Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η καθαρίστρια είναι?  :o
Μ'αυτην εχω παει 2 φορες οταν ηταν Sandra με 150 και σας λεω ειναι καλη μονο αν εισαι καραγκαβλωμενος και δε βλεπεις μπροστα σου.Απο επιδοσεις με μενα τουλαχιστον...ναντα :S Οσο για τις μπουταρες αστα...μπαμπατσικες πραγματικα  :helpplea:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πριν από αρκετούς μήνες ήμουν Αθήνα και ζήτησα μια από τις κοπέλες του, στο χώρο της. Πήγα εκεί και βρήκα μια εντελώς άσχετη, ψιλοπαρακμιακή και ταλαιπωρημένη ύπαρξη. Της είπα "μα δεν είσαι η...." και μου λέει ευθαρσώς και με αρκετή αυθάδεια "δεν είμαι και αν δε σ' αρέσω λυπάμαι". Προφανώς και έφυγα, αλλά μετά που έκραξα τον μάγκα που σήκωνε το τηλέφωνο δεν έκανε καν προσπάθεια να δικαιολογηθεί. Ένας ακόμα νταβατζής που θέλει να κάνει απλά αρπαχτές από νέους στο χώρο με χαμηλες απαιτήσεις.       
Εχεις απολυτο δικιο.Πηγα κι'εγω και μου βγηκε μια μολις ανοιξε η πορτα που δε θα τη γαμουσα ακομα κι αν αυτη με πληρωνε  :think: :think: :think:

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:καλα τελειως μλκες ειναι αυτοι???δεν ξερουν τι παιζει διπλα τους?και πολλα τους λες για 120ε.με 100 εισαι μια χαρα.με ολα μεσα +50 και παντα διαπραγματευσιμο anal.και χωρια οτι μιλαμε για μουνια Α διαλογης στο σερβις φτανουν κορυφαιες σιτιτουριστριες.ειδικα σε κατι duo χανεται ο  :bigdick: :bigdick:.κ μη ξεχναμε οτι παιζουν κ μερικα ντοπια ;) ;)ελεος ρε πουστη μου δλδ με 250+50+100 παιρνω 2 γαματα τεμαχια για 2 ωρες κ κανω σουπερ-ντουπερ :fuck2: :fuck2:
ΞΥΠΝΑΤΕ                                                                                          ωραια τα λες φιλε μου αλλα πρεπει να εχεις κονε και ελαχιστοι μεσα στο σιτε δινουν πληροφοριες εστω και με πμ εαν εσυ εχεις ακρες στειλε πμ. οσο για τα λεφτα που ζητα ο AF για τις βαλουτες που φερνει σιγουρα ειναι πολλα και η μεταβολη πρεπει ναγινει κανονας αλλα βλεπεις ο νταβας επεκτεινεται σε ολη την επαρχεια για να τα αρπαξει απο τους πρωταρηδες εστω για δοκιμη

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
:pipa1:
Μ'αυτην εχω παει 2 φορες οταν ηταν Sandra με 150 και σας λεω ειναι καλη μονο αν εισαι καραγκαβλωμενος και δε βλεπεις μπροστα σου.Απο επιδοσεις με μενα τουλαχιστον...ναντα :S Οσο για τις μπουταρες αστα...μπαμπατσικες πραγματικα  :helpplea:
:thumbsup: :cool2: αρα η καθαρίστρια είναι  :grin:

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
:pipa1: :thumbsup: :cool2: αρα η καθαρίστρια είναι  :grin:
Τη 2η φορα που ειχα παει ειχε βγαλει τα εξτενσιον και ειχε βαλει καποιο ενισχυτικο κι'ετσι δε μπορουσε να ξαπλωσει ανασκελα οποτε τη στηνω και'γω στα 4α και της το καρφωνω απο πισω.Πονουσε και μου το'πιανε να μη μπαινει ολο.Το περιεργο ειναι οτι ηταν πολυ σφιχτη η ροδελα κι'ετσι ευχαριστηθηκα τουλαχιστον κωλαρακι  :fuck1:

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Βασικα αφου διαβασα για το σιτε που ειπε ο φιλος πιο πανω και επειδη το μωρο εκεινο ειναι πιο τουμπανο λεω να παω να δω αν οντως λενε αληθεια και ειναι αυτη η κοπελα των φωτογραφιων. Πηρα μαλιστα και τηλεφωνο και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι αυτη η κοπελα... Αν δεν μου βγει θα παω στην αλλη, κοντα ειναι :P

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα καντε κρατη μεχρι τις 10 Νοεμ και τα λεμε . ;)

Συνημμένα

• Picture 101.jpg
    Picture 101.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 16

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Καλα καντε κρατη μεχρι τις 10 Νοεμ και τα λεμε . ;)

Ωπα , Ωπα, δεν το ξαναχανω αυτο το μωρο. Σορρυ παιδες αλλα μετα απο την ειδηση βομβα που εριξε ο αγαπητος προεδρος, κανω κρατη για τις 10 :)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Δε μου λες, GFE...μπας κι είσαι Κεφαλλονίτης; :think:
Αυτοί, όταν βρεθούν σε κίνδυνο -ναυτικοί γαρ- τάζουν στον Αι Νικόλα,μεγάλ' η χάρη του, τον αδελφό τους καλόγερο για να τους σώσει... :grin:

Ξέρει τι λέει ο πρόεδρος! Οποτε δεν τον άκουσα,  :headbang: ... Και κάνα δυό φορές που τον άκουσα βέβαια, αλλά δεν ειν' κι ο Αι Νικόλας!

τι τα θες και μιλας!!
χασαμε διπλο κασκαντεριλικι  :2funny:
ΥΓ "κράτει" σας παρακαλώ! Ισως και "κράττει"... Πού 'σαι ρε Αεροπόρε, καλή σου ώρα!  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom