Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

moschino1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ..ΝΑ ΧΑΡΩ Η ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ...??????

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Να χαρεις και να πας στην Julia.
Πανε στη julia και αν η καστανομαλα που θα σου ανοιξει μοιαζει εστω και 50-60% με το κοριτσι των φωτο τοτε παιξε joker  :2funny: :2funny: :2funny:Eγω συμφωνησα 150 την ωρα μ'ενα sms οποτε καταλαβαινεις τι θα δεις...και anal γιοκ,παρολο που γραφει στο site, δεεεε :headbang:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι παλιοί μου είπαν ότι αυτό το πρακτορείο είναι ψεύτικο.

Φίλε όντως έχουμε γεμίσει φόλες αλλά αυτό το πρακτορείο είναι αληθινό.Από περιέργεια πήρα τηλέφωνο σήμερα ,έκλεισα ραντεβού με την OKSANA ,πήγα στο ξενοδοχείο ,με την προοπτική να δω κανένα μπάζο αλλά άνοιξε η πόρτα και η κοπέλα είναι πέρα ως πέρα αληθινή.Αν και 200 ευρώ είναι πολλά για την τωρινή εποχή,σίγουρα η κοπέλα είναι πολύ ανώτερη και σε συμπεριφορά ,και σε συμμετοχή και εμφάνιση από πολλές άλλες που ζητάν 250 + +.
Το συγκεκριμένο γραφείο ίσως το ξαναδοκιμάσω περιμένωντας  μια καλύτερη τιμή σαν παλιός πελάτης :)

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αντε...
[size=30pt]1000[/size]σαμε τις σελιδες στο θρεντ...

ΥΓ..βεβαια το 95% αυτων ουδεμια σχεση εχει με σιτυτουρ, αλλα χαβαλες να γινεται :2funny: ....παμε για 2000!!!  :rockon:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε όντως έχουμε γεμίσει φόλες αλλά αυτό το πρακτορείο είναι αληθινό.Από περιέργεια πήρα τηλέφωνο σήμερα ,έκλεισα ραντεβού με την OKSANA ,πήγα στο ξενοδοχείο ,με την προοπτική να δω κανένα μπάζο αλλά άνοιξε η πόρτα και η κοπέλα είναι πέρα ως πέρα αληθινή.Αν και 200 ευρώ είναι πολλά για την τωρινή εποχή,σίγουρα η κοπέλα είναι πολύ ανώτερη και σε συμπεριφορά ,και σε συμμετοχή και εμφάνιση από πολλές άλλες που ζητάν 250 + +.
Το συγκεκριμένο γραφείο ίσως το ξαναδοκιμάσω περιμένωντας  μια καλύτερη τιμή σαν παλιός πελάτης :)
Τωρα παιχτη με μπερδεψες :idiot:Εγω που πηγα σε ραντεβου που εκλεισα τρομαξα μ'αυτο που ειδα  :tickedoff:Καμια σχεση οι φωτος με το καραμπαζο που αντικρυσα. :think:Μηπως εχεις κατι να μας πεις? :think:Παντως γυαλια ακομα δε χρειαζομαι κι'ετσι μαλλον κατι δε παει καλα μ'αυτα που μας λες... :helpplea:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
αντε...
[size=30pt]1000[/size]σαμε τις σελιδες στο θρεντ...

ΥΓ..βεβαια το 95% αυτων ουδεμια σχεση εχει με σιτυτουρ, αλλα χαβαλες να γινεται :2funny: ....παμε για 2000!!!  :rockon:
Πάμε- πάμε για 2000

Την καλησπέρα μου αδερφέ  ;)

loykatoni

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε τι παλτα κυκλοφουρουν στη Σαλλονικη,με τετοιο κρυο,μες στη σαβουρα ειμαστε ,το city tour εχει πεθανει,αδελφια,στα stydiakia κυκλοφορουν παρομιες γκομενες ισως και καλυτερες σε καποιες περιπτωσεις,VFM,αν ειναι για κανενα καλο μωρο να πλερωσουμε δεν λεω...αλλα που ??/ :headbang: :headbang:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ρε τι παλτα κυκλοφουρουν στη Σαλλονικη,με τετοιο κρυο,μες στη σαβουρα ειμαστε ,το city tour εχει πεθανει,αδελφια,στα stydiakia κυκλοφορουν παρομιες γκομενες ισως και καλυτερες σε καποιες περιπτωσεις,VFM,αν ειναι για κανενα καλο μωρο να πλερωσουμε δεν λεω...αλλα που ??/ :headbang: :headbang:
Αυτο ειναι ενα ερωτημα το οποιο καποιοι μπορουν να απαντησουν αλλα δε το κανουν για διαφορους λογους... :think: :think: :think:

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Αυτο ειναι ενα ερωτημα το οποιο καποιοι μπορουν να απαντησουν αλλα δε το κανουν για διαφορους λογους... :think: :think: :think:
ειδικα στο call girls θεσσαλονικη ειναι δυο τρεις που δεν δινουν στη μανα τους νερο αλλα απ οτι εψαξα και βρηκα κυκλοφορει πολυ μπαζο

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα παιχτη με μπερδεψες :idiot:Εγω που πηγα σε ραντεβου που εκλεισα τρομαξα μ'αυτο που ειδα  :tickedoff:Καμια σχεση οι φωτος με το καραμπαζο που αντικρυσα. :think:Μηπως εχεις κατι να μας πεις? :think:Παντως γυαλια ακομα δε χρειαζομαι κι'ετσι μαλλον κατι δε παει καλα μ'αυτα που μας λες... :helpplea:
Όσο διαφορέτικα γούστα και να έχει ο καθένας ή συγκεκριμένη κοπέλα που πήγα ήταν όντως μουν... για οτι γούστο και να έχει ο καθένας.
Με έχεις στείλει μύνημα και με λες οτι έκλεισες ραντεβού με την Marie και είδες το μπάζο.Να σε πω την αλήθεια και μένα η MaRIE ηταν πρώτη επιλογή αλλά με είπαν ότι ήταν κλεισμένη!Πάντως γράφεις ότι πηγεσ στο τάδε hotel στο τάδε δωμάτιο.
Το ξενοδοχείο που λες δεν είναι το ίδιο ,οπότε ψαξτο λίγο μήπως μιλάμε για διαφορετικά γραφεία.
Βασικά *Χ: μου το γραφείο.Εγώ απλώς είπα ότι η κοπέλα είναι ένα πολύ ωραίο πιπινάκι

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Όσο διαφορέτικα γούστα και να έχει ο καθένας ή συγκεκριμένη κοπέλα που πήγα ήταν όντως μουν... για οτι γούστο και να έχει ο καθένας.
Με έχεις στείλει μύνημα και με λες οτι έκλεισες ραντεβού με την Marie και είδες το μπάζο.Να σε πω την αλήθεια και μένα η MaRIE ηταν πρώτη επιλογή αλλά με είπαν ότι ήταν κλεισμένη!Πάντως γράφεις ότι πηγεσ στο τάδε hotel στο τάδε δωμάτιο.
Το ξενοδοχείο που λες δεν είναι το ίδιο ,οπότε ψαξτο λίγο μήπως μιλάμε για διαφορετικά γραφεία.
Βασικά *Χ: μου το γραφείο.Εγώ απλώς είπα ότι η κοπέλα είναι ένα πολύ ωραίο πιπινάκι
Ξερω και γω ρε παιχτη?Τινα πω?Εγω παντως εφαγα φολα... :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom