Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η μελισσα εχει πλεον βυζαρες νο 3...είναι ομως κρυα λιγο
Καμια σχεση με τα παλια βιντεακια που κυκλοφορουν

Γενικα ΜΗΝ διαβαζετε κριτικες ή μαλλον μην τις υπολογιζετε και πολυ....
Κανεις δεν μπορει να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι θα περασεις καλα
Σωστός ο Σικελός.Εγώ πάντα παίρνω υπόψη μου τυχόν κριτικές αλλά όχι τις λεπτομέρειες της συνάντησης,μόνο βασικά και χοντρά πράγματα δίνω σημασία :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για την Karina δεν εχω αποψη..αλλά για την Olivia που την επισκέφτηκα σήμερα μπορώ να σου πω ότι θα περάσεις πολύ καλά...1,80 κορμάρα, με τα πιο απίστευτα φυσικά βυζιά που έχω δει ποτέ μου...στο πρόσωπο μπορεί να υστερεί αλλά δε τη λες με τίποτα μπάζο..
επίσης το service της είναι από τα πιο δυνατά...στα + της ότι στο δεύτερο γύρο δε δυσανασχέτησε ούτε στιγμή καθώς δε τελείωνα με τίποτα...40-45 λεπτά την παίδευα/με παιδευε (ξεπερασαμε και κανα 5λεπτο την 1 ωρα του ραντεβού)
αυτά από μένα..καλά να περάσεις σε όποια και να πας
συμπίπτουμε 100%....
διαφωνείς όμως με φάντομ αλλά και με την κριτική-φάντασμα που ανέβηκε πριν απο λίγο....
από κάποιον με 0 ποστ,που μας είπε ότι δεν είναι έτσι τα σίτι τουρ

ένα χρόνο στο σάιτ,δεν μας βοήθησε καθόλου,να μας πει ποιες πήρε....

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
συμπίπτουμε 100%....
διαφωνείς όμως με φάντομ αλλά και με την κριτική-φάντασμα που ανέβηκε πριν απο λίγο....

όντως διαφωνώ...
όχι ότι είμαι κανένας πιο ειδικός αξιόπιστος (7 post-0 κριτικές) :P

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Και εδώ ερχόμαστε πάλι σ'αυτό που έλεγες οτι οι κριτικές δεν αποτελούν εγγύηση.Μη ξεχνάμε και το γεγονός οτι κάποιος μπορει να περάσει καλύτερα απο άλλους απλώς και μόνο γιατί έκατσε καλά στη τουρίστρια  :sunglasses:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
συμπίπτουμε 100%....

Με συγχωρείς τύπε αλλά είσαι λάθος.
Πριν λίγες μέρες έχοντας προσωπική άποψη για την Nayomi  πήρα σε συζήτηση το μέρος σου και με έβρισαν!! :-
Τι έπρεπε να πει ο Νίκος ότι σε 42 κριτικές έχει μόνο 4 αρνητικές άρα 38-4 χάνετε! :think:
Αμφισβητείς κάποιον που έγραψε την άποψη του, βγάζεις στημένη κριτική αξιόπιστου μέλους, δεν σε αρέσει ούτε η άποψη του επίσης αξιόλογου μουνογιατρού και προσπαθείς να ισοφαρίσεις επειδή χάνεις 3-2!!! :think:
Δεν είναι σοβαρή η προσέγγιση που κάνεις!

ppgiorgos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
332
Πόντοι
281
συμπίπτουμε 100%....

Σεβομενος την καθημερινη προσφορα σου ημουν προσεχτικος σε ότι εγραψα για να μην κανω καμια συγκριση με τα δικα σου λογια. Οκ ειμαι παντρεμενος, εχω παιδι, δεν εχω  πολύ χρονο δεν ενημερωνα και να πω την αληθεια δεν ειχε  μεγαλη αποκλιση από γραφομενα η αποψη μου.
Δεν βλεπω όμως το λογο να μην δεχεσαι άλλη αποψη επειδη τωρα δεν συμφωνησα. Η δικη μου κριτικη ειναι φαντασμα την άλλη για την ελληνιδα πριν μερες την ειπες μαιμου κανετε ένα κλειστο κλαμπ ρε παιδια να γραφετε οσοι εισαι ο παλιος ειναι αλλιως, κανενα προβλημα μην δινετε σημασια στους αλλους.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Σεβομενος την καθημερινη προσφορα σου ημουν προσεχτικος σε ότι εγραψα για να μην κανω καμια συγκριση με τα δικα σου λογια. Οκ ειμαι παντρεμενος, εχω παιδι, δεν εχω  πολύ χρονο δεν ενημερωνα και να πω την αληθεια δεν ειχε  μεγαλη αποκλιση από γραφομενα η αποψη μου.
Δεν βλεπω όμως το λογο να μην δεχεσαι άλλη αποψη επειδη τωρα δεν συμφωνησα. Η δικη μου κριτικη ειναι φαντασμα την άλλη για την ελληνιδα πριν μερες την ειπες μαιμου κανετε ένα κλειστο κλαμπ ρε παιδια να γραφετε οσοι εισαι ο παλιος ειναι αλλιως, κανενα προβλημα μην δινετε σημασια στους αλλους.
συνεχισε να γραφεις εσυ κ εμεις θα καταλαβουμε αν ανταποκρινεσαι στην πραγματικοτητα η εξυπηρετεις αλλους σκοπους... :think:!

προσωπικα θα σου ελεγα οτι αμα δω μια κριτικη καποιου που εχει 2μυν κ 1κριτικη σαφως κ δε θα της δωσω σημασια αλλα να ξερεις οτι
υπαρχουν καποιοι που εχουν γραψει κ γραφουν καθε μερα ακομα απειρες κριτικες κ μυνηματα αλλα ειναι ο ορισμος της 'παπαρολογιας'... :rockon:
υγ.ονοματα δε λεμε μη θιγουν υποληψεις... :rockon: :rockon: :rockon:!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες'τα δασκαλε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ρε παιχτη ειπαμε αν εχεις αμφιβολιες καθεσαι σπιτι σου! ειδικα αν τα εχεις  με κοπο μαζεμενα!
διαφορετικα αν δεν θα σου λειψουν πας και μας λες την γνωμη σου και εσυ!   :sunglasses:
εκτος και αν περιμενεις να παρει την τανα απο το χερι καποιος παιχτης και να στην φερει να πηδηξεις? :cheesy:
το εκανε αυτο ο αθηναιος G... για να δειξει οτι εχει γνωριμιες και δυναμη αλλα τωρα μας αφησε το παιντι!
ενταξει εβγαζε και κανα χαρτζηλικι γιατι με 800Ε μισθο δεν μπορουσε να το παιζει αγαπητικος στις βοσκοπουλες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
παίδες να πω την αλήθεια κι εμένα με μπέρδεψαν  :think: οι κριτικές κι έτσι ενώ ήμουν ανάμεσα σε Eva και Olivia τελικά κατέληξα στην Arina :rockon:
Δε λέω καλό τεμάχιο :tits: με  όλη τη φρεασκαδούρα της ηλικίας του!!Καλά πέρασα :pipa1: :fuck1: :knockinb:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παίδες να πω την αλήθεια κι εμένα με μπέρδεψαν  :think: οι κριτικές κι έτσι ενώ ήμουν ανάμεσα σε Eva και Olivia τελικά κατέληξα στην Arina :rockon:
Δε λέω καλό τεμάχιο :tits: με  όλη τη φρεασκαδούρα της ηλικίας του!!Καλά πέρασα :pipa1: :fuck1: :knockinb:

Σωστός....το ταξίδι μετράει,όχι η Ιθάκη

πάντα να πηγαίνεις αντίθετα!!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Σωστός....το ταξίδι μετράει,όχι η Ιθάκη

πάντα να πηγαίνεις αντίθετα!!!!
Τελικα Παλερμο τι εισαι ποιητης ή απλα αντικονφορμιστης? Μηπως εχεις δει το Cool hand Luke? Σου προτεινω να υιοθετησεις το προφιλ του Paul Newman μιας και εχεις αντικαταστησει τον Τρεζουρα(Steve McQueen) στην δημοσιευση φωτογραφικου υλικου. Τι λες?

Συνημμένα

• MV5BMTIxMTA5NDk1M15BMl5BanBnXkFtZTYwODgwNTU5._V1._SY317_.jpg
    MV5BMTIxMTA5NDk1M15BMl5BanBnXkFtZTYwODgwNTU5._V1._SY317_.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 15

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτές οι Λάκι και Αλέξα πρέπει 99% ναι είναι ένα ακόμη δημιούργημα του φωτογράφου του EOG....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,με τις κριτικες τελικα μπερδευεσαι παρα επιλεγεις σωστα.Τουλαχιστον οι βυζαρες της ειναι στεραιομενες καλα η θα αρχησει να φωναζει μη με πονας και μη τα ακουμπας?
Και εκτος απο αυτο,deepthroat κανει πραγματικα ?
Εχουμε ορατη εξαφανηση η μπουρδες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επεσα στα πατώματα!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Kαλησπέρα.Από την πρώτη γραμμή του μετώπου.

Σίτυ τουρ μόνο κατ'όνομα.

Α ρε Λάκι!

ΥΓ Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες ΤΑ ΣΙΤΙ ΤΟΥΡΙΑ τι σημαίνουν.

Συνημμένα

• αΑ.jpg
    αΑ.jpg
    151,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom