για να χρησιμοποιησω "την λεξη νοικοκυρα' προφανως το θεωρησα σωστο! τωρα αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου! κατεθεσες την αποψη σου!
κατεθεσα την δικη μου και εγω! Αλλα ποιος σου ειπε οτι δεν πηδαω μιλφακια?
η μοντελα, μοντελα και το μιλφακι, μιλφακι! ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει αλλα δεν αξιζουν ολα τα 200-250! εγω πρωτα βαζω υπηρεσιες και μετα
κορυφαια εμφανιση! αλλά και εκει πατωσε!
σιγουρα εχει πολλους "νεκροφιλους" το σαιτ (ας μου συγχωρεσετε την εκφραση) που πηδανε μονο παγερες μοντελες αλλα εμενα
αυτο μονο δεν μου φτανει! σου ειπα επισης οτι αλλα τα γουστα σου αλλα τα δικα μου!
τωρα αν ηθελες να την κυκλοφορησεις δικαιωμα σου αν και πριν μερικες μερες την ξεχασες αν θυμασαι!μηπως να στο υπενθυμησω?
απο εκει και περα εσυ επικαλεστηκες φωτο που πηρες για να υποστηριξεις την αποψη σου! εμενα δεν με αφησε να τραβηξω φωτο η brenda!
αλλα και η αλλη που με αφησε ειδες πως ειναι! εκτος και αν πιστευεις οτι τα βουνα κρεατος και τα ποταμια κυτταρυτιδας φευγουν αν αλλαξει
ο φωτογραφος! βεβαια το φωτομαγαζο τα εξαφανιζει ολα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας!
τωρα αν ειναι περασες χαλια με τη σαπφιρα ή δεν ειναι τοσο καλη κακως δεν εγραψες!