giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Η καθαρίστρια είναι? :o
Μ'αυτην εχω παει 2 φορες οταν ηταν Sandra με 150 και σας λεω ειναι καλη μονο αν εισαι καραγκαβλωμενος και δε βλεπεις μπροστα σου.Απο επιδοσεις με μενα τουλαχιστον...ναντα :S Οσο για τις μπουταρες αστα...μπαμπατσικες πραγματικαΗ καθαρίστρια είναι? :o
Εχεις απολυτο δικιο.Πηγα κι'εγω και μου βγηκε μια μολις ανοιξε η πορτα που δε θα τη γαμουσα ακομα κι αν αυτη με πληρωνεΠριν από αρκετούς μήνες ήμουν Αθήνα και ζήτησα μια από τις κοπέλες του, στο χώρο της. Πήγα εκεί και βρήκα μια εντελώς άσχετη, ψιλοπαρακμιακή και ταλαιπωρημένη ύπαρξη. Της είπα "μα δεν είσαι η...." και μου λέει ευθαρσώς και με αρκετή αυθάδεια "δεν είμαι και αν δε σ' αρέσω λυπάμαι". Προφανώς και έφυγα, αλλά μετά που έκραξα τον μάγκα που σήκωνε το τηλέφωνο δεν έκανε καν προσπάθεια να δικαιολογηθεί. Ένας ακόμα νταβατζής που θέλει να κάνει απλά αρπαχτές από νέους στο χώρο με χαμηλες απαιτήσεις.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση αντι για καλαθι επρεπε να κραταω φλιτ...Οπου ατράφτει πολύ κράτα μικρό καλάθι
καλα τελειως μλκες ειναι αυτοι???δεν ξερουν τι παιζει διπλα τους?και πολλα τους λες για 120ε.με 100 εισαι μια χαρα.με ολα μεσα +50 και παντα διαπραγματευσιμο anal.και χωρια οτι μιλαμε για μουνια Α διαλογης στο σερβις φτανουν κορυφαιες σιτιτουριστριες.ειδικα σε κατι duo χανεται ο .κ μη ξεχναμε οτι παιζουν κ μερικα ντοπια ;) ;)ελεος ρε πουστη μου δλδ με 250+50+100 παιρνω 2 γαματα τεμαχια για 2 ωρες κ κανω σουπερ-ντουπερ
ΞΥΠΝΑΤΕ ωραια τα λες φιλε μου αλλα πρεπει να εχεις κονε και ελαχιστοι μεσα στο σιτε δινουν πληροφοριες εστω και με πμ εαν εσυ εχεις ακρες στειλε πμ. οσο για τα λεφτα που ζητα ο AF για τις βαλουτες που φερνει σιγουρα ειναι πολλα και η μεταβολη πρεπει ναγινει κανονας αλλα βλεπεις ο νταβας επεκτεινεται σε ολη την επαρχεια για να τα αρπαξει απο τους πρωταρηδες εστω για δοκιμη
αρα η καθαρίστρια είναιΜ'αυτην εχω παει 2 φορες οταν ηταν Sandra με 150 και σας λεω ειναι καλη μονο αν εισαι καραγκαβλωμενος και δε βλεπεις μπροστα σου.Απο επιδοσεις με μενα τουλαχιστον...ναντα :S Οσο για τις μπουταρες αστα...μπαμπατσικες πραγματικα
Τη 2η φορα που ειχα παει ειχε βγαλει τα εξτενσιον και ειχε βαλει καποιο ενισχυτικο κι'ετσι δε μπορουσε να ξαπλωσει ανασκελα οποτε τη στηνω και'γω στα 4α και της το καρφωνω απο πισω.Πονουσε και μου το'πιανε να μη μπαινει ολο.Το περιεργο ειναι οτι ηταν πολυ σφιχτη η ροδελα κι'ετσι ευχαριστηθηκα τουλαχιστον κωλαρακιαρα η καθαρίστρια είναι
αδέρφια τι παίζει;
fake-αρα?
Ετοιμαστηκα να κανω κασκαντερ σε αυτην εχει κανενας κανα ινφο ???? μην φαω καμια φολα.
εγω την παντρευομουνα...AN ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
Καλα καντε κρατη μεχρι τις 10 Νοεμ και τα λεμε . ;)
τι τα θες και μιλας!!Καλα καντε κρατη μεχρι τις 10 Νοεμ και τα λεμε . ;)
το βραχιολακι μου μοιαζει φω-μπιζου!αδέρφια τι παίζει;
fake-αρα?
τι τα θες και μιλας!!
χασαμε διπλο κασκαντεριλικι
ΥΓ "κράτει" σας παρακαλώ! Ισως και "κράττει"... Πού 'σαι ρε Αεροπόρε, καλή σου ώρα! ;)τι τα θες και μιλας!!
χασαμε διπλο κασκαντεριλικι