Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Εγώ το συγκεκριμένο "μαγαζί" δεν το εμπιστεύομαι.. οπότε την Όλγα ούτε την κοιτάω!
Λες και δεν εχει ξαναρθει! Ρωτα τον διπλογιωργη τον συλλεκτη!!
Εγώ το συγκεκριμένο "μαγαζί" δεν το εμπιστεύομαι.. οπότε την Όλγα ούτε την κοιτάω!
Που να τις πετυχεις ρε παιχτη...πεσαν ολοι με τα μουτρα ;)Τωρα μολις μου'παν οτι ειναι ηδη κλεισμενες για αυριο Για να δουμε θα μας ενημερωσει κανενας η....
Για αυτην την μουναρα την Ολγα που ειναι τωρα Αθηνα και ανεβαινει και σε μας οσονουπω εχουμε καμια πληροφορια αδερφια;
;)Λες και δεν εχει ξαναρθει! Ρωτα τον διπλογιωργη τον συλλεκτη!!
Τι να σου πω ρε παιχτη,εγω 6 το απογευμα της ειπα για αυριο και μου απαντησε μεθαυριο!Λοιπόν μου απάντησαν!! Δεν ξέρουν αν θα κατέβουν αθήνα μετά την πόλη σας, και αν θέλω να έρθω πάνω! Στην ερώτηση για αποστολή κανονικών φωτογραφιών με email αρνήθηκαν κανονικά!!!!!!
Είπαμε να κάνουμε κανένα κασκαντεριλίκι αλλά να ανέβω Θεσσαλονίκη για αυτό πάει πολύ!!!
Λογικά έχει ρίσκο.. το ότι είναι πάντως και fully booked δεν έδειξαν!! Αυτά!
μηπως απεργουν αυριοΤι να σου πω ρε παιχτη,εγω 6 το απογευμα της ειπα για αυριο και μου απαντησε μεθαυριο!
Δε πανε απο κει που'ρθαν? Θα με χορταιναν σιλικονη,καλυτερα ετσι ;)μηπως απεργουν αυριο
Για αυτην την μουναρα την Ολγα που ειναι τωρα Αθηνα και ανεβαινει και σε μας οσονουπω εχουμε καμια πληροφορια αδερφια;
Μουναρα παιχτη αλλο κομοδινο!
Διαλεγεις και παιρνεις! ;)
μηπως απεργουν αυριο
γεια σου bro[size=20pt]Ηδονιστή [/size]μπερδέψαμε τις Ολγες!!!Εγω σου είπα για την μελαχρινή εδώ στο pm σου είπα για την ξανθιά!!!
Αμαν αμαν αυτο το τελευταιο τι το εγραψες αδελφακι μου !!!Μόλις γύρισα απο νταιζυ κ Καρινα... Ακόμα να συνελθω... Δεν μπορω να ξεχωρίζω καμία η μια συμπληρώνει την άλλη θα έλεγα... Σε κόκκινο παραλιακό χοτελι είναι... Στο τέλος με ρώτησαν αν ξέρω τπτ για κοκα :S
Aν ακουμπησης τσουρουφλιστηκες Παιχτη !!!αυτα παλι τι ειναι???
ξερει κανεις?
ναι το ειδα αυτο το σαιτ αλλα..???γινε πιο σαφης αν θελεις απο ποιο θεμα ? τιμων? η fake,h και τα δυο?