iasongenis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο σιτι τουρ οπως λεγονται για το σαββατο που θα χω χρονο.ευχαριστω και συγγνωμη για την ενοχληση.ιασων
Σούπερ ;)μια χαρα...
αρχισαμε τις Χαλκιδικουλες πια... ;)
"αθελα μου μου ξεφυγε μια κλανια λογο κρυοματος οπως ειπα και πριν και λογο ερκοντισιον.προσποιηθηκε οτι δεν καταλαβε , αλλα ενοιωσα την ξινιλα της μολις ακουσε τον ηχο.προσπαθησα να το αγνοησω ολο αυτο και πανω που παει να με γυρισει στα πλαγια μου φευγει αλλη μια.το ραντεβου γαμηθηκε"
ακομα γελαω με την κριτικη αυτουνου που πηγε στην Μαγια....
ειλικρινης καταθεση ψυχης!
στην Αθήνα !
το υπαρχει ειναι με καταληξη -ει . με γραφεις που με γραφεις , τουλαχιστον γραψε με σωστα
Πέθανα αχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααα
Πάνε σε κανένα studio καλύτερα, εκεί οι κοπελιές έχουν περισσότερη εμπειρία με άτομα χωρίς και θα είσαι καλύτερα. Τα σίτυ τούρια για αυτό το Σάββατο δεν είναι και ότι καλύτερο έχει περάσει ;). Προτείνω La Femme, Villa Prive (ψάξε στο site για περαιτέρω πληροφορίες). Και πάνω απ' όλα να μην είσαι αγχωμένος όταν πας, το άγχος και οι σκέψεις είναι ότι χειρότερο στο σεξ, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις 100% για να περάσεις καλά.αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο σιτι τουρ οπως λεγονται για το σαββατο που θα χω χρονο.ευχαριστω και συγγνωμη για την ενοχληση.ιασων
Προσωπικά πάντως δεν μου έτυχε ποτέ ...αντι να γελατε και να το παιζετε γαμικουλες οι περισσοτεροι βγητε και πειτε την αληθεια.εσας δεν σας ξεφυγε ποτε?αντε γιατι πολυ το παιζετε.
Ουτε κι εμενα μου ευχε αλλα οταν παει να μου ερθει καμια αδεσποτη χανω την αυτοσυγκεντρωση μου και μου πεφτει....Προσωπικά πάντως δεν μου έτυχε ποτέ ...
Ουτε κι εμενα μου ευχε αλλα οταν παει να μου ερθει καμια αδεσποτη χανω την αυτοσυγκεντρωση μου και μου πεφτει....
thanks manΔεν είναι καινούργιο .παλιό είναι.
Σωμα πολύ καλό PSE φάση.Θα σε χαλάσει η φάτσα με τη μύτη της
αντι να γελατε και να το παιζετε γαμικουλες οι περισσοτεροι βγητε και πειτε την αληθεια.εσας δεν σας ξεφυγε ποτε?αντε γιατι πολυ το παιζετε.
τανοιξα το κινητο μου για να μπω ιντενρετ και να δω τι εχει στο πραγραμμα της.ειδα οτι εχει και γαμησι στο μπανιο οπως νομιζα το γκολντεν σαουερ.τις ειπα οτι αυτο θελω.και μου ζητησε εξτρα λεφτα τα δωσα τα 50ε.και αυτη πηρε ενα μπουκαλι νερο και αρχισε να πινει.σκεφτηκα οτι την ειχα κουρασει η οτι ειχε φαει κατι και την πειραξε.επινε για 5 λεπτα νερο.φαινοταν οτι δεν ηθελε αλλα επινε.λεω απο μεσα οτι επεσα σε junkie.πηγα στο μπανιο και δοκιμασα το νερο.οταν την ειδα να ερχεται φτιαχτηκα.μπηκαμε και οι 2 μεσα οταν ξαφνικα εκει που την φιλουσα με πατησε με το χερι της στο κεφαλι για να χαμηλωσω και νομιζα οτ ηθελε να τις κανω γλυφομουνι.σκεφτηκα οτι γουσταρε μαλλον να την γλειψω.δεν εχασα χρονο .απλωσα την γλωσσα μου και την πετουσα σαν βατραχος μεσα στο μουνι της οταν ξαφνικα μετα απο κανα 2λεπτο.ενοιωσα να τρεχουν υγρα απο μεσα της.νομιζα οτι την εκανα να χυσει.πιαστηκα κοτσος.μετα απο 3 δευτερολεπτα μκαταλαβα οτι με κατουρουσε ( σηκωσα το κεφαλι μου να δω μηπως ειχε ανοιξει το ντουζ ) .παγωσα.εμεινα αλλα 2 δευετερα να την κοιταω μη καταλαβαινοντας τι γινεται.σηκωθηκα αμεσως και τις ειπα να σταματησει και να παει στην χεστρα να κατουρησει.τζαμπα τα λεγα .αφου δεν καταλαβαινε.ξενερωσα οσο δεν παει.ανοιξα το μπανιο και αυτη με κοιτουσε με απορια.δεν το συνεχισα.σκεφτηκα σε καποια φαση οτι θα ηταν φιλη της μαγια και της ειπε για την κλανια και αυτη με κατουρησε επιτηδες για αντιποινα.στην πουτσα μου.εκανα μπανιο ξανα και γαργαρες με νερο και φτυσιματα για να ξεπλυνω το στομα μου .και μετα εκανε αυτη.βγηκε και την ρωτησα αν μπορει να μου τον παιξει μαστουρμπεισον πως σκατα λεγεται.μου τον επαιζε με ενα υφος αδιαφοριας ενω εγω κοιτουσα το μουνι της.ηθελα να χυσω σε ενα ακραιο μερος για να με θυμαται αφου ετσι και αλλιως δεν γουσταρα να συνεχισω να συναντω κοπελες σε τετοια φαση.μου τον επαιξε για κανα 10 λεπτο ωσπου την κρισιμη στιγμη σηκωθηκα και εχυσα την τηλεοραση που ειχε ανοιχτει.δεν ξερω γιατι το εκανα αλλα αυτο ενοιωσα.ξεσπασε σε γελια.οπως και γω.την ρωτησα αν τις αρεσε και αυτη γελουσε.ειχαμε αλλα 10 λεπτα και πηρα την πετσετα μου και ξαναμπηκα για μπανιο.εκανα το ντουζακι μου και φυγα διακριτικα αφου πηγα να την φιλησω και με απεφυγε γυριζοντας το μαγολου της και ασυναισθητα μου βγηκε να τις δωσω ενα χαστουκακι στον ποπο οπου και παλι την εκανα να γελασει.
ξερω οτι οι περισοτεροι θα γελασετε μαζι μου αλλα στα αρχιδια μου.δεν ξαναγραφω ποστ γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχει σοβαροτητα εδω μεσα.παντως η κοπελα ειναι καλη και ασχετα με το οτι εγω μπερδευτηκα και νομιζα οτι το γκολντεν σαουερ ειναι μπανιο και γαμησι εκει, ενω οπως μου εξηγησε ηταν κατουρο , αλλα δεν πειραζει.δεν φταιω εγω αλλα οι μαλακες που την βρισκουν με αυτα τα βιτσια.οταν πηγα σπιτι επλυνα αρκετη ωρα το στομα μου με οδοντοκρεμα AIM και εκανα γαργαρες με λιστενινγκ.μετα καταλαβα οτι δεν ηθελε να φιλησει γιατι σιχαινοταν απο το κατουρο της.
ελπιζω να βοηθησα.αλλα και να μην βοηθησα στα αρχιδια μου.