jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κι όμως το έχει ήδη προσφέρει...
με σάλιο και υπομονή...
με σάλιο και υπομονή...
με σάλιο και υπομονή...
με σάλιο και υπομονή...
Επίσκεψη σε Olesia..ένα πράμα θυμάμαι..
Σορρυ,είχα δουλειά,έλειπα όλη μέρα. Ανεβάζω κριτική καθώς μιλάμε.λίγο πιο λιανά δεν μπορείς να τα κάνεις?
;) Έτσι είναι αυτά...Με το που έπεσε καλή κριτική , η Καρολινα κλεισμένη φουλ
οταν μεγαλωσω θέλω να σας μοιασω!ρε πουστη μου ποτέ δεν κατάφερα να έχω τέτοιες κ άλλες αποκλειστικοτητες!Εχει πέσει η αυτοεκτίμηση μου! :'(κι όμως το έχει ήδη προσφέρει...
με σάλιο και υπομονή...
Καλημέρα και περαστικά Τάσο :-ωρε μια φολα (ξανα)εφαγα χθες...δεν καθομουν να δω το ματς...
Η παρτενερ της αλλης με τα κωλοδαχτυλα..που λεγατε στον sith γιατι δεν εδωσε ενα 50αρι ακομα να παρει κωλο...επρεπε να παω σ'εκεινη να δωσω και ενα 50αρι ακομα καιΚαλημέρα και περαστικά Τάσο :-
Θες να μας προφυλάξεις και μας?
Μήπως ήταν το βαρύ πυροβολικό?
Ωχ..την σκεφτόμουν και εγώ με τη λογική πως όλοι πήραν την μεν και ξεχάσανε την δε.Μήπως και έβγαινε κανα κελεπούρι..Η παρτενερ της αλλης με τα κωλοδαχτυλα..που λεγατε στον sith γιατι δεν εδωσε ενα 50αρι ακομα να παρει κωλο...επρεπε να παω σ'εκεινη να δωσω και ενα 50αρι ακομα και
Αμάν ρε Τάσο,για πες λεπτομέρειες...τυχερά ειν'αυτά βεβαια,κι εγώ όταν πήγα στην άλλη δεν ήξερα τι θα μου τύχει,έτυχε και πέτυχε που λένε...Η παρτενερ της αλλης με τα κωλοδαχτυλα..που λεγατε στον sith γιατι δεν εδωσε ενα 50αρι ακομα να παρει κωλο...επρεπε να παω σ'εκεινη να δωσω και ενα 50αρι ακομα και