ετσι κυριοι.....πρωχωρησα σε διαπραγματευεσεις....με κοπελα του εξωτερικου οι οποιες ειναι σε πρωχωρημενο σταδιο....ομως...δεν εχω ιδεα..πως πληρωνω και με ποιον τροπο καταβαλω τα χρηματα για τα εισητηρια......ξερω οτι υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα για αυτο ομως εδω βλεπω οτι υπαρχουν εμπειρα πρωσωπα....!!!
δλδ θα κανεις μπουκ μια κοπελα απ'εξω, που θα ερθει για σενα αποκλειστικα εδω???
οκ, τοσο καιρο στο θρεντ δεν ξανακουσα κατι τετοιο και γι αυτο δεν απαντησε κανεις...μην τρελαινεσαι...
εχει συμβει να ερθει γκομενα εδω κατα παραγγελια, αλλα για πολλα ατομα ;)
και φυσικα λονγκ ντειτς παιζουν αρκετα...
και τι σε διασφαλιζει (απορια) οτι αυτο που θα ερθει θα ειναι αυτο που βλεπεις?
και τι σε διασφαλιζει οτι θα αξιζει οντως τα φραγκα που θα παρει? συμπεριφορά, διαθεση?
πιστευεις οτι θα σου στοιχισει κατω απο 2000€ (αεροπλανα, χοτελι, διατροφη, δωρακια, και φυσικα το μπουκ που θα ειναι κανα 1000ρικο/μερα μινιμουμ)?
Αν σου φαινονται πολλα τα λεφτα των σιτυτουρ, συνυπολογισε οτι εδω εχεις την πολυτελεια των αποψεων μεσα απο το σαιτ αυτο, την επιλογη της μεταβολης και ασφαλως το ταιμινγκ της ορεξης σου (αραγε, αμα κανεις μπουκ για την αλλη Πεμπτη, θα εχεις κεφια τότε?)
επι της ουσιας που ρωτας, εγω δεν εχω τετοιου ειδους εμπειρια πάντως...ουτε θα το τολμουσα ποτε....απλα, θα πηγαινα εγω εκει...σε κανα FKK, σε κανα σπιτι στην Πραγα...1002 εχει....με επιλογες, και σαφως φθηνοτερα απο αυτο που λες