέντρο και δεν βολεύει αρκετά.

Προτείνεται σφόδρα, είναι vfm. :sunglasses:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom