azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Μεγαλη μαλακισμενη........................... που εχει καβαλησει το καλαμι για καλα ;)
Η πρωτη η η τελευταια ειναι?
Μεγαλη μαλακισμενη........................... που εχει καβαλησει το καλαμι για καλα ;)
Τώρα που ξαναδιαβάζω την κριτική μου,σκέφτομαι πως της έβαλα πολύ υψηλή βαθμολογία στο σώμα.
Κλασσικά ενθουσιάστηκα.Ίσως έπρεπε να περιμένω να περάσει λίγος καιρός και μετά να έγραφα την κριτική.Για 7 το πολύ είναι,μην πώ 6 :-
Στο γυμναστήριο που ήμουν πριν λίγες ώρες οι περισσότερες γκόμενες με τα κολάν που χάζευα είχαν πολύ καλύτερο σώμα.
Η πραγματικοτητα μπορει να είναι κ καλυτερη....είναι όλες κοντά στην πραγματικότητα... τρελλό μουνάκι!!!
Τσιμπα !!!Να ρωτίσω κατί για την Sapfira,
Ποιες φωτογραφίες ειναι πιο κοντα στην πραγματικότητα?
(πολύ επαγγελματικές φωτογραφίες)
η
(Να υποθέσω οι φωτό ΝΟ 1,2 και η τελευταία ειναι οι πιο αντιπροσωπευτικές? )
χάλια ααα....! Που να πηγαινε κ γυμναστηριο........Τσιμπα !!!
Από φωτογραφίες καλά τα πάμε. Στο δια ταύτα όμως; Μάλλον λιγό χλωμό φαίνεται μετά τα προηγούμενα σχόλια....και μερικες ακομα...
Οτι και να κανεις , η θεα του σεξ να κατεβει θα την απαξιωσουν εδω μεσα.Από φωτογραφίες καλά τα πάμε. Στο δια ταύτα όμως; Μάλλον λιγό χλωμό φαίνεται μετά τα προηγούμενα σχόλια.
Οτι και να κανεις , η θεα του σεξ να κατεβει θα την απαξιωσουν εδω μεσα.
Η Ζαφειρα ειναι οτι πιο vfm αυτη τη στιγμη. δες και τις κριτικες.
Από φωτογραφίες καλά τα πάμε. Στο δια ταύτα όμως; Μάλλον λιγό χλωμό φαίνεται μετά τα προηγούμενα σχόλια.
Εγω ουτε εξω απο την πορτα Παικτη .Από φωτογραφίες καλά τα πάμε. Στο δια ταύτα όμως; Μάλλον λιγό χλωμό φαίνεται μετά τα προηγούμενα σχόλια.
Εγω ουτε εξω απο την πορτα Παικτη .
PS Λογο του οτι την εχω παρει καμμια δεκαρια φορες μονο
Ελα ρε andy εχασες το χιουμορ σου ?
Εγω ουτε εξω απο την πορτα Παικτη .
PS Λογο του οτι την εχω παρει καμμια δεκαρια φορες μονο
Ωραίο είναι το κοριτσάκι...γιατί ούτε έξω από την πόρτα?
Ναι ειμαι γνωστη χαλαστρα αμα μου αρεσει κατι .Για να ξερω και ποιος την χαλασε!