BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
.μόνο πιπα σκεπάζοντάς την με το σεντόνι και αφήνοντας τρύπα στο στόμα
.μόνο πιπα σκεπάζοντάς την με το σεντόνι και αφήνοντας τρύπα στο στόμα
Σωστά προβληματίζεσαι ...μόνο πιπα σκεπάζοντάς την με το σεντόνι και αφήνοντας τρύπα στο στόμα
Aμαν ρε παιδιαέχετε πέσει πάνω στον palermo για την κριτική του στην olivia.Eσύ γιατρέ είχες γράψει κριτική για την Mira και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Και εγω μαζι σου Παιχτη !Παντως για τη μιρα , πιστευω οτι δεν ειναι η ιδια. Μετα απο αλλεπαλληλες ερωτησεις για επιβεβαιωση υποστηριζε με βεβαιοτητα οτι ερχεται πρωτη φορα στην Ελλαδα.
Παντως για τη μιρα , πιστευω οτι δεν ειναι η ιδια. Μετα απο αλλεπαλληλες ερωτησεις για επιβεβαιωση υποστηριζε με βεβαιοτητα οτι ερχεται πρωτη φορα στην Ελλαδα.
εχει ξαναρθει σαν aurora! ελεος...
οταν εχεις αμφιβλοιες παιχτη καθεσαι σπιτι σου!
Η μελισσα εχει πλεον βυζαρες νο 3...είναι ομως κρυα λιγο
Καμια σχεση με τα παλια βιντεακια που κυκλοφορουν
Γενικα ΜΗΝ διαβαζετε κριτικες ή μαλλον μην τις υπολογιζετε και πολυ....
Κανεις δεν μπορει να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι θα περασεις καλα
Φιλε συγγνωμη αλλα τετοιες ερωτησεις δεν μπορει να τις παρει καποιος στα σοβαρα....
Μαλλον χασομερας....
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,με τις κριτικες τελικα μπερδευεσαι παρα επιλεγεις σωστα.Τουλαχιστον οι βυζαρες της ειναι στεραιομενες καλα η θα αρχησει να φωναζει μη με πονας και μη τα ακουμπας?
Και εκτος απο αυτο,deepthroat κανει πραγματικα ?
Εχουμε ορατη εξαφανηση η μπουρδες?
Παίδες βοήθεια σε ποιά από τις 2 να πάω στην ή στην ]
για την Karina δεν εχω αποψη..αλλά για την Olivia που την επισκέφτηκα σήμερα μπορώ να σου πω ότι θα περάσεις πολύ καλά...1,80 κορμάρα, με τα πιο απίστευτα φυσικά βυζιά που έχω δει ποτέ μου...στο πρόσωπο μπορεί να υστερεί αλλά δε τη λες με τίποτα μπάζο..
επίσης το service της είναι από τα πιο δυνατά...στα + της ότι στο δεύτερο γύρο δε δυσανασχέτησε ούτε στιγμή καθώς δε τελείωνα με τίποτα...40-45 λεπτά την παίδευα/με παιδευε (ξεπερασαμε και κανα 5λεπτο την 1 ωρα του ραντεβού)
αυτά από μένα..καλά να περάσεις σε όποια και να πας