Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Μπρέντα έχει ένα μήνα που έφυγε,οπότε το πώς είναι κώλος της λίγη σημασία έχει....

Ο καθένας έχει τα γούστα του,αλλά με τίποτα δεν είναι "νοικοκυρά"....
Εγώ την θεωρώ αρκετά έως πολύ εμφανίσιμη....στο σέρβις βέβαια gfe χωρίς υπερβολές....και δεν έκανε cim,πράγμα που εμένα με κάνει να μην ξαναπάω ποτέ σε μια κοπέλα....

Τώρα αν αυτός που έγραψε την κριτική,ξέρει πολλές τέτοιες νοικοκυρές,ας μας το πει,να τους πηγαίνω κάθε πρωί γάλα στα σπίτια τους....

Συνημμένα

• Brenda.jpg
    Brenda.jpg
    107,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Brenda2.jpg
    Brenda2.jpg
    173,3 KB · Εμφανίσεις: 14

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αφροδιτα κοψε κανενα 50αρικο γιατι Ασεφτη θα φυγη απο την Αθηνα η μικρη Εσθονη !!!

Και να με ακους αλλη φορα οταν σου λεω κατι !!!   :grin: :grin: :grin:
Να ειπωθέσω οτι δεν έχει και πολύ σχέση με τις φώτο  :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ασχετο με τα προηγουμενα post αλλα εχω να παρατηρησω τα εξης δυο.
Στον Βολο σταματησαν τα CT μετα τις δυο συλληψεις και στην Θεσσαλονικη εχει πεσει παρα  πολυ ξηρασια. (απο πλευρας ποιοτητας)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
ασχετο με τα προηγουμενα post αλλα εχω να παρατηρησω τα εξης δυο.
Στον Βολο σταματησαν τα CT μετα τις δυο συλληψεις και στην Θεσσαλονικη εχει πεσει παρα  πολυ ξηρασια. (απο πλευρας ποιοτητας)
:rockon: :rockon:
Ή θα κατεβάσουν τις τιμές ή ας σταματήσουν να έρχονται στην Θεσσαλονίκη.
Αλλά από την άλλη είμαστε και άξιοι της μοίρας μας απορώ ποιοί πάνε μετά τις κριτικές και τα σχόλια στην φάλαινα.
Γιατί κάποιος ανέφερε ότι είναι fullybooked.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
να χαίρεστε που έχουμε ξηρασία,μπας και γλυτώσουμε κανένα φράγκο
η άλλη λέει "αν σου αρέσει ο κώλος μου,θα σου αρέσει και η φάτσα μου"...τί ρομαντικό!

η άλλη μαύρη λέει!η βανέσα,σαν μπράβος είναι,εγώ πάντως φοβάμαι να πάω...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η Μπρέντα έχει ένα μήνα που έφυγε,οπότε το πώς είναι κώλος της λίγη σημασία έχει....

Ο καθένας έχει τα γούστα του,αλλά με τίποτα δεν είναι "νοικοκυρά"....
Εγώ την θεωρώ αρκετά έως πολύ εμφανίσιμη....στο σέρβις βέβαια gfe χωρίς υπερβολές....και δεν έκανε cim,πράγμα που εμένα με κάνει να μην ξαναπάω ποτέ σε μια κοπέλα....

Τώρα αν αυτός που έγραψε την κριτική,ξέρει πολλές τέτοιες νοικοκυρές,ας μας το πει,να τους πηγαίνω κάθε πρωί γάλα στα σπίτια τους....

Με τις νοικοκυρες και τις παραδουλευτρες δεν εχεις προβλημα. Με τα μοντελα ομως............................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε Τομτάκο,το μοntelo σε ποιο χοτέλι το πήρες?

που ξαφνικά σου ήρθε να γράψεις κριτική....

ξέρουμε....
δεν είχες χρόνο,παρακολουθείς το σαιτ χρόνια,πηγαίνεις κάθε βδομάδα σε σιτιτούρια,αλλά λόγω φόρτου εργασίας και λόγω συζύγου δεν μπόρεσες  να ενημερώσεις!!!!

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια εκει που εργάζεστε ποσα παιρνετες την ημερα?????????
γαμαμε για μας γαμανε αυτες ??????????????????????????????????
οταν ακουω 350 400 για δυο ωρες
μαλων το χρειαζομαστε :s&m_3:  :s&m_2:  :s&m_1:
θεωρια μου     
ενα δικο μας μεροκαματο μια η δυο δική τους ωρες

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ερμο σημαζεψου!το γυρνας σε προσωπικη κοντρα, ενω εγω σου ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι εχω διαφορετικα γουστα απο σενα και δεν με
ενδιαφερουν οι κριτικες σου! το ειπα και οταν στην επεσε ο σωτηρακης στο θρεντ! στο ειπα και αλλου στο ξαναυπενθυμιζω!
Τα υποννουμενα που αφηνεις δεν θα τα σχολιασω!ξερεις πολυ καλα ποιος ειμαι, και εχεις και ενημερωση απο το αφροντιτα!
οποτε μην λες χαζομαρες!Ασε που ειδες  οτι κλωνο εγω προσωπικα δεν χρειζομαι, ειδικα οταν ειναι να ξεχεσω καποιον!
αν αμφιβαλεις ρωτα τους 23 παιχτες αυτοι ξερουν! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
απο εκει και περα σταματα να βλεπεις συνομοσιες και φαντασματα!δεν γραφω κτιτικες κατα την διαρκεια τουρ ακριβως για να μην κανω διαφημιση/δυσφημηση!
εκτος και αν πεσω σε πολυ μπαζο ή με ρωτησει κα'νας παιχτης!
και για να καταλαβεις την διαφορα μας... Αυτη εσυ την λες 9αρι εγω την λεω 5 επιοικως! Δεν ανεβαζω κριτικη οχι γιατι δεν εχω αποψη αλλα
γιατι μου κλαφτηκε για το παιδι που μεγαλωνει! :sunglasses: και αν θες να επικαλεστω ενα παιχτη που με ρωτησε τοτε
και μπορει να στο επιβεβαιωσει! :sunglasses:

Συνημμένα

• ermos_9ari-alexm4n5ari.jpg
    ermos_9ari-alexm4n5ari.jpg
    287,5 KB · Εμφανίσεις: 33

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
o όρος νοικοκυρά απλά ήταν ατυχέστατος
πέρα από τα γούστα,κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά...

την κοπέλα άνετα την κυκλοφορείς έξω,γιατί είναι αρκετά εμφανίσιμη (έως πολύ)
φαίνεται άλλωστε στις φωτο,που σε διαψεύδουν

Και αφού την είδες νοικοκυρά,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ρε φιλαράκο????

ΥΓ έβαλες μια κάκιστη φώτο,για να αποδείξεις τί?

και μια γκομενάρα άμα την φωτογραφίσεις την ώρα που χέζει,χάλια θα είναι...

θες μια χάλια εντελώς φώτο της Σαφίρας,να ξενερώσουν όλοι???

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
o όρος νοικοκυρά απλά ήταν ατυχέστατος
πέρα από τα γούστα,κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά...

την κοπέλα άνετα την κυκλοφορείς έξω,γιατί είναι αρκετά εμφανίσιμη (έως πολύ)
φαίνεται άλλωστε στις φωτο,που σε διαψεύδουν

Και αφού την είδες νοικοκυρά,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ρε φιλαράκο????

ΥΓ έβαλες μια κάκιστη φώτο,για να αποδείξεις τί?

και μια γκομενάρα άμα την φωτογραφίσεις την ώρα που χέζει,χάλια θα είναι...

θες μια χάλια εντελώς φώτο της Σαφίρας,να ξενερώσουν όλοι???
Εγω θελω! :cheesy:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
για να χρησιμοποιησω "την λεξη νοικοκυρα' προφανως το θεωρησα σωστο! τωρα αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου! κατεθεσες την αποψη σου!
κατεθεσα την δικη μου και εγω! Αλλα ποιος σου ειπε οτι δεν πηδαω μιλφακια? :fuck2:
η μοντελα, μοντελα και το μιλφακι, μιλφακι! ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει αλλα δεν αξιζουν ολα τα 200-250! εγω πρωτα βαζω υπηρεσιες και μετα
κορυφαια εμφανιση! αλλά και εκει πατωσε!
σιγουρα εχει πολλους "νεκροφιλους" το σαιτ (ας μου συγχωρεσετε την εκφραση) που πηδανε μονο παγερες μοντελες αλλα εμενα
αυτο μονο δεν μου φτανει! σου ειπα επισης οτι αλλα τα γουστα σου αλλα τα δικα μου!
τωρα αν ηθελες να την κυκλοφορησεις δικαιωμα σου αν και πριν μερικες μερες την ξεχασες αν θυμασαι!μηπως να στο υπενθυμησω?
απο εκει και περα εσυ επικαλεστηκες φωτο που πηρες για να υποστηριξεις την αποψη σου! εμενα δεν με αφησε να τραβηξω φωτο η brenda!
αλλα και η αλλη που με αφησε ειδες πως ειναι! εκτος και αν πιστευεις οτι τα βουνα κρεατος και τα ποταμια κυτταρυτιδας φευγουν αν αλλαξει
ο φωτογραφος! βεβαια το φωτομαγαζο τα εξαφανιζει ολα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας!
τωρα αν ειναι περασες χαλια με τη σαπφιρα ή δεν ειναι τοσο καλη κακως δεν εγραψες!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Η σαπφιρα ειναι ενα καλο 8αρι ως προς εμφανιση και σερβις! τιποτα παραπανω! θα ανεβασω κριτικη ερμο αν θα σε πεισει αυτο!
ας  βαλει ομως ο ερμος την φωτο!
τωρα, δικαιωμα του καθενος μας να την βαθμολογει οπως νομιζει σωστο!
απο εκει και περα ξανα υπενθυμισω την δικη μου αποψη ως προς τις κριτικες!
βρισκετε λίγους(1-2, 3 το πολυ) παιχτες που ταιριαζουν τα γουστα σας(δεν θα ταυτιστουν ποτε)! τους τσεκαρετε! οπωσδηποτε! :sunglasses:
και αυτους ακολουθειτε! τωρα καποιοι αλεξιπτωτιστες, καποιοι που εμφανιστηκαν τυχαια τωρα που κανει τουρ το μωρο, καποιοι
που περιμεναν να πει καποιος κατι στο θρεντ ή να ανεβασει κριτικη για να θυμηθουν δεν μου λενε και πολλα(ας με συγχωρεσουν οι παιχτες
μου τρωει αρκετο χρονο το σαιτ και δεν μπορω να ασχολουμαι με ολους) :sunglasses:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για ποιον λόγο ρε συ να κάνεις κάτι τέτοιο?("να με πάρεις με τις λεμονόκουπες" που το έσβησες βλέπω)
με ξέρεις και από χθες?

έχουμε ανταγωνιστικά μαγαζιά ή κάτι να χωρίσουμε???

στο ξαναείπα
δεν έχω ανάγκη κανέναν ούτε την εύνοια κανενός
ούτε τις λυκοφιλίες
ούτε να μπω σε λίστες κλπ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οι λεμονοκουπες παιχτη ειναι γιατι 3η φορα σε ενα μηνα μου την πεφτεις αδικα! σου ειπα καλως ή κακως δεν ασχολουμαι μαζι σου!
δινω τοπο στην οργη καθε φορα και στο ειπα και την προηγουμενη φορα (που ευτυχως σου εκοψε και το καταλαβες εστω και αργα)
και ειδαμε και οι δυο ποιος ηταν ο παιχτης!
αλλά μαθε επιτελους να σκεφτεσαι πριν γραψεις καποια ανοησια! αφου δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα
γιατι ξεκινησες τα σχολια για "ισως υποβολιμαιες κριτικες" και κλωνους! παιχτη εδω ειμαστε ενα νικ, το τι περιεχομενο δινει ο καθενας μας και
σε αυτο ειναι δικαιωμα του! εγω παντως ειμαι κατι πολυ παραπανω απο το alexm4n και αξιζω περισσοτερα!
εχω αποψη για καποια θεματα και σε οποιον αρεσει! οπως ειναι και δικαιωμα σου να με γραφεις στα @@ σου αν δεν σου αρεσει! δικαιωμα σου!
για τις λυκοφιλιες κτλ ξερεις οτι ειμαι παθων και ταπεινωμενος απο ανθρωπο που τον θεωρουσα πολυ φιλο οποτε θα συμφωνησω μαζι σου!
τεσπα επειδη πρεπει να φυγω αν θες συνεχεια στο σηριαλ αυριο το πρωι!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και για του λογου το αληθες ερμο...
οριστε το καλο 8αρι! :grin:
Σαπφιρα βρε! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Αυτη ειναι η Σαπφιρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ουτε τι εχετε πηδηξει δεν θυμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ειναι ενα καλο 8αρι ξαναλεω! αντε 8,5 στα κεφια μου! :cheesy:
ειναι η αλλη ετσι? :think:
Καλα τι εχει αυτη η φωτο? Μεχρι κα οι κοιλιακοι της φαινονται.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom