ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 34.538
Aυτη εχει εδώ κανα μηνα...
Τι διαολο,αγαπησε?
Τι διαολο,αγαπησε?
Προχωρα και η Παναγια μαζι σου...αλλα δεν σου δινω μεγαλη τυχη. (εγω τα κασκαντεριλικια τα σταματησα , μου ταφαγε ο Στουρναρας)Για εδώ τι ξέρουμε;
Έχει 3 κριτικές, αλλά ενδέχεται οι δύο να είναι μούφα...
για στουντιοκόριτσο φέρνει η φωτογράφιση πάντως...Για εδώ τι ξέρουμε;
Θα πάω ίσως από βδομάδα και θα ενημερώσω...Προχωρα και η Παναγια μαζι σου...αλλα δεν σου δινω μεγαλη τυχη. (εγω τα κασκαντεριλικια τα σταματησα , μου ταφαγε ο Στουρναρας)
Εχεις μάτι, μπαγάσα...από εμφάνιση μέτρια αλλά στο GFE πρώτη, δίνει κώλο αλλά 50αρι καπέλο σε στούντιο μου κακοφαίνεται!για στουντιοκόριτσο φέρνει η φωτογράφιση πάντως...
Ο panioan ως πρωτοπορος και κασκαντερ στη σελιδα 241 του Αναζητησεις call-girl στη θεσσαλονικη εχει γραψει για τη συγκεκριμενη.Θα πάω ίσως από βδομάδα και θα ενημερώσω...
Για εδώ τι ξέρουμε;
Ο panioan ως πρωτοπορος και κασκαντερ στη σελιδα 241 του Αναζητησεις call-girl στη θεσσαλονικη εχει γραψει για τη συγκεκριμενη.
να δουμε αν λεμε την ιδια ρε...Ρε συ αλ γράφει ο αλλος ακομα και που μένει(πέρα απ την περιγραφή με κάθε λεπτομέρεια)κι εσύ τον σιγοντάρεις?
πιστευω πως εχω δικιο..Μην αρχίσουμε αυτή την κουβέντα θα ξημερώσουμε.
αυτη τη μαλακια μου την ειπε καποτε σε στυλ αστειακι και καποιος μεσα απο το μαγαζι...η μιση θεσσαλονικη περασε απο κει μεσα,λες να περιμενανε εμενα και κανα 2 ακομα που γραφαμε λεπτομερειες για να τους κλεισουνε?...το σολ θα το κλεινανε τοσες φορες και το φηβερ αλλες τοσες αν δεν γραφαμε με λεπτομερειες τι κανουμε στα πριβε;