asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Ενδιαφερον....και ορατή κωλάρα!
Ενδιαφερον....και ορατή κωλάρα!
Σωστός ο Σικελός.Εγώ πάντα παίρνω υπόψη μου τυχόν κριτικές αλλά όχι τις λεπτομέρειες της συνάντησης,μόνο βασικά και χοντρά πράγματα δίνω σημασίαΗ μελισσα εχει πλεον βυζαρες νο 3...είναι ομως κρυα λιγο
Καμια σχεση με τα παλια βιντεακια που κυκλοφορουν
Γενικα ΜΗΝ διαβαζετε κριτικες ή μαλλον μην τις υπολογιζετε και πολυ....
Κανεις δεν μπορει να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι θα περασεις καλα
οταν εχεις αμφιβολιες παιχτη καθεσαι σπιτι σου!
συμπίπτουμε 100%....για την Karina δεν εχω αποψη..αλλά για την Olivia που την επισκέφτηκα σήμερα μπορώ να σου πω ότι θα περάσεις πολύ καλά...1,80 κορμάρα, με τα πιο απίστευτα φυσικά βυζιά που έχω δει ποτέ μου...στο πρόσωπο μπορεί να υστερεί αλλά δε τη λες με τίποτα μπάζο..
επίσης το service της είναι από τα πιο δυνατά...στα + της ότι στο δεύτερο γύρο δε δυσανασχέτησε ούτε στιγμή καθώς δε τελείωνα με τίποτα...40-45 λεπτά την παίδευα/με παιδευε (ξεπερασαμε και κανα 5λεπτο την 1 ωρα του ραντεβού)
αυτά από μένα..καλά να περάσεις σε όποια και να πας
συμπίπτουμε 100%....
διαφωνείς όμως με φάντομ αλλά και με την κριτική-φάντασμα που ανέβηκε πριν απο λίγο....
από κάποιον με 0 ποστ,που μας είπε ότι δεν είναι έτσι τα σίτι τουρ
ένα χρόνο στο σάιτ,δεν μας βοήθησε καθόλου,να μας πει ποιες πήρε....
συμπίπτουμε 100%....
διαφωνείς όμως με φάντομ αλλά και με την κριτική-φάντασμα που ανέβηκε πριν απο λίγο....
συμπίπτουμε 100%....
συνεχισε να γραφεις εσυ κ εμεις θα καταλαβουμε αν ανταποκρινεσαι στην πραγματικοτητα η εξυπηρετεις αλλους σκοπους... !Σεβομενος την καθημερινη προσφορα σου ημουν προσεχτικος σε ότι εγραψα για να μην κανω καμια συγκριση με τα δικα σου λογια. Οκ ειμαι παντρεμενος, εχω παιδι, δεν εχω πολύ χρονο δεν ενημερωνα και να πω την αληθεια δεν ειχε μεγαλη αποκλιση από γραφομενα η αποψη μου.
Δεν βλεπω όμως το λογο να μην δεχεσαι άλλη αποψη επειδη τωρα δεν συμφωνησα. Η δικη μου κριτικη ειναι φαντασμα την άλλη για την ελληνιδα πριν μερες την ειπες μαιμου κανετε ένα κλειστο κλαμπ ρε παιδια να γραφετε οσοι εισαι ο παλιος ειναι αλλιως, κανενα προβλημα μην δινετε σημασια στους αλλους.
Παίδες βοήθεια σε ποιά από τις 2 να πάω στην ή στην
παίδες να πω την αλήθεια κι εμένα με μπέρδεψαν οι κριτικές κι έτσι ενώ ήμουν ανάμεσα σε Eva και Olivia τελικά κατέληξα στην Arina
Δε λέω καλό τεμάχιο με όλη τη φρεασκαδούρα της ηλικίας του!!Καλά πέρασα
Τελικα Παλερμο τι εισαι ποιητης ή απλα αντικονφορμιστης? Μηπως εχεις δει το Cool hand Luke? Σου προτεινω να υιοθετησεις το προφιλ του Paul Newman μιας και εχεις αντικαταστησει τον Τρεζουρα(Steve McQueen) στην δημοσιευση φωτογραφικου υλικου. Τι λες?Σωστός....το ταξίδι μετράει,όχι η Ιθάκη
πάντα να πηγαίνεις αντίθετα!!!!
Σωστά προβληματίζεσαι ...μόνο πιπα σκεπάζοντάς την με το σεντόνι και αφήνοντας τρύπα στο στόμα
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,με τις κριτικες τελικα μπερδευεσαι παρα επιλεγεις σωστα.Τουλαχιστον οι βυζαρες της ειναι στεραιομενες καλα η θα αρχησει να φωναζει μη με πονας και μη τα ακουμπας?
Και εκτος απο αυτο,deepthroat κανει πραγματικα ?
Εχουμε ορατη εξαφανηση η μπουρδες?