Γιατι πιστευεις οτι εχει ατζεντη να απανταει τηλεφωνα και να κανει κρατησεις?
Και με 30 τοις εκατό αν δεν κάνω λάθος
Γιατι πιστευεις οτι εχει ατζεντη να απανταει τηλεφωνα και να κανει κρατησεις?
Ίδιο νούμερο, άλλη κοπέλα στη φωτόMηπως βρισκετε μια πολυ γνωστη μας που εξαφανιστηκε εδω και πανω απο ενα χρονο ?
Εγω το ιδιο νουμερο βλεπω .
Αλλα και παλι τι εγινε !!!
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ αν και δεν έχω την εμπειρία σου είναι πράγματι ότι όταν κάποια εμφανίζεται ως independent διαχειρίζεται μόνη της τα ραντεβού. Σίγουρα υπάρχει κάποιος <<προστάτης>> από πίσω αλλά δεν παίρνει ποσοστό κάποιο γραφείο διαχείρησης. Σε αυτή την περίπτωση το ποσοστό της κοπέλας από 50-50% π.χ. γίνεται ας πούμε 70-30%. Ρώτησα πρόσφατα κάποια που ήρθε με αυτό το καθεστώς και συγκεκριμένα .Στειλε της ΣΜΣ να μαθεις. Δεν μου φαινεται γιατι η ιδια απανταει και καμια φορα περιμενεις για να τελειωσει πριν σου ερθει η απαντηση.
Μπορει και να κανω λαθος
γραφειο ειναι...δεν εχει τρελα μωρα αλλα εχει καλο σεξ 100 παει η φορα!!...παρε ρενα...που ειναι και στο φιβερ...ειναι το τοπ εκει!!!και ο,τι βλεπεις ερχεται...αληθινες οι φωτο!!kaneis gnorizei tipota gia afto????
Ε οχι κ δεν εχει ξαναρθει θεσνικη ρε παιχτη.....! ;)Θα προσπαθήσουμε να μην σας την κουράσουμε πολύ στην Αθήνα, να έχει δυνάμεις και για Θεσσαλονίκη μιας και δεν έχει ξαναέρθει.
ρε πιο ντουζ.....? Στα 3 πρωτα βηματα στο δωματιο που σε κολαει στον τοιχο κ τον εξαφανιζει.......?ΧΑΛΙΑ είναι και από service , ειδικα όταν βγαινεις από το ντουζ και σε σκουπιζει με την γλώσσα της και σου αρχιζει και την πιπα πολύ ΧΑΛΙΑ
Χωρίς να έχω δοκιμάσει,ίσως αυτός να είναι ο λόγοςΑυτη απανταει στα μηνυματα η στ @@ της? Εχω στειλει 2 σε διαφορετικες ημερες και απαντηση καμια. Τοση δουλεια πια?
Τις είδα προχτές και τις πασίγνωστες πορνοστάρ που τουράρουν πακέτοΚαι οχι μονη της .
Δεν εχασες και τιποτα yorkie.
Απλα πολυ ομορφο και αυτο μονο !!!
εκει και ακόμα παραπέρα!Στα μαλακοκαυλια!Τις είδα προχτές και τις πασίγνωστες πορνοστάρ που τουράρουν πακέτο
Χάζευα το σάϊτ αυτό τον καιρό,ήτανε 5-9 Μαΐου η Αλέττα στην πόλη και το παρακολουθούσα
Τις είδα προχτές και τις πασίγνωστες πορνοστάρ που τουράρουν πακέτο
Starhotels Ritz !!!kseroume se pio hotel kani incall???
den einai thesaloniki dil????Starhotels Ritz !!!
kseroume se pio hotel kani incall???
Καλα ...πανε και στο Ροτοντα? Αντε και στο Φιλοξενια απο τη νεα σεζον....sto Rotonda pies einai re kseri kaneis???