andreashol
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Για αυτή τη Diana ξέρουμε κάτι ;
Καλως τα παιδια τα δικα μας
Εμενα αυτην την Marlene γιατι δεν μου την εμφανιζει το ΕΝ?!?
Αυτή είναι με άλλο προφίλ.Για αυτή τη Diana ξέρουμε κάτι ;
για την μαρλεν το μονο που εχω να πω ειναι πωσ αν και εχει αρκετα κιλα και φαινετε λιγο αντιαισθητικο στο κρεβατι ειναι φωτια!!εχει αρκετη τρελα σαν γυναικα και δινει και την πισω πορτα για πλακα!!στο λεει καποιοσ που εδω και πολλη καιρο περνουσε αρκετεσ ωρεσ μαζι τησ και εντοσ σπιτιου κ εκτοσ!!το μονο που δεν αξιζει ειναι τα λεφτα που ζηταει σαν εσκορτ διοτι εδω και πολλη καιρο και με φιλουσ μου που την εκανα πολλα κονε η γκομενα γαμιοταν με 50 ε την ωρα και τωρα ζηταει τα διπλα σαν εσκορτακι!!για 50 και ουτε ενα σεντσ παραπανω γ 1ωριτσα ειναι μια χαρα.αν την κανεισ και παζαρια σιγουρα θα πετυχεισ ψαλιδισμα τησ τιμησ!!υπάρχει καμιά κριτικη για marlene;
αν οχι λιγα λογια κανείς;
για την μαρλεν το μονο που εχω να πω ειναι πωσ αν και εχει αρκετα κιλα και φαινετε λιγο αντιαισθητικο στο κρεβατι ειναι φωτια!!εχει αρκετη τρελα σαν γυναικα και δινει και την πισω πορτα για πλακα!!στο λεει καποιοσ που εδω και πολλη καιρο περνουσε αρκετεσ ωρεσ μαζι τησ και εντοσ σπιτιου κ εκτοσ!!το μονο που δεν αξιζει ειναι τα λεφτα που ζηταει σαν εσκορτ διοτι εδω και πολλη καιρο και με φιλουσ μου που την εκανα πολλα κονε η γκομενα γαμιοταν με 50 ε την ωρα και τωρα ζηταει τα διπλα σαν εσκορτακι!!για 50 και ουτε ενα σεντσ παραπανω γ 1ωριτσα ειναι μια χαρα.αν την κανεισ και παζαρια σιγουρα θα πετυχεισ ψαλιδισμα τησ τιμησ!!
Για το διδυμο Καρινα, Πωλινα που μολις ηρθε ξερουμε κατι? εχουνε ξαναρθει?
Πρωτη φορα πρεπει να ειναι.
Αυτη ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναρθει,θυμαται κανενας παλιος το τοτε ονομα που ειχε?
πάντως οι νέες φώτο της εύας με (ξανα)βάζουν σε τρελό πειρασμό
Αυτή πρέπει να ναι, τρελό μπάζο φαίνεται, καμμία κριτική.
στα 100/η θα ηταν top VFM... τώρα απλό VFM και μόνο επειδή είναι incall και γλυτωνεις το κόστος του χοτέλ...