Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Που να τις πετυχεις ρε παιχτη...πεσαν ολοι με τα μουτρα  ;)Τωρα μολις μου'παν οτι ειναι ηδη κλεισμενες για αυριο  :idiot:Για να δουμε θα μας ενημερωσει κανενας η.... :think:

Λοιπόν μου απάντησαν!! Δεν ξέρουν αν θα κατέβουν αθήνα μετά την πόλη σας, και αν θέλω να έρθω πάνω! Στην ερώτηση για αποστολή κανονικών φωτογραφιών με email αρνήθηκαν κανονικά!!!!!!

Είπαμε να κάνουμε κανένα κασκαντεριλίκι αλλά να ανέβω Θεσσαλονίκη για αυτό πάει πολύ!!!
Λογικά έχει ρίσκο.. το ότι είναι πάντως και fully booked δεν έδειξαν!! Αυτά!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Για αυτην την μουναρα την Ολγα που ειναι τωρα Αθηνα και ανεβαινει και σε μας οσονουπω εχουμε καμια πληροφορια αδερφια;

Μουναρα παιχτη αλλο κομοδινο!

Διαλεγεις και παιρνεις! ;)

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν μου απάντησαν!! Δεν ξέρουν αν θα κατέβουν αθήνα μετά την πόλη σας, και αν θέλω να έρθω πάνω! Στην ερώτηση για αποστολή κανονικών φωτογραφιών με email αρνήθηκαν κανονικά!!!!!!

Είπαμε να κάνουμε κανένα κασκαντεριλίκι αλλά να ανέβω Θεσσαλονίκη για αυτό πάει πολύ!!!
Λογικά έχει ρίσκο.. το ότι είναι πάντως και fully booked δεν έδειξαν!! Αυτά!
Τι να σου πω ρε παιχτη,εγω 6 το απογευμα της ειπα για αυριο και μου απαντησε μεθαυριο! :headbang: :headbang: :headbang:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Για αυτην την μουναρα την Ολγα που ειναι τωρα Αθηνα και ανεβαινει και σε μας οσονουπω εχουμε καμια πληροφορια αδερφια;

Μουναρα παιχτη αλλο κομοδινο!

Διαλεγεις και παιρνεις! ;)

[size=20pt]Ηδονιστή [/size]μπερδέψαμε τις Ολγες!!!Εγω σου είπα για την μελαχρινή εδώ στο pm σου είπα για την ξανθιά!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
[size=20pt]Ηδονιστή [/size]μπερδέψαμε τις Ολγες!!!Εγω σου είπα για την μελαχρινή εδώ στο pm σου είπα για την ξανθιά!!!
γεια σου bro

τελικα με μπερδεψες και μενα...η κριτικη σου (collector) ειναι για την Ολγα την ξανθια, αυτη που ερχεται Θεσσαλονικη.  γι αυτη εγραψες κι εδω χτες οτι ειναι κομοδινο? για αποσaφηνισε αδελφε μου λιγο για να χουμε μπουσουλα!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
κανα νεο απο το ντουο?
σε ποιο χοτελι ειναι, ξερεις κανεις?

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Μόλις γύρισα απο νταιζυ κ Καρινα... Ακόμα να συνελθω... Δεν μπορω να ξεχωρίζω καμία η μια συμπληρώνει την άλλη θα έλεγα... Σε κόκκινο παραλιακό χοτελι είναι... Στο τέλος με ρώτησαν αν ξέρω τπτ για κοκα  :S

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μόλις γύρισα απο νταιζυ κ Καρινα... Ακόμα να συνελθω... Δεν μπορω να ξεχωρίζω καμία η μια συμπληρώνει την άλλη θα έλεγα... Σε κόκκινο παραλιακό χοτελι είναι... Στο τέλος με ρώτησαν αν ξέρω τπτ για κοκα  :S
Αμαν αμαν αυτο το τελευταιο τι το εγραψες αδελφακι μου !!!
Για να τις βαλουν μια ωρα αρχιτερα μεσα !!! :headbang: :headbang: :headbang:

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
Αφού δεν ξέρουν τπτ γιατί να τις βάλουν μέσα???  :grin: