Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εχω να περαιωσω ημιυπαιθριους, εναν χωρο που εγκειται στον νομο αυθαιρέτων, χαράτσι ΔΕΗ, ΕΤΑΚ 2009, και τελη κυκλοφοριας....
και μου λες και για 2ωρο???  :2funny:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
ευχαριστω ολους τους κυριους για την ουσιαστικη τους βοηθεια στο προβλημα....των απ ευθειας διαπραγματευσεων με ωραια κοριτσακια.....πλην ενος που μου προτεινε στα σαραντα plus να μελετησω.....τον δικαιολογω ομως....καθως ακομα συνερχεται απο το σοκ του κωλοσκυλου.....και τον καταλαβαινω απολυτα...(ναι εχω βγαλει και εγω κολοσκυλο βολτα με φουξια κορδελακι με σκοπο να  :fuck1:την ιδιοκτητρια του).....να ειστε καλα κυριοι...και παλι!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ετσι κυριοι.....πρωχωρησα σε διαπραγματευεσεις....με κοπελα του εξωτερικου οι οποιες ειναι σε πρωχωρημενο σταδιο....ομως...δεν εχω ιδεα..πως πληρωνω και με ποιον τροπο καταβαλω τα χρηματα για τα εισητηρια......ξερω οτι υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα για αυτο ομως εδω βλεπω οτι υπαρχουν εμπειρα πρωσωπα....!!!
δλδ θα κανεις μπουκ μια κοπελα απ'εξω, που θα ερθει για σενα αποκλειστικα εδω???
οκ, τοσο καιρο στο θρεντ δεν ξανακουσα κατι τετοιο και γι αυτο δεν απαντησε κανεις...μην τρελαινεσαι...
εχει συμβει να ερθει γκομενα εδω κατα παραγγελια, αλλα για πολλα ατομα  ;)
και φυσικα λονγκ ντειτς παιζουν αρκετα...

και τι σε διασφαλιζει (απορια) οτι αυτο που θα ερθει θα ειναι αυτο που βλεπεις?
και τι σε διασφαλιζει οτι θα αξιζει οντως τα φραγκα που θα παρει? συμπεριφορά, διαθεση?
πιστευεις οτι θα σου στοιχισει κατω απο 2000€ (αεροπλανα, χοτελι, διατροφη, δωρακια, και φυσικα το μπουκ που θα ειναι κανα 1000ρικο/μερα μινιμουμ)?
Αν σου φαινονται πολλα τα λεφτα των σιτυτουρ, συνυπολογισε οτι εδω εχεις την πολυτελεια των αποψεων μεσα απο το σαιτ αυτο, την επιλογη της μεταβολης και ασφαλως το ταιμινγκ της ορεξης σου (αραγε, αμα κανεις μπουκ για την αλλη Πεμπτη, θα εχεις κεφια τότε?)

επι της ουσιας που ρωτας, εγω δεν εχω τετοιου ειδους εμπειρια πάντως...ουτε θα το τολμουσα ποτε....απλα, θα πηγαινα εγω εκει...σε κανα FKK, σε κανα σπιτι στην Πραγα...1002 εχει....με επιλογες, και σαφως φθηνοτερα απο αυτο που λες

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
το αντιθαςετο φιλε gfe μου απαντησαν καποιοι συναγωνιστες εδω μεσα δινοντας ουσιαστικες πληροφοριες....πλην του θαλη(τον δικαιολογω λογω του σοκ του κωλοσκυλου).... που μου ειπε να μελετησω......αν παρατηρησες με παρεπεμψε σε ξεχωριστη ενοτητα εδω μεσα...που ασχολειται.....ακριβως με αυτο το θεμα...και εδω εχεις την πολυτελεια της..επιλογης..και της διαπραγματευσης σιγουρα το ταξιδι στο εξωτερικο ειναι αλλη επιλογη...και το χω κανει ηδη λογω δουλειας.....και για να φθασω σε αυτην την επιλογη...ειναι γιατι...το citytours στην πολη μας φθινει συνεχεια.....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καλη επιτυχια τοτε...μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!
Χαρείτε ρε, ξαναγυρισε στην πόλη μας το χοντρο τυράκι EDA(M)! Οσοι πιστοι τρεξτε!
Καλά γιατί μας καταραστηκαν και μας στελνουν σαβουρια ρε γαμωτο;
Παλι στα καλα μασαζερι θα τρεχουμε...   

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!
Χαρείτε ρε, ξαναγυρισε στην πόλη μας το χοντρο τυράκι EDA(M)! Οσοι πιστοι τρεξτε!
Καλά γιατί μας καταραστηκαν και μας στελνουν σαβουρια ρε γαμωτο;
Παλι στα καλα μασαζερι θα τρεχουμε...   
Καλημέρα παίδες,αν κάνουμε όλοι αποχή για ένα χρόνο από τιs citituristries και δεν ενδώσουμε στις σειρήνες του Οδυσσέα,να δεις πως θα ξεκουμπιστούν από δω,βρε ουστ στα κωλόσκυλα τα βρώμικα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για όσους ρωτάνε για Σάνντρα...www.bourdela.com/city-tours/girls/sanndra/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/sanndra/[/url]
Ηδη σας έγραψα αρκετά εδώ, ίσως & μέχρι παρεξηγήσεως...

Η κριτική του Gent, το ξανά 'πα, περιγράφει πλήρως & τη δική μου εμπειρία!
www.bourdela.com/city-tours/girls/sanndra/#jr_review_27325]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/sanndra/#jr_review_27325[/url]

Ο φίλος μου ο Γιώργης,βέβαια, ατύχησε... Ολοι έχουμε και τις κακές μας στιγμές!

Οι φωτό στο ΕΝ κολακεύουν το στήθος(μικρό 1-1,5) αλλά οι ρώγες βγάζουν μάτι! Στο προφίλ εδώ βλέπετε την πραγματικότητα.

Αυτά έως ν' αξιωθώ να βάλω κριτική... Καλό Σ/Κ για όλους  ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αυτες οι 3 Βραζιλιανες που 'χει στο

παιζει να 'ναι αληθινες..; Λεει οτι επαληθευμενες οι φωτο, αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω..

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ναι...βέβαια! Ειν´ αληθινά τα νύχια τους... Ασε με, ρε Ισορροπιστή...

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Αυτες οι 3 Βραζιλιανες που 'χει στο

παιζει να 'ναι αληθινες..; Λεει οτι επαληθευμενες οι φωτο, αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω..

ναι προεκυψαν απο την αποψιλωση του αμαζονιου.....με μεταπτυχιακα ομως...σε παρκινγκ φορτηγων βαλκανιων.....!!!....

lifeg44

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Από τις 9 city-touristic girls που διαμένουν στην πόλη μας, θα συνιστούσα Laura. Πετάχτηκα μια βόλτα χτες να την δω και μου άρεσε. Δυστυχώς, χρήματα δεν υπάρχουν για να δοκιμάσω την εμπειρία και την προθυμία της. :dancing: :helpplea:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom