arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Αυτη που με ψήνει εμένα... Καλώς με ψήνει...; :-
θα δωσεις 200 ευρω για την τυπισσα;;;Παλικάρια μπήπως πήρε κανένας παλιότερα αυτή;
Έχει έρθει πολλές φορές αλλά παρότι μελέτησα δεν βρήκα δοκιμή από κάποιον. Έχει άποψη κανείς; Με φτιάχνει η κωλάρα της!
Εξαρτάται τι θα ακούσω από κάποιον που πήγε και τι θα δω όταν θα ανοίξει η πόρτα. Ευτυχώς δεν γουστάρουμε όλοι τις ίδιες γκόμενες φίλε μου, γιατί θα μαλώναμε! Η συγκεκριμένη για κάποιο λόγο μου αρέσει (αν είναι έτσι στην πραγματικότητα). Τι να κάνω; Γούστα είναι αυτά...θα δωσεις 200 ευρω για την τυπισσα;;;
πας καλα;;
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται ωραία γκόμενα.Εξαρτάται τι θα ακούσω από κάποιον που πήγε και τι θα δω όταν θα ανοίξει η πόρτα. Ευτυχώς δεν γουστάρουμε όλοι τις ίδιες γκόμενες φίλε μου, γιατί θα μαλώναμε! Η συγκεκριμένη για κάποιο λόγο μου αρέσει (αν είναι έτσι στην πραγματικότητα). Τι να κάνω; Γούστα είναι αυτά...
Μαγος εισαι ή γεννηθεις στο μαντείο των δελφων;
Αδύνατη και μικρούλα που παρ' όλο που φαίνεται να είναι όλο νάζι στις φώτο τελικά δεν.
Οι επιδόσεις κυμαίνοντα χαμηλά.
Απο ελαιοτριβεια ξεπήδησε η ρντελα;Βαφτισμένο;Και αν ηξερες ποια ειναι! Ρωτα τον Χορχε που τις ξερει ολες!
Απο ελαιοτριβεια ξεπήδησε η ρντελα;Βαφτισμένο;
Κάτσε ρε Λυκ, γράψτο στα Γαλλικά γιατί δεν το έπιασα! Μπορεί να είμαι και λίγο ζαλισμένος βέβαια!Και δεν εχει δει προβατισιο γαλα στην ζωη της!
Εσύ το κατάλαβες ρε ξεφτέρι; Έπιασε τόπο το λαδάκι!
Νομιζω ότι κατάλαβα που το πήγε με το αιγοπροβειο γάλα κ τις ιδιότητες του στο ανθρώπινο σώμα!Κάτσε ρε Λυκ, γράψτο στα Γαλλικά γιατί δεν το έπιασα! Μπορεί να είμαι και λίγο ζαλισμένος βέβαια!
Εσύ το κατάλαβες ρε ξεφτέρι; Έπιασε τόπο το λαδάκι!
Προβατίσιο λέει ρε ο Λυκ!Νομιζω ότι κατάλαβα που το πήγε με το αιγοπροβειο γάλα κ τις ιδιότητες του στο ανθρώπινο σώμα!
Ζαλουρες;Τα ετσουξες ή τίποτα άλλο
Θα ήπιες μάλλον και αγελαδινό,ανακατέφθηκαν και σε πείραξε.....Προβατίσιο λέει ρε ο Λυκ!
Ναι ρε παπάρα ήπια πολύ γάλα και με βάρεσε!