moschino1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ..ΝΑ ΧΑΡΩ Η ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ...??????
Να χαρεις και να πας στην Julia.KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ..ΝΑ ΧΑΡΩ Η ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ...??????
Πανε στη julia και αν η καστανομαλα που θα σου ανοιξει μοιαζει εστω και 50-60% με το κοριτσι των φωτο τοτε παιξε joker Eγω συμφωνησα 150 την ωρα μ'ενα sms οποτε καταλαβαινεις τι θα δεις...και anal γιοκ,παρολο που γραφει στο site, δεεεεΝα χαρεις και να πας στην Julia.
Οι παλιοί μου είπαν ότι αυτό το πρακτορείο είναι ψεύτικο.
Ετοιμαστηκα να κανω κασκαντερ σε αυτην εχει κανενας κανα ινφο ???? μην φαω καμια φολα.
Αντε να δουμε τι λεει η νεα αφιξηΉ σημερα βραδυ ή αυριο απογευμα θα την επισκευτω να δω τι κουμασι ειναι αυτο. Δεν θα ξεχασω να ενημερωσω.
Ηδη βρεθηκε ο εθελοντηςΧαχαχαχα, GFE ολο και καποιος θα βρεθει που θα το κανει. Τοσο λιγες επιλογες που εχουμε.
Καλα καντε κρατη μεχρι τις 10 Νοεμ και τα λεμε . ;)
αυτο λεγεται στις εποχες που ζουμε κούρεμα (Αγγλιστί Haircut)Πανε στη julia και αν η καστανομαλα που θα σου ανοιξει μοιαζει εστω και 50-60%
Τωρα παιχτη με μπερδεψες Εγω που πηγα σε ραντεβου που εκλεισα τρομαξα μ'αυτο που ειδα Καμια σχεση οι φωτος με το καραμπαζο που αντικρυσα. Μηπως εχεις κατι να μας πεις? Παντως γυαλια ακομα δε χρειαζομαι κι'ετσι μαλλον κατι δε παει καλα μ'αυτα που μας λες...Φίλε όντως έχουμε γεμίσει φόλες αλλά αυτό το πρακτορείο είναι αληθινό.Από περιέργεια πήρα τηλέφωνο σήμερα ,έκλεισα ραντεβού με την OKSANA ,πήγα στο ξενοδοχείο ,με την προοπτική να δω κανένα μπάζο αλλά άνοιξε η πόρτα και η κοπέλα είναι πέρα ως πέρα αληθινή.Αν και 200 ευρώ είναι πολλά για την τωρινή εποχή,σίγουρα η κοπέλα είναι πολύ ανώτερη και σε συμπεριφορά ,και σε συμμετοχή και εμφάνιση από πολλές άλλες που ζητάν 250 + +.
Το συγκεκριμένο γραφείο ίσως το ξαναδοκιμάσω περιμένωντας μια καλύτερη τιμή σαν παλιός πελάτης
Μα τι κουρεμα?Εδω μιλαμε για μεταμορφωση α'λα Κοπερφιλνταυτο λεγεται στις εποχες που ζουμε κούρεμα (Αγγλιστί Haircut)
τι τα θες και μιλας!!
χασαμε διπλο κασκαντεριλικι
Πάμε- πάμε για 2000αντε...
[size=30pt]1000[/size]σαμε τις σελιδες στο θρεντ...
ΥΓ..βεβαια το 95% αυτων ουδεμια σχεση εχει με σιτυτουρ, αλλα χαβαλες να γινεται ....παμε για 2000!!!
Αυτο ειναι ενα ερωτημα το οποιο καποιοι μπορουν να απαντησουν αλλα δε το κανουν για διαφορους λογους...ρε τι παλτα κυκλοφουρουν στη Σαλλονικη,με τετοιο κρυο,μες στη σαβουρα ειμαστε ,το city tour εχει πεθανει,αδελφια,στα stydiakia κυκλοφορουν παρομιες γκομενες ισως και καλυτερες σε καποιες περιπτωσεις,VFM,αν ειναι για κανενα καλο μωρο να πλερωσουμε δεν λεω...αλλα που ??/
ειδικα στο call girls θεσσαλονικη ειναι δυο τρεις που δεν δινουν στη μανα τους νερο αλλα απ οτι εψαξα και βρηκα κυκλοφορει πολυ μπαζοΑυτο ειναι ενα ερωτημα το οποιο καποιοι μπορουν να απαντησουν αλλα δε το κανουν για διαφορους λογους...
Όσο διαφορέτικα γούστα και να έχει ο καθένας ή συγκεκριμένη κοπέλα που πήγα ήταν όντως μουν... για οτι γούστο και να έχει ο καθένας.Τωρα παιχτη με μπερδεψες Εγω που πηγα σε ραντεβου που εκλεισα τρομαξα μ'αυτο που ειδα Καμια σχεση οι φωτος με το καραμπαζο που αντικρυσα. Μηπως εχεις κατι να μας πεις? Παντως γυαλια ακομα δε χρειαζομαι κι'ετσι μαλλον κατι δε παει καλα μ'αυτα που μας λες...
Ξερω και γω ρε παιχτη?Τινα πω?Εγω παντως εφαγα φολα...Όσο διαφορέτικα γούστα και να έχει ο καθένας ή συγκεκριμένη κοπέλα που πήγα ήταν όντως μουν... για οτι γούστο και να έχει ο καθένας.
Με έχεις στείλει μύνημα και με λες οτι έκλεισες ραντεβού με την Marie και είδες το μπάζο.Να σε πω την αλήθεια και μένα η MaRIE ηταν πρώτη επιλογή αλλά με είπαν ότι ήταν κλεισμένη!Πάντως γράφεις ότι πηγεσ στο τάδε hotel στο τάδε δωμάτιο.
Το ξενοδοχείο που λες δεν είναι το ίδιο ,οπότε ψαξτο λίγο μήπως μιλάμε για διαφορετικά γραφεία.
Βασικά *Χ: μου το γραφείο.Εγώ απλώς είπα ότι η κοπέλα είναι ένα πολύ ωραίο πιπινάκι